Skocz do zawartości

witam | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosia no to dobrze, ze tak sie to skonczylo. Uważaj na siebie i nie martw sie za bardzo nie rozmyslaj - bedzie dobrze i tyle! Jestesmy z Tobą 🙂

Henimedes śliczna ta malutka i w sukience pewnie bedzie wygladała przecudnie 🙂

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny, a jakie tabletki bierzecie na ból głowy? Bo męczy mnie od godziny 15stej 😞 myślałam, że mi przejdzie ale nic z tego. Kawę z mlekiem też piłam i nic nie dało 🙂
Może macie jakieś sprawdzone tabletki? To się jutro zaopatrzę i w razie wu niech zawsze będą w domu,.a dzisiaj muszę się już przemęczyć.

• Mamusia
Asia z tego co wiem to w ciąży można brać APAP, tylko ten zwykły nie jakiś extra, czy noc. Max 3 na dobę. Mi go lekarka dała na poczatku jak goraczke mialam, ale pomagał tylko doraznie wiec skonczyło sie na antybiotyku. W każdym razie - stad wiem, ze jest dozwolony w ciąży 🙂

• Mamusia
Na razie zima jest więc na wsi aż tak dużo pracy nie ma, może da radę chociaż trochę...Spróbuj położyć małą wcześniej spać... Zbierz poduszki z całego domu i się nimi obłóż. Kurcze, szkoda że nie jestem w domu, w mojej magicznej książce było kilka wg mnie ciekawych i chyba przydatnych rad jak poradzić sobie z bólem kręgosłupa.

• Mamusia
Gosia jest w szpitalu. Tym razem ją zostawili. Nie reaguje zbytnio na leki. Niby powiedzieli że wszystko jest ok ale ją zostawili na wszelki wypadek. Pisała niedawno że nadal ma bóle i nie pomaga terapia szpitalna. Robili jej usg to kobieta powiedziała, że jest ok, ale jej nie pokazali maleństwa. No i pisała że znowu jej twardnieje brzuch 🤢

• Mamusia
henimedes napisał(a):
Gosia jest w szpitalu. Tym razem ją zostawili. Nie reaguje zbytnio na leki. Niby powiedzieli że wszystko jest ok ale ją zostawili na wszelki wypadek. Pisała niedawno że nadal ma bóle i nie pomaga terapia szpitalna. Robili jej usg to kobieta powiedziała, że jest ok, ale jej nie pokazali maleństwa. No i pisała że znowu jej twardnieje brzuch 🤢

henimedes napisz jej w smsie ze my tez jestesmy z nia

• Mamusia
witam w niedziele strasznie senna popieram slowa moniki ze lepiej ze jest gosia w szpitalu bo tam odpocznie wrescie i przestanie sie tak martwic .Ja wczoraj troszke przesadzilam z chodzeniem bo wieczorem bardzo bolal mnie brzul a dzis juz jest ok teraz wsuwamy nalesniki z dzemem truskawkowym taka mnie nalecialo ochota ehh te zachcianki 🙂 🙂 milego wieczoru wam zycze

• Mamusia
Daga rozumiem Cie doskonale z tymi zachciankami. Ja dzisiaj to już biję rekordy zachciankowe normalnie 🙂 Po obiedzie stwierdziłam: to coś byśmy zjedli... 😉 I tak się zaczęło: mizeria, pomarańcze, surówka z kiszonej kapusty, lody waniliowe, mentosy, truskawki, a na koniec (mam nadzieję 😉) właśnie pieką mi się frytki 🙂 I jak tu określić na co mam smak? Nie nadążam sama za sobą, a mojego męża już nic nie zdziwi chyba 🙂 Ale uspokaja mnie myśl, że przynajmniej w nocy nie wstaję. Moja znajoma potrafiła wstać o 3 w nocy jeść monte i zagryzać je boczkiem 🙂 Eh te ciąże... 🙂 🙂 🙂