Skocz do zawartości

..:: Listopadówki 2009 ::.. | Forum dla mam

Sathi_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 730
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
100 lat, 100 lat dla małego Jasia! 😁 😜 Otlesiu ucałuj go od nas! 😘

He, he, mój jest nakręcony na liczbę "dwa", więc przynajmniej się zgadza u nas. 😜

Mamma-mia odezwij się! No chyba, że już jesteś w swoim miejscu docelowym... 😉

A dzień po rozbiciu buźki dla odmiany wywrócił się na krześle do tyłu. Na szczęście oparcie zamortyzowało (choć się złamało) i nie walną głową o... marmurową posadzkę. Bo bym go chyba nie pozbierała... 🥴 A tak to tyle, że się wystraszył no i złamał antyczne krzesło dziadkom. 🤢
Dzień po dniu... to chyba w myśl zasady, że nieszczęścia chodzą parami... 🥴

• Mamusie
Sto lat Jasiu!!!!

Ja nadal w domu 🤢 Czekam z niecierpliwoscia kiedy sie zacznie... Bez obaw dam znac jak zacznie sie dziac cos 😜

Dzis robilysmy pierogi z mama pod katem swiat zeby zdarzyla zjesc bo jak wiadomo pozniej beda wyklucozne z mojej diety 🥴 I w sumie zrobilysmy z kapusta i grzybami, ruskie, z malinami dla Mii i uszka - tak wiec pierogarnia jak sie patrzy 😉

• Mamusie
Otlesia napisał(a):
Ja miałam termin z Jasiem na 4 ur 12 🙂 wiem co to czekanie 🙂

Hi, hi, no tak, a my na 18, a urodził się 26. 😉 Też spóźniony słowik. 😜 😉

leniuch napisał(a):
hej moze oobstawiamy? Czy chłopczyk czy dziewczynka?

Dziewczynka? 🤔

• Mamusie
O, wkleję jeszcze raz tabelkę, na niej widać przecież też jak to było z tymi terminami. 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/listopadowki2009.gif/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5544/listopadowki2009.gif[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
rozmawialam wczoraj z Iwonka juz sa szczesliwie na miejscu 🙂 Dzieciakom sie podoba a Iwonka musi jeszcze sama przywyknac ale wyglada, ze bedzie dobrze 🙂 Rodzinka w komplecie - to najwazniejsze 😁

Ja nadal zapakowana - probowalam wszelkich sposobow aby "wykurzyc" 😉 dzidzie i nic...
wrrrrrrrrrr to oczekiwanie jest chyba najgorsze... Bede wam tu smucic do samego porodu 😜

Mia codziennie zaglada do lozeczka i pyta sie czy jest tam dzidzi jak mowie, ze nie to pokazuje na moj brzuch i tuli i przytula i mowi "dzidzia chodz" hehehe slodzinka moja mala... Przynosi swoje misie i mowi, ze to dla dzidzi 🙂 Ciekawe czy jak dzidzia sie rzeczywiscie pojawi bedzie tak samo 😜

shati - jak tam przygotowania do imprezki???
Olga - co u Ciebie???

• Mamusie
Hej dziewczynki,u Nas choróbsko 😞 Vanessitka dostała wczoraj gorączki i niczym nie szło zbić 😞 w nocy miała 40,2 stopnia 😞 ani czopki,ani okłady,ani syrop nic nie pomagało,myślałam że do głowy dostanę,o 6 rano mój M pojechał do sklepu i przywiózł Nurofen i zeszła trochę,wtedy wizyta u lekarza i uszy zaczerwienione i ropne zapalenie migdałków czyli angina 😞 noż skąd to się przyplątało 😞

Wszystkiego naj dla wszystkich dzieciaczków które już obchodziły swoje święto i które będą dopiero przechodzić :*

• Mamusie
Mamma-mia dzięki za info o Iwonce. 🙂 Super, że u niej okej. Ciekawe kiedy się już do nas odezwie? 🙂
A u nas przygotowania bardzo pomału... tyle rzeczy innych na głowie, heh, jakoś to wszystko trochę na wariata. 🙃

Gosiu strasznie wysoką miała gorączkę Vanesska, ale grunt, że już wiecie o co chodzi... Zdrówka, zdrówka dla malutkiej! 😘

Otlesiu chciałabym Ci coś pocieszającego powiedzieć, ale nie wiem co... 😞 😘 Ważne, że Jaś ma też wspaniałych rodziców, oboje - mamę i tatę... 😘

• Mamusie
gosiu - zdrowka dla Vani bidulka - skad te chorobska paskudne sie chwytaja naszych dzieci?!!!!

Otlesiu - ja takze chcialabym napisac cos pocieszajacego...hmmm icoz moge napisac, ze cala kumulacje waszej milosci skupicie na waszym synku i to jest chyba najcenniejsze tego mu nikt nigdy nie zabierze! cieszcie sie nim i z nim, choc to malo pocieszajace to niektorzy nawet tego nie moga miec...wiec trzeba doceniac to co sie ma a przeceiz najwiekszy skarb macie!!! 😁 Buziaki dla WAS :*