Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj widzę że męczy Was to samo co mnie kilka dni przed porodem 🙂 kto wie może to już się zaczyna?? 🙂 Ja się wam chyba nie pochwaliłam, pomimo tego że nasze maleństwo jest już z nami ja nadal oczekuje narodzin małego człowieka a to dlatego że moja siostra spodziewa się swojego pierwszego synka 🙂 dokładnie na jutro ma termin 😮 Stresuje się tak jakbym to ja znowu miała rodzic 😁

• Mamusia
Cześć Dziewczyny!
Śledzę Wasze wpisy, ale dopiero dziś postanowiłam się zapisać na forum- po wizycie u lekarza stwierdziłam, że zwarjuję od czekania i przyda mi się Wasze wsparcie. Moja Weronisia ma termin na 13.09, ale nic nie zapowiada, żeby planowała narodziny- ani skurczy, szyja długa zwarta itd. A czas dłuży się niemiłosiernie.

• Mamusia
Wy dziewczynki robicie wszytsko, zeby już urodzić a ja znowu muszę zrobić wszytsko żeby wytrzymać do 17 🙂

Witam nową mamusię 🙂

Aha i GRATULACJE ASIU!!!!!!!!!!!!!!

Tomasina śliczne zdjęcie i SUUUPER chłopaki !!!! U mnie też będą dwaj chłopcy. Jaką masz dokładnie różnicę wieku bo w moim przypadku to będzie 2,5 roku.

• Mamusia
To ja chyba mam najmniejszą różnicę po 19 miesięcy 😆
U mnie cały czas skurcze ale nie regularne. Boli mnie kręgosłup i jestem dziś taka do niczego 🥴
Na wszelki wypadek moje dziecko dziś nocuje u cioci więc mogło by się to rozkręcić na dobre i mogła bym już urodzić.
Moja mama już panikuje kazała mi już teraz jechać do szpitala 😮

• Mamusia
Agata 🤪 powodzenia 🤪

witamy nową zniecierpliwioną mamusie, dopisałam do tabelki

skończyłam zajączka, teraz zabieram się za Elmo

sandara nie przejmuj się ja też nie mam żadnych skurczy ani oznak 🥴 wszyscy ciągle wydzwaniają.... i tylko mnie wnerwiają 🤔 a ja nie zamierzam niczego na siłę przyspieszać