Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Hancia napisał(a):
Aguś mogę powiedzieć tylko że boi się o nerki...

łaaa zaraz Ci nakopie 😜 pocieszaj mnie a nie 🙂 nie no mam nadzieje,ze wszystko ok bedzie ... ale jak mnie wysle do szpitala to nie wiem co jej to da . 😮

Kochana lepiej się przebadać bo jeśli w tym miejscu boli to mogą być nerki lecz nie muszą...

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
No a Ja jak byłam w sobote to pyta sie mnie czy mam jakies dolegliwości to mówię, ze plecy ale to normalne a ona się pyta gdzie to pokazałam,ze tak hm ... jakby to określić - na żebrach . I się zdziwiła i dała mi skierowanie na mocz i crp czytałam,ze to mowi o jakis infekcjach itp. 😮 kazała mi zrobić i zadzwonić do niej . Mam nadzieje,ze beda ok bo trzese sie jak galareta i na mysl mam,ze wciśnie mnie w szpital jak bedzie cos nie tak 😮 nie pojde ale co ja mam do gadania ?

Ja miałam crp - nie wiem czy mocz czy krew ale wynik najczulszy wskaźnik stanu zapalnego w organizmie,

• Mamusia
Może wcale nie będzie potrzeby by kłaść Cię do szpitala. Jeśli już faktycznie będzie coś nie tak, może każe dużo leżeć i da jakiś antybiotyk. Ale może wszystko jest w porządku, nie zamartwiaj się na zapas. 🙂

• Mamusia
Ja jeszcze nigdy nie leżałam w szpitalu.. No chyba, że pod uwagę wziąć narodziny i późniejsze moje leczenie. Ale po ukończeniu przeze mnie pół roczku nie nocowałam tam ani razu.. 😜
Też się trochę tego boję, ale leżenie w porównaniu do strachu całego porodu, tych wszystkich skurczy.. To pikuś. 😁

• Mamusia
Siemka kobitki. Ja lezalam w szpitalu 3 razy. Pierwszy ok 5 dni bo jiby nadcisnienie... ale wszystko w normie 🙂 pozniej mialam tak silna angine ze tez lezalam w szpitalu bo musieli mi je nakluwac :/ i ostatni na wycieciu ich pod narkoza... tez ok 5 dni... ale to taka gowniara... teraz bedzie co wspominac... uhhh jesze kilka tyg.

• Mamusia
No własnie moze dlatego tak sie bohe bo jak Olenka nigdy nie lezalam w szpitalu poza wlasnymi narodzinami 🙃... wiem,wiem ze to nie uniknione ale poco teraz 🙂
No tak Madziu u mnie jeszcze 10 rownych tyg . 😮 chyba zaczynam srac po gaciach 🤢

• Mamusia
Po przebeczanej całej nocy, lekarz po obchodzie spytał się co się dzieje powiedziałam mu prosto z mostu że mam w dupie szpital i chce do domu to ten mi na to że "już Cię wypisze bo nie mam co stresować a tak w domu przynajmniej będziesz spokojniejsza i się odstresujesz tylko pod żadnym pozorem nic nie robisz" Tak więc o 12 po mnie przyjadą, muszę tylko biegiem lecieć jeszcze do jednego urologa na konsultację i będę już spokojna.
Dzieciątko rozwija się dobrze, do góry nogami już sobie pływa i zadowolone z siebie znowu mi Dupala pokazało więc znowu zostaje w kropce i wiem tylko tyle że na 100% urodzi mi się niespodzianka.

• Mamusia
Ania super wiesc ze cie puszczaja do domu 🙂
Gunia dalej sie nie odzywa, miejmy nadzieje ze wraca kobieta do zdrowia.
Ja lezalam 2xna patologi,1 raz jak rodzilam 😁 i 1x z Maja bylam przez tydzien jak miala zapalenia gardla.To ostatnie bylo najgorsze.
dupowata pogoda, a musze jechac do kina po bilety. 😠

• Mamusia
atomota napisał(a):
Kurcze...ja nadal liczę na naturalny. W tym tyg idę na USG obluukać.

Mi zostało 8 tyg 😁. Czyli za 6 tygodni może dziać się wszystko 🙂
Musze mężowi kupić trampki aby miał w czym spać 🙂.

Ja termin z OM mam na 3 kwietnia, więc chyba podobnie jak Ty. Ale myślę, że urodzę bliżej terminu z USG, czyli 13 kwietnia.

• Mamusia
Większość już ma - Ja równięz . 🙂
Mam dość tego remontu !!! dzisiaj już skladają meble ale wiem,ze itak zanim je skręca to bedzie po 23 😠 i sprzątanie ... nawet nie wiem od czego sie zabiore ... już chyba wolalabym pójsc do tego szpitala niz siedziec w tym bagnie . 😞