Skocz do zawarto艣ci

Pazdziernik 2013 | Forum o ci膮偶y

SyLa1205

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusia
Super jest nas coraz wi臋cej 馃檪
Witaj wicia 馃檪
Ja mieszkam w Elbl膮gu, jest to moja druga ci膮偶a- termin z pierwszego USG na 5-10-2013. Mam juz synka 2 letniego 馃檪 nast臋pna wizyta 26 Lutego , ju偶 nie moge si臋 doczekac, jestem jak zwykle pe艂na obaw, nie cierpie poczatku ci膮偶y 馃槥
A Wy dziewczyny jak sie czujecie??
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusia
Cze艣膰 Dziewczyny, to te偶 jest moja druga ci膮偶a, mam synka 1rok i 2 miesi膮ce 馃檪 termin mam na 6.10.2013, kolejne badanie mam 7.03....
Nie martwi臋 si臋, musi by膰 dobrze!!!!
A czuj臋 si r贸偶nie, 艣pi膮co, m臋cz膮co.... 馃檪 jednak Synek skutecznie mnie z tego stanu wybudza :p
Odno艣nik do komentarza

Witam, to moje pierwsze dzieciatko 馃檪 termin mam na 13 pazdziernika. Jak na razie czuje sie swietnie. Nie mam objawow i moge dalej pracowac 馃檪 do lekarza mam teraz na 13 marca. pozdrawiam
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witaj wicia wsrod nas 馃檪 馃檪

Mam nadzieje ze bedziemy tutaj zagladac i dzielic sie tym co u nas 馃檪

Ja termin bede miala "dokladnie"wyznaczony dopiero jutro hehe ale z tego co sobie liczylam to okolo 14pazdziernik 馃檪 Takze jutro mam wizyte zdecydowalam sie ze tym razem moja ciaze bedzie prowadzic irlandzki lekarz bo polscka jest tylko jedna godna uwagi niestety jest bardzo zajeta i nie ma juz wolnych miejsc 馃檪 a reszta albo zajeta albo niekompetentna. Takze wlasnie jutro bedzie dzien kiedy oficjalnie lekarz potwierdzi moja ciaze i zaczna sie regualrne wizyty 馃檪 Nie moge uwierzyc ze sie nam udalo. Za pierwszym razem udala nam sie coreczke tak i teraz udalo sie za 1wszym razem 馃檪 mam przeczucie ze bedzie synus. Ale wiadomo co by nie bylo bede kochac ponad zycie 馃檪

Dzis bylam znowu w pracy, ogolnie mam ciezka fizycznie prace i nie mam pojecia jak dlugo w niej wytrzymam , jedno wiem napewno irlandzycy sa bardzo nie chetni do dawania L4 wiec mam nadzieje ze ja niebede miala zadnych problemiw ani w ciazy ani z l4 hehehe.Normalnie pracuje 5dni w tyg od 8:15 do 16:45 w tym mam dwie przerwy 15 i 30minut. Ponoc jak jestem w ciazy przysluguje mi jeszcze 15minut ekstra juz widze mine mojaj szefowej jak jej to powiem!! 馃榿 馃榿 馃榿 Dzis jestesmy umowieni do znajomych na pizze dzieciaczki sie wybawia a my spedzimy milo czaaas 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Cze艣膰 dziewczyny 馃檪
Ju偶 pojawi艂y si臋 pa藕dziernikowe mamy , ale偶 ten czas leci 馃榿 Ja co dopiero si臋 logowa艂am na brzuszka, a zosta艂o mi ju偶 ciut ponad 2 tygodnie i b臋d臋 tuli膰 swoj膮 c贸r臋 馃檪
wszystkim bardzo gratuluj臋 fasolek, niech rosn膮 zdrowe i silne. Zobaczycie jak szybko wam te 9miesi臋cy przeleci. Dbajcie o siebie i cieszcie si臋 rosn膮cym brzuszkiem 馃檪 buziaki mamu艣ki
marc贸wka 2013
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dobry 馃檪
je艣li chodzi o moje dolegliwosci to mog艂abym spa膰 i spa膰 najlepiej 24H z przerwami na jedzenie i siusiu 馃榿 馃榿 oczywi艣cie m贸j synek te偶 mi na to nie pozwala, ale i tak jest kochany, bo grzecznie chodzi spac o 20 takze mam czas dla siebie 馃檪
SyLa1205 przy tej ci膮偶y te偶 uda艂o si臋 za pierwszym razem, az by艂am w szoku i nie mog艂am uwierzy膰 , tym bardziej, 偶e o synka starali艣my si臋 6 miesiecy, my艣la艂am, 偶e tym razem b臋dzie podobnie, a tu taka niespodzianka 馃檪 馃檪 馃檪 馃檪
Do pracy ju偶 nie chodz臋 , od razu na pierwszej wizycie u gin poprosi艂am o l4, nie mam ci臋偶kiej pracy , ale za to jest bardzo stresuj膮ca i dlatego stwierdzi艂am, ze nie ma co si臋 tam meczyc, skorzysta na tym przede wszystkim synek 馃檪 teraz jestem tylko jego 馃檪 no dobra i tatusia tez 馃槣
Id臋 sie juz po艂o偶y膰 , 偶ycz臋 wszystkim spokojnej nocy 馃檪
Dobranoc Brzuchatki 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
fela58 ja postaram sie chodzic jak nadluzej bo tutaj sa troszke inne zasady i nie mam tak fajnie z l4 jak u was 馃檪 馃檪 tzn w Pl 馃槈 no ale wiadomo dzidzia najwazniejsza i zobaczymy co dalej 馃檪 mnie dzis w nocy zmulilo!!! ale zasnelam i rano juz nic ufff wiem ze raczej to przedemna ale mam cicha nadzieje, moja pierwsza ciaza to mialam mdlosci do 3m pozniej straszne bole glowy poteeem znowu mdlosci plus ogromna zgaga i od ciezaru brzuszka dostalam przepukliny takim wlasnie o to sposobem mialam cesarke hehe i teraz tez bede sie starac o niaa 馃檪 jak juz jestem cieta to juz niech bede cieta bo brzuszek zostal a tam na dole niech zostanie nie ruszone heheh 馃榿 馃榿 馃榿

anusiawitaj wsrod nas 馃檪 wpadaj czesciej i napisz jak sie czujecie i cos o sobie 馃檪 ja mam dzisiaj wizyte u lekarza na potwierdzenie ciazy a robilam test juz w sumie tydzien temu hehehe 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
hej:]
u mnie wlasnie obiad sie gotuje:]

narazie nie mam zadnych dolegliwosci chyba jeszcze na to za wczesnie jutro mam wizyte o 13:30 u lekarza to zobaczymy co i jak.....\

co moge o sobie powiedziec to mojje drugie dziecko....w艂asnie jestem wtrakcie przeprowadzki generwalnie niewiem gdzie rece mam wlozyc...ale fajnie ze tu coraz wiekszy ruch sie robi jestem z krakowa a wy??
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
wicia faktycznie duuuzo wiecej teraz mam ktore juz maja chociaz jedna pocieche 馃檪 3lata temu jak zaszlam w ciaze i zapisalam sie na brzuszek na naszym forum byla tylko dwie dziewczyny ktore mialy drugie dzieciatko w drodze a bylo nas naprawde sporo do dzisiaj mamy swoje forum i piszemy do siebie nawet ogranizuja dziewczyny zloty niestety ja mam gorzej z dopasowaniem sie do terminow 馃槈

anusia przeprowadzka, hmm ciezka sprawa! oszzedzaj sie i nie dzwigaj!!! a przeprowadzasz sie od rodzicow?do rodzicow? 馃檪 czy na swoje wynajmowe? 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dzieki za mile powitanie 馃檪
Rzeczywiscie duzo tu doswiadczonych mam 馃檪
Do lekarza wybieram sie 29.02 chyba ze wczesniej bedzie sie cos dzialo.
Z objawow to mam ten charakterystyczne metaliczny posmak w ustach i bolesne piersi wieczorem. To zreszta sklonilo mnie do wykonania testu 馃檪
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...