Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hancia napisał(a):
kusicielka 😘

no coś TY... 😜 nawet nie wiem jak smakuje... zrobiłam go bo podobno jakiś super lekki czy coś.londyński czy jakoś tak. jutro się okaże 😉 także opowiem CI jutro... ale TY już wtedy będziesz po zatowarowaniu od męża więc będziemy mogły spokojnie porozmawiać na temat pełnego brzuszka 😉

• Mamusia
Hancia napisał(a):
Kasiu gdzie jesteś???
Bo ja serniczek zajadam, mąż się skruszył i przyjechał z chwastem na przeproszenie, kebabem, serniczkiem i torbą prowiantu 😉

melduje się! a czyli jednak się pojawił 😉 czytałam stronę temu, że jednak o chlebie i wodzie Cie tam będą trzymali 😉 😜 a tu jednak zmiana. tempo akcji zawrotne 😉
mój serniczek super mega wypasiony, baaaardzo sympatyczny wyszedł. ponad połowę od razu dałam na osłodę rodzicom bo się biedni pochorowali. reszta po mału znika z lodóweczki. mniami 😉

• Mamusia
Madera29 napisał(a):
Od tygodnia mam ochotę na zimnego browara... 😞

ja popijam od czasu do czasu bezalkoholową Bavarię. Doktor pozwolił więc korzystam. za mną winko chodzi.... ostatnio szanowny małżonek wypił litra kadarki i się wcale nie podzielił... dostałam tylko winkowego buziaka. dobre i to 😉

• Mamusia
Ania dobrze ze maz okazal skruche 😁 chwali sie to
Rozstepy?nowych poki co brak, po Majce mam kilka na boczkach i z przodu przy pepku.Ale mysle ze to kwestia czasu, pewnie pojawia sie nowe.Na szczescie latem jak sie cialo opali to nie sa az tak widoczne.
Agata ubranka slodziutkie.W H&M maja wypasik dla malych larw 😁
Uwielbiam serniki, puszyste, polana lukrem najbardziej 🤪
W pt zatrzymala mnie policja bo silnik w aucie ledwo zyje i strasznie sie za mna kopci.Do tego jeszcze przegladu nie mam waznego, na szczescie policjanci byli super i puscili mnie tylko z upomnieniem 😎
Mloda spi juz a my sie relaksujemy na kanapie 😁 uwielbiam jak chodzi tak grzecznie spac.