-
Użytkownicy online
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Mi niestety po poprzedniej ciąży został taki problem. Najgorzej było teraz na początku ciąży, kiedy męczyły mnie okropne wymioty, bo musiałam z całych sił "się zaciskać" żeby nic nie popuścić, a było to dosyć ciężkie, żeby kontrolować dół kiedy górą szły wymioty 🙈 Na szczęście jak od jakiegoś czasu ćwiczę regularnie mięśnie kegla to widzę że jest poprawa i już nie zawsze przy kichnięcie zdarzaja się te "wypadki". Więc polecam te ćwiczenia nawet jak się nie ma takiego problemu, bo to też dobrze przygotowywuje mięśnie do porodu ☺️😉
-
Przez Olga Minota · Napisano
I kopać tez już ma co 😅 Zakwasy mam na żebrach jakbym tydzień brzuszki robiła 😂 A mam dziwne pytanie, czy wam tez się zdarza od kopniaka maleństwa albo od zwykłego kichnięcia popuścić? Nie da się tego skontrolować 🤦🏻♀️ -
Ja mam trzecie prenatalne 16.03 i zapewne dostane jakieś piękne zdjęcie o ile nie odwróci się malutka pupka 😆 wizytę u diabetologa mam 17.03 dopiero😐😐 czekam na teleporade od rodzinnej, postatam się o receptę na paski do glukometra żeby już zacząć kontrolować ten cukier... Jak na razie wygrzewam się na słoneczku na działce i szukam przepisu jakiegoś co dzisiaj na obiad zjeść😅😅
-
-
Nasze kluby
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 42 klubowiczów
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 27 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 22 klubowiczów