Skocz do zawartości

Lutowe mamuśki 2014 r. | Forum dla mam

mixidixi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny pewnie tez nie mozecie sie doczekac malenstw. Ja bardzo juz chcialabym miec malego na zewnatrz 🙂 🙂 🙂 choc boje sie jak moj synek to przejdzie jak bede w szpitalu, ma 2lata w marcu I martwie sie ze on I ja bedziemy bardzo tesknic za soba ; ( kiedy bede w szpitalu. Teraz ma mnie 24h na dobe. A tu nagle min.3doby nie bedzie mnie. Martwie sie tym bardzo, chcialabym miec to juz za soba...

• Mamusia
no to ostatnia wizyta ciążowa u gina już za mną... dziwnie mi z tym.. wolałabym mieć jeszcze jedną chyba...
szyjka miękka i rozpulchniona ale nic szczególnego się nie dzieje chociaż zdaniem mojej gin nie dotrwam do terminu... zobaczymy... oby tak było...

• Mamusia
Martitka_1990 napisał(a):
Dziekuje za mile słowa 😉 wlasnie się karmimy

Martitka GRATULACJE! Ale szybciutko poszło 🙂 Witamy Nadię! Jak przeczytałam Twoje "właśnie się karmimy" to też bym już chciała przytulać i karmić 🙂 Super że doczekałaś by urodzić po 28 jak chciałaś,a że nie musiałaś się długo męczyć! 🙂

• Mamusia
hey.wrocilam od lekarza...mam juz 4 cm rozwarcia...szyjki juz wogole nie mam..0...lekarz powiedzial ze jak do poniedzialku nie urodze to mam sie zglosic do szpitala i on mi zalatwi wywolanie porodu...bo moj gin mowi ze nie chce tyle czekac zeby nic sie nie stalo./....tyle sie slyszy ze dziecko umiera w brzuszku...bylam teraz w wc i odszedl mi czop i ogolnie boli mnie podbrzusze moze dzisiaj cos sie zacznie ...to wam napisze

• Mamusia
Izunia00882 napisał(a):
hey.wrocilam od lekarza...mam juz 4 cm rozwarcia...szyjki juz wogole nie mam..0...lekarz powiedzial ze jak do poniedzialku nie urodze to mam sie zglosic do szpitala i on mi zalatwi wywolanie porodu...bo moj gin mowi ze nie chce tyle czekac zeby nic sie nie stalo./....tyle sie slyszy ze dziecko umiera w brzuszku...bylam teraz w wc i odszedl mi czop i ogolnie boli mnie podbrzusze moze dzisiaj cos sie zacznie ...to wam napisze

no to raczej Ci dużo czasu do porodu nie zostało... fajnie... oby wszystko poszło lekko i bezpiecznie dla Ciebie i maleństwa!!!!3mam kciuki!!!
Też bym już tak chciała...

• Mamusia
ja właśnie po lekarzu. U mnie jeszcze nic sie nie rusza. Rozwarcia nie ma a szyjka dopiero zaczyna sie zmiękczać. Lekarz powiedział, że powinnam w terminie urodzić także jeszcze jakieś 2 tygodnie czekania. Jak nie urodzę do 11 lutego to mam sie zgłosić do niego do szpitala i jak juz sie cos będzie szykowało to mi wywoła poród. Ciekawe czy dotrwam do tego czasu. Ostatnio miałam jakieś takie dziwne żółte upławy i tak podejrzewałam że cos się tam dzieje. Niestety przypałętał się jakiś drożdżak. Do porodu trzeba go wyleczyć.
Izunia a u ciebie pewnie juz cos sie dzieje. Czuje że będziesz następna. Dawaj znać co i jak u ciebie.