Skocz do zawartości

Angella

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

21 godzin temu, Mama88 napisał:

Myślałam że wymioty mi przeszly to się grubo pomyliłam 🙄a tak w ogóle któraś coś już ma na plusie wagę? 

Na pewno już mam parę kilo na plusie, ale staram się nie stawać na wagę jeśli nie muszę 😅

@brzuchatka90 ja jestem trochę większa niż przed dwoma poprzednimi ciążami, więc brzuch to miałam jak w ciąży zanim w ogóle w nią zaszłam 😅🤦

• Mamusie
6 godzin temu, Anna_90 napisał:
Godzinę temu, Monika Ścigajło napisał:

Tak, spodziewamy się z mężem bliźniaków 😆. Jak zobaczyliśmy dwa pęcherzyki na usg to nawet lekarz był zdziwiony 😅

A macie czasami takie kłucia po środku tak nisko nisko bo mnie to czasami łapie a dzisiaj to tak nawet chwilę trzymało dopóki się nie położyłam 

• Mamusie
1 godzinę temu, Olga Minota napisał:

Mi wyglada brzuszek jakbym cały dzień nie siusiała, tak to mało co jeszcze. A teraz przez ostatni tydzień schudłam kilogram 🙃

To nas różnią dosłownie 3 dni, ja jestem 1 kg do przodu, ale lekarz mnie nastraszył cukrzyca i wróciłam do diety. Zero cukru, białej mąki i wg 🙈 ja mam małe uwypuklenie, brzuch jest bardziej napięty. 

• Mamusie

Mi się wydaje że brzuszek powoli już widać, chociaż mam nadwagę i poprostu wydaje się że przytyłam ale ja widzę że tak dziwnie mi idzie do góry i przodu ten brzuch. No wygląda inaczej niż przed ciąża a waga stoi, no ale u mnie powinno być szybciej widać. No i jak stoję i nacisnę pod pępkiem brzuszek to czuje twarde więc może to już macica 😅

15 godzin temu, Wercia93 napisał:

To nas różnią dosłownie 3 dni, ja jestem 1 kg do przodu, ale lekarz mnie nastraszył cukrzyca i wróciłam do diety. Zero cukru, białej mąki i wg 🙈 ja mam małe uwypuklenie, brzuch jest bardziej napięty. 

Rosną jak szalone szkraby ❤️ A ile miałaś CRL? 😊

• Mamusie
2 godziny temu, banasiatko napisał:

Jak dzisiaj Wasze samopoczucie? Ja jestem jakaś niewyraźna...

Ja źle spalałam straszne sny miałam 

Teraz dopiero śniadanie zjadłam bo nie miałam mocy zwlec się z łóżka. Zrobiłam sobie omleta pierwszy raz odkąd zaszłam w ciążę bo tak to mnie jajka obrzydzaly i powiem Wam że super smak jak narazie żołądek przyjmuje. I na obiad mam zamiar upiec pierś z kurczaka zobaczymy może też przejdzie jakoś 😊

• Lubię to! 1

Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam jakis gorszy dzień ale psychicznie tak sobie rano siedziałam i pomyślałam że czuje się taka zaniedbana od tego siedzenia w domu ciągle dres włosy w kucyk brak makijażu i są efekty zaszalałam z zakupami w internecie 😅 bluzki sukienki tuniki  ładne ale żebym za miesiąc też się zmieściła😅 i umówiłam się do fryzjera tylko zastanawiam się czy farbować czy to bezpieczne czy nie w necie różne opinie🤔🤔

• Mamusie
3 godziny temu, Ewa12 napisał:

Cześć dziewczyny ja dzisiaj mam jakis gorszy dzień ale psychicznie tak sobie rano siedziałam i pomyślałam że czuje się taka zaniedbana od tego siedzenia w domu ciągle dres włosy w kucyk brak makijażu i są efekty zaszalałam z zakupami w internecie 😅 bluzki sukienki tuniki  ładne ale żebym za miesiąc też się zmieściła😅 i umówiłam się do fryzjera tylko zastanawiam się czy farbować czy to bezpieczne czy nie w necie różne opinie🤔🤔

Ja też idę niedługo na farbę. Teraz farby są bezpieczne 🙂

• Mamusie
11 godzin temu, Wercia93 napisał:

Uwierz mi, że endorfiny i radość z pięknej fryzury na pewno bobasowi bardzo się spodoba 😃 szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko 😍

Cześć dziewczyny Ja też mam zamiar w listopadzie iść do fryzjera teraz są farby łagodne i nie wydzielają takiego ostrego zapachu jak kiedyś. 

A tak w ogóle jak dzisiaj się czujecie? Ja pół nocy nie spałam ból żołądka był nie do wytrzymania nie wiem dlaczego tak się dzieje 🙈 

• Admin changed the title to Majóweczki🤰 | Forum o ciąży