Skocz do zawartości

GRATULACJE dla Madzi i Kornelki :) | Forum o ciąży

Sonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Magda: Ty szuuuujooooooo 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 co to za wpychanie się w kolejkę 😁 😁 ???
a tak na serio: wszystkiego dobrego, najlepszego: radości i szczęścia zdrowego przy sobie.
Kornelko: niespodzianko Ty nasza: witaj na świecie Księżniczko !!!

Czekamy na Was tu !! 😘 😘 😘

• Mamusia
Hurrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Kolejna pociecha po tej stronie brzuszka! Gratulacje Madziu!!!! Niespodzianka Ci się udała!! Cieszymy się ogromnie!! Wracajcie szybko do domu i a Ty wracaj do nas i opowiadaj jaka jest Kornelcia 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
MADZIU szczesciaro!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NARODZINEK KORNELCI I OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!

Duzo drowka i szybkiego powrotu do domku!!!!Czekamy na relacje jak i co gdy wydobrzejesz i chwilke znajdziesz dla ciotek z forumowego brzuszka 😉

BUZIACZKI:********

• Mamusia
Dziewczynki - dziękuję za gratulacje 🙂)) Jesteśmy już w domku, dzisiaj nas wypisali. Kornelcia jest cudowna, zdrowa i ma bystre spojrzenie 😉
Relacja.... ogólnie wszystko zaczęło się odejściem wód w niedzielę o 8 rano. Mała urodziła się o 22.35, także możecie sobie wyobrazić.... Mocne i super mocne skurcze zaczęły się o 14. Miałam przerwę w bólach trwającą ok 1,5 h po ZZO. Ale niestety ZZO spowodowało, że rozwarcie w ogólne nie postępowało, dlatego znowu dowalili oksytocynę, stąd bolało jeszcze bardziej niż przedtem. ZZO znieczuliło krocze na tyle, że mała się cofała czy coś w tym stylu i już słyszałam, że chyba trzeba będzie zrobić CC. Na szczęście zawzięłam się strasznie i walczyłam 🙂 Udało się urodzić naturalnie, ale było to straszne przeżycie. Jednak kiedy położyli mi mojego aniołka na brzuchu to nie czułam już bólu i byłam najszczęśliwsza na świecie. Jedyną pozytywną stroną w tym okropnym porodzie jest to, że nie nacięli mnie w ogóle i mam tylko dwa szewki na śluzówce w środku, także jestem prawie w 100% sprawna. Na razie uczymy się siebie i potrzeb Kornelci, ale jest bardzo fajnym i spokojnym dzieckiem, także mam nadzieję, że będzie OK.
Także dziewczynki - trzymam kciuki za resztę i odradzam ZZO! 😉 😘 😘 😘