Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rudzielec co do rozmów w toku to na ogoł są rezyserowane,jest nawet takie forum na fb gdzie szukają róznych ludzi pod konkretne role i robia tak,aby wyjsc na głupka,bo inaczej nie byłoby ciekawie 🙂 co nie zmienia faktu,ze są takie laski,co nawet fajek nie rzucą mimo,ze sa w ciązy:/
Nihasa o matko ale cudnie !! dawaj znac i wrzucaj zdjecie Maluszka 🙂
maratam83 mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze a niunia po prostu sobie odpoczywa:*
Dziewczyny my juz tez mam łózeczko,karuzele,komode,ciuszki i....wózek!!! cudny jest jutro wrzuce zdjecia nie mogłam sie dzis nacieszyc nim 🙂 zupełnie,jakbym sobie mercedesa kupiła 😜

• Mamusia
KarolinaMotyl napisał(a):
Rudzielec co do rozmów w toku to na ogoł są rezyserowane,jest nawet takie forum na fb gdzie szukają róznych ludzi pod konkretne role i robia tak,aby wyjsc na głupka,bo inaczej nie byłoby ciekawie 🙂 co nie zmienia faktu,ze są takie laski,co nawet fajek nie rzucą mimo,ze sa w ciązy:/
Nihasa o matko ale cudnie !! dawaj znac i wrzucaj zdjecie Maluszka 🙂
maratam83 mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze a niunia po prostu sobie odpoczywa:*
Dziewczyny my juz tez mam łózeczko,karuzele,komode,ciuszki i....wózek!!! cudny jest jutro wrzuce zdjecia nie mogłam sie dzis nacieszyc nim 🙂 zupełnie,jakbym sobie mercedesa kupiła 😜

Karola akurat te laski mysle nie musialy udawac byly koszmarne ..zeby nie powiedziec brzydko zdrowo jebniete 😜 no ale coz 😉

• Mamusia
KarolinaMotyl napisał(a):
Rudzielec własnie Cie na forum kwietniówek znowu przylookałam,ja widze,ze Ty juz sie doczekac nie mozesz 😎

No na pewno nikt normany by tam nie poszedł wiec wierze,ze były "specyficzne" 😁
Jak tam piatkowy wieczór dziewczynki? 😁 kiedys imprezy a teraz lulu 😁

Ja teraz to juz zaczynam sie stresowac i za siebie i za Nihase..a pozniej za reszte 🙂

• Mamusia
wiecie co dziewczyny mi to ogole ochota przyszla na rodzenie 😁 jak bym mogla wybierac to bym juz dzis sobie poszla a co 😉 juz sie nie moge doczekac az bede miala malego przy sobie i zobacze mojego meza w roli tatunia 🙂 mam cicha nadzieje ze jeszcze w tym miesiacu sie rozpakuje 😁

• Mamusia
No proszę jak nie którym sie spieszy 😆 Co do rozmów w toku, to ostatnio głośno o tym wyreżyserowaniu, ale i tak jakie osoby tam występują i grają takie głupoty- zreszta ile teraz tych durnych programów. I macie racje człowiek normalny by tam nie poszedł. Swoją droga z życia czerpią te pomysły.

• Mamusia
martam83 napisał(a):
My mamy filmik, ale sam moment jak kładli Olivie mi na brzuch, a potem mąż zalal sie lzami 😜

Ale słodko 🙂 w sumie fajna pamiatka 🙂Ciekawe jak mój zaaraguje...bo poki co wpadl w szał zakupowy i urządza pokój dla Bubusława 🙂 normalnie nie poznaje go dzien w dzien gdzies lata i kupuje 🙂