Lusiu to moze jak go teraz nie ma to zapytaj o niego, zanim wróci to tamci zapomna ze ktos o niego pytał 😁 Dzieki Amelio za info...tyle ze narazie i tak musimy sie wstrzymać bo mala antybiotyk bierze a do tego ciagle choruje:/..ehhh kiedy to sie skończy
Olusia to widze ze u was obsługa 1 klasa!!!
Monia - dzisiaj bryndza z pracownikami w Biedronie jak nie wiem, po południu tylko 2 osoby na kasach, a kolejki przez pół sklepu. Jak odchodziłam od kasy, to zauważyłam go, jak stał z kasetką żeby się zalogowac, więc musieli go ściągnąć do pracy. Więc niestety moga nie zapomniec, jak tak będzie nadal 😁
Hej
Ja dzisiaj w domku bo jade do lekarza bo mnie alergia wykonczy i na dzien dobry 150 zl sie rozplynie wrrrr... 😞 Lusiu widze,ze z Biedronkiem to powazna sprawa,wzielo cie na maksa hehe...na milosc nie ma rady sama wybiera 😁😉😉 Dzialaj kochana i zrob pierwszy krok w tym kierunku zaproponoj mu wspolny spacer z dzieciaczkami,albo plac zabaw,dzidzia to dobry temat do rozmowy hehe 🙂 Monia duzo zdrowka dla Gabisi 🙂 Izuniu fajnych masz facetow,ni morza ci zazdro9szcze ja mam prawie 8 godz jazdy do niego... 😞
szkoda ze macie tak daleko do morza...ja to mam dobrze..pol godz..jazdy i jestem na miejscu...super sprawa..kubus sobie smacznie spi a ja posprzatalam i nudzi mi sie....ehhh chetnie bym poszla do roboty ale narazie nie mam takiej mozliwosci...moj juz w pracy i o 21 konczy i chce po nas przyjechac i nas zabrac...wczoraj sie dowiedzialam ze krzysiek ojciec kubusia obgaduje mnie ..wyzywa od dziwek itp....ja go zabije jak go zobacze..sierota wywalili go z roboty z niemiec i siedzi w polsce....niech ja go tylko dorwe......udusze !!!!! 😠
Mam juz spowrotem laptopa 😁 W szoku jestem, ze tak szybko poszlo bo we wtorek dotarl na reklamacje a wczoraj juz wyslali do mnie 😉 Wymienili mi dysk i smiga az milo 😉
U nas goraco starsznie, wczoraj byla burza ale tylko 5min moze, zlalo konkretnie i przeszlo. Bylam wczoraj z mala na zakupach, o dziwo byla grzeczna i wytrzymala wycieczke po 3 sklepach 😉 Zakupilam jej majteczki, znalazlam na rozmiar 92/104 i sa akurat na jej malutki tylek, jeszcze byla promocja 3pak za 2 euro 😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Monika_Gabi_m
Dzieki Amelio za info...tyle ze narazie i tak musimy sie wstrzymać bo mala antybiotyk bierze a do tego ciagle choruje:/..ehhh kiedy to sie skończy
Olusia to widze ze u was obsługa 1 klasa!!!
lusia_m
Izunia00882_m
Izunia00882_m
Monika_Gabi_m
irka83_m
Ja dzisiaj w domku bo jade do lekarza bo mnie alergia wykonczy i na dzien dobry 150 zl sie rozplynie wrrrr... 😞
Lusiu widze,ze z Biedronkiem to powazna sprawa,wzielo cie na maksa hehe...na milosc nie ma rady sama wybiera 😁 😉 😉 Dzialaj kochana i zrob pierwszy krok w tym kierunku zaproponoj mu wspolny spacer z dzieciaczkami,albo plac zabaw,dzidzia to dobry temat do rozmowy hehe 🙂
Monia duzo zdrowka dla Gabisi 🙂
Izuniu fajnych masz facetow,ni morza ci zazdro9szcze ja mam prawie 8 godz jazdy do niego... 😞
Izunia00882_m
Izunia00882_m
olusiiaa_m
U nas goraco starsznie, wczoraj byla burza ale tylko 5min moze, zlalo konkretnie i przeszlo. Bylam wczoraj z mala na zakupach, o dziwo byla grzeczna i wytrzymala wycieczke po 3 sklepach 😉
Zakupilam jej majteczki, znalazlam na rozmiar 92/104 i sa akurat na jej malutki tylek, jeszcze byla promocja 3pak za 2 euro 😁
Izunia00882_m