Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Irciu ja też raczej sobie zdjęć nie robię, głównie Emi 😜 Ale wczoraj mój M. się dorwał do aparatu i parę sztuk nacykał 😜 Ostatnią prawdziwą sesję miałam jak byłam w ciąży 😜 Wogóle wrzucę wam jakąś fotkę tak gwoli przypomnienia hehehehehhehee

Masakra co nieeeeee? heheheheh 😁 Pulpecik 😜 To było 7 lipca 2010 🤪

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc00430rv.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/2391/dsc00430rv.jpg[/IMG][/URL]

I te spodnie ciążowe których miałam serdecznie dość 🤢

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
i cieszę się że przyłączyłam się do was!! brakowało mi właśnie takich kontaktów z kimś poza rodziny i jednocześnie zainteresowanych rozmową o takich bąblach jak nasze bo wśród najbliższych znajomych nie mam za bardzo kogo kto by miał już dzieciaczki i chciał o nich tak często rozmawiać jak my to robimy ;p

• Mamusie
KUrcze Emi śpi a ja mam lenia-giganta 🤢 Zamiast coś robić w tym czasie to ja siedzę na kompie...ehhh
Zaraz się biorę...

A jutro jedziemy na Piknik rodzinny do Mysłowic 🙂 Ten z kuponów Citeam 🙂 Jadą z nami też moi rodzice i tacy znajomi 🙂 Mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo jak pada, to piknik odwołują...

• Mamusie
Eva strasznie slabo widac ale przynajmniej juz chyba mamy komplet brzuszkow 😉

Pokaze wam jak mala robi tany tany, i najlepsze, ze potem podeszla do mnie powiedzialam zeby wlaczyla tany tany i wrocila spowrotem do grajacej krowy 😉
http://www.youtube.com/watch?v=OlWxRfF8zuA

tam kawaleczek trzeba przewinac bo mala sie gramoli 😉Na 2:15 jest jak od razu zrozumiala, ze ma isc wlaczyc muzyke

• Mamusie
Mnie też Emi zadziwia jak ją o coś poproszę a ona odrazu załapuje o co mi chodzi 🤪 Na przykład wczoraj M. powiedział jej żeby napiła się z kubka i odłożyła go na kocyk i ona dokładnie wykonała jego instrukcje 🤪 A wydawać by się mogło, że takie małe dzieci niewiele rozumieją...

• Mamusie
Witam
My dzisiaj byliśmy u naszej rehabilitantki pokazać się jak Lenka chodzi i ona od razu zauważyła że mała nieprawidłowo stawia nóżki tak bardziej na boki od środka i wiem czego ma unikać i jak z tym walczyć a jak nie będzie poprawy to do ortopedy będę musiała z nią iść.
A co do kubka niekapka tego z Lovi to jestem zadowolona bo Lenka z kubka treningowego już nie chciała pić jak tylko zaczęła z niego pić i nawet dużo wypija bo dwa takie pełne kubki w ciągu dnia wypije plus wodę z butelki z dziubkiem bo jej też taka opcja pasuje.