Lusiu to moze jak go teraz nie ma to zapytaj o niego, zanim wróci to tamci zapomna ze ktos o niego pytał 😁 Dzieki Amelio za info...tyle ze narazie i tak musimy sie wstrzymać bo mala antybiotyk bierze a do tego ciagle choruje:/..ehhh kiedy to sie skończy
Olusia to widze ze u was obsługa 1 klasa!!!
Monia - dzisiaj bryndza z pracownikami w Biedronie jak nie wiem, po południu tylko 2 osoby na kasach, a kolejki przez pół sklepu. Jak odchodziłam od kasy, to zauważyłam go, jak stał z kasetką żeby się zalogowac, więc musieli go ściągnąć do pracy. Więc niestety moga nie zapomniec, jak tak będzie nadal 😁
Hej
Ja dzisiaj w domku bo jade do lekarza bo mnie alergia wykonczy i na dzien dobry 150 zl sie rozplynie wrrrr... 😞 Lusiu widze,ze z Biedronkiem to powazna sprawa,wzielo cie na maksa hehe...na milosc nie ma rady sama wybiera 😁😉😉 Dzialaj kochana i zrob pierwszy krok w tym kierunku zaproponoj mu wspolny spacer z dzieciaczkami,albo plac zabaw,dzidzia to dobry temat do rozmowy hehe 🙂 Monia duzo zdrowka dla Gabisi 🙂 Izuniu fajnych masz facetow,ni morza ci zazdro9szcze ja mam prawie 8 godz jazdy do niego... 😞
szkoda ze macie tak daleko do morza...ja to mam dobrze..pol godz..jazdy i jestem na miejscu...super sprawa..kubus sobie smacznie spi a ja posprzatalam i nudzi mi sie....ehhh chetnie bym poszla do roboty ale narazie nie mam takiej mozliwosci...moj juz w pracy i o 21 konczy i chce po nas przyjechac i nas zabrac...wczoraj sie dowiedzialam ze krzysiek ojciec kubusia obgaduje mnie ..wyzywa od dziwek itp....ja go zabije jak go zobacze..sierota wywalili go z roboty z niemiec i siedzi w polsce....niech ja go tylko dorwe......udusze !!!!! 😠
Mam juz spowrotem laptopa 😁 W szoku jestem, ze tak szybko poszlo bo we wtorek dotarl na reklamacje a wczoraj juz wyslali do mnie 😉 Wymienili mi dysk i smiga az milo 😉
U nas goraco starsznie, wczoraj byla burza ale tylko 5min moze, zlalo konkretnie i przeszlo. Bylam wczoraj z mala na zakupach, o dziwo byla grzeczna i wytrzymala wycieczke po 3 sklepach 😉 Zakupilam jej majteczki, znalazlam na rozmiar 92/104 i sa akurat na jej malutki tylek, jeszcze byla promocja 3pak za 2 euro 😁
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Monika_Gabi_m
Dzieki Amelio za info...tyle ze narazie i tak musimy sie wstrzymać bo mala antybiotyk bierze a do tego ciagle choruje:/..ehhh kiedy to sie skończy
Olusia to widze ze u was obsługa 1 klasa!!!
lusia_m
Izunia00882_m
Izunia00882_m
Monika_Gabi_m
irka83_m
Ja dzisiaj w domku bo jade do lekarza bo mnie alergia wykonczy i na dzien dobry 150 zl sie rozplynie wrrrr... 😞
Lusiu widze,ze z Biedronkiem to powazna sprawa,wzielo cie na maksa hehe...na milosc nie ma rady sama wybiera 😁 😉 😉 Dzialaj kochana i zrob pierwszy krok w tym kierunku zaproponoj mu wspolny spacer z dzieciaczkami,albo plac zabaw,dzidzia to dobry temat do rozmowy hehe 🙂
Monia duzo zdrowka dla Gabisi 🙂
Izuniu fajnych masz facetow,ni morza ci zazdro9szcze ja mam prawie 8 godz jazdy do niego... 😞
Izunia00882_m
Izunia00882_m
olusiiaa_m
U nas goraco starsznie, wczoraj byla burza ale tylko 5min moze, zlalo konkretnie i przeszlo. Bylam wczoraj z mala na zakupach, o dziwo byla grzeczna i wytrzymala wycieczke po 3 sklepach 😉
Zakupilam jej majteczki, znalazlam na rozmiar 92/104 i sa akurat na jej malutki tylek, jeszcze byla promocja 3pak za 2 euro 😁
Izunia00882_m