Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam
Nie było mnie kilka dni bo mi się net skończył i musiałam go doładować a kasę dopiero w sobotę S dostał a nigdzie nie wychodziłam już w sobote i niedzielę bo Lenka miała wysoką temperature i siedziałyśmy w domu teraz też siedzimy w domku tzn nie uczęszczamy w tym tygodniu do żłobka, bo katarek i kaszel się wykluł i zachrypnięta córcia ma jest.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Amelia ja od 2 dni juz nie jestem na dukanie, schudlam 3,5kg ale tak sie zle czulam, ze masakra, skurcze mialam takie, ze cala noc mnie udo bolalo i nie chcialo przestac, przeszlo po ketonalu i plastrze rozgrzewajacymale rano wrocilo, taki jakbym ciagle miala napiety miesien ale w ogole nie dalo sie rozluznic tego:/ dalam sobie spokoj, teraz bede jadla wiecej warzyw i owocow i moze cos sie ruszy.

U mnie komp tez sie zepsul,twardy dysk mi padl, wczoraj kurier byl zabrac, na szczescie gwarancja 3 lata co przy laptopach to juz bardzo dlugo 😉

• Mamusie
hejka
meldujemy,ze zyjemy nie bylo mnie dlugo ale nawet niema kiedy wejsc na kompa a jak jest to tylko przelotnie,maly calymi dniami na dworze jak tylko wracam z pracy tak caly czas siedzimy na powietrzu i idziemy sie kapac ok 20.30 i zanim cos zje zasnie to juz 22,i z wieczoru nici,no ale coz takie zycie hehe 🙂
U nas ok maly zdrowy,poza mna alergia sie odezwala i jutro bede musiala jech do lekarza albo w piatek i 150 zl na dzien dobry wydam wrrr... 😞

Czytalam ze testujecie rowerki i foteliki ja raczej jestem za tradycyjnym rowerkiem chociaz niewiem co bedzie za pol roku moze mi sie odmieni taka juz jestem....
a co do fotelika na rower to super rzecz my jestesmy juz posiadaczami od zeszlego roku maly dostal na 1 urodzinki od nas,i nadal lubi w nim jezdzic,i dla mnie to lepsze jak wozek ktory uzywamy sporadycznie,tym bardziej ze mamy wlasne podworko,a jak wracam to nie chce mi sie z nim juz nigdzie jech wozkiem... 😞

To tyle u nas sorki,ze sie nie odniose do wszystkich postow ale nie jestem w stanie spamietac co chcialam napisac ehhh

Buzialki 🙂

• Mamusie
no my z Gabi juz wychodzimy na spacerki, tyle ze omijamy ludzi by mała nic nie podłapała 😁

Lusiu, kurcze to tylko nazwisko by sie przydało...no trzeba coś pomyśleć heheh....wiem może zaczaisz sie jak będzie kończył prace i idz za nim.... zobaczysz gdzie mieszka no i na domofon możesz polukac.Jak będzie ktoś potem wychodził od niego z klatki to spytaj pod którym numerem mieszka Mariusz bo zapomniałaś numeru 😁...albo zagadaj do niego czy moze maja wolne etaty w biedronce 😁 bo chetnie bys poszla do pracy, moze zostaw mu swój numer i niech ci da znac jak cos sie dowie o wolnych etatach heheh?

Izunia fajnie masz ze tak bliziutko jest od ciebi do morza...zazdroszcze

Amelio, a to gdzie mozna sie dowiadywac o te szczepionki?

• Mamusie
Olusiu kurcze ale ci dobrze z tą długą gwarancją,ja muszę się jeszcze upewnić ale my mamy chyba gwarancję na 2 lata a laptopa mamy 2,5 roku 🤢

Byłam dziś z rodzicami na wycieczce rowerowej nad jeziorkiem,Emilka w drodze powrotnej usnęła na foteliku hehe tak śmiesznie jej głowa leciała,dobrze,że byliśmy już blisko domu.A potem w ramach uzupełnienia kalorii zrobiliśmy sobie grilla 😉

• Mamusie
edyta malo tego, naszukalam sie jak glupia paragonu za laptopa, w koncu znalazlam, dzwonimy do sklepu a tam powiedzieli, ze od razu do producenta najlepiej wyslac, to zadzwonilam do producenta a oni mowia ze paragon nie potrzebny bo rejestrowalam kompa przez neta i wiedza kiedy kupilam 😉 Kuriera tez przyslali i nie musialam placic za przesylke 😉

Lusia a nie idzie na fejsie znalezc np pracownikow tej biedronki czy cos? moze kliknął lubie to:P

• Mamusie
Hej!
MONIA-musisz wziąć zaświadczenie ze żłobka,że Gabi tam uczęszcza i z tym świstkiem do przychodni. Tam powinni zamówić szczepionkę z sanepidu. Z tego co wiem to niektore poradnie mają problem z załatwieniem tej szczepionki,ale próbować trzeba- w końcu 2 dawki kosztują 400zł!

LUSIA- Monia dobrze mówi-powiedz,że szukasz pracy.... 🙂

• Mamusie
olusiiaa napisał(a):

Lusia a nie idzie na fejsie znalezc np pracownikow tej biedronki czy cos? moze kliknął lubie to:P

Olusia - już tak próbowałam, i na inne możliwe podobne sposoby 🙂 Ale jeszcze popróbuję.

Nie moge dziewczyny powiedzieć, że szukam pracy, bo jak powiedzą, że mają wolny etat, to później głupio wymigać się. A jak rzeczywiście będę potrzebowała pracy, to mogą mnie nie przyjąć. Z resztą myślę, że i tak potrzebują 🙂
Zaczął się teraz okres urlopowy i On chyba jest właśnie na urlopie, bo nie ma go ani od rana ani po południu; chyba że choroba jego lub dziecka.

Izunia - super to zdjęcia nas morzem, a chłopaków masz fajnych 🙂 Pamiętaj, prawdziwym ojcem nie jest ten co spłodził dziecko, lecz ten, kto je wychowuje.

• Mamusie
Lusiu to moze jak go teraz nie ma to zapytaj o niego, zanim wróci to tamci zapomna ze ktos o niego pytał 😁
Dzieki Amelio za info...tyle ze narazie i tak musimy sie wstrzymać bo mala antybiotyk bierze a do tego ciagle choruje:/..ehhh kiedy to sie skończy
Olusia to widze ze u was obsługa 1 klasa!!!

• Mamusie
Monia - dzisiaj bryndza z pracownikami w Biedronie jak nie wiem, po południu tylko 2 osoby na kasach, a kolejki przez pół sklepu. Jak odchodziłam od kasy, to zauważyłam go, jak stał z kasetką żeby się zalogowac, więc musieli go ściągnąć do pracy. Więc niestety moga nie zapomniec, jak tak będzie nadal 😁

• Mamusie
Hej
Ja dzisiaj w domku bo jade do lekarza bo mnie alergia wykonczy i na dzien dobry 150 zl sie rozplynie wrrrr... 😞
Lusiu widze,ze z Biedronkiem to powazna sprawa,wzielo cie na maksa hehe...na milosc nie ma rady sama wybiera 😁 😉 😉 Dzialaj kochana i zrob pierwszy krok w tym kierunku zaproponoj mu wspolny spacer z dzieciaczkami,albo plac zabaw,dzidzia to dobry temat do rozmowy hehe 🙂
Monia duzo zdrowka dla Gabisi 🙂
Izuniu fajnych masz facetow,ni morza ci zazdro9szcze ja mam prawie 8 godz jazdy do niego... 😞

• Mamusie
szkoda ze macie tak daleko do morza...ja to mam dobrze..pol godz..jazdy i jestem na miejscu...super sprawa..kubus sobie smacznie spi a ja posprzatalam i nudzi mi sie....ehhh chetnie bym poszla do roboty ale narazie nie mam takiej mozliwosci...moj juz w pracy i o 21 konczy i chce po nas przyjechac i nas zabrac...wczoraj sie dowiedzialam ze krzysiek ojciec kubusia obgaduje mnie ..wyzywa od dziwek itp....ja go zabije jak go zobacze..sierota wywalili go z roboty z niemiec i siedzi w polsce....niech ja go tylko dorwe......udusze !!!!! 😠

• Mamusie
Mam juz spowrotem laptopa 😁 W szoku jestem, ze tak szybko poszlo bo we wtorek dotarl na reklamacje a wczoraj juz wyslali do mnie 😉 Wymienili mi dysk i smiga az milo 😉

U nas goraco starsznie, wczoraj byla burza ale tylko 5min moze, zlalo konkretnie i przeszlo. Bylam wczoraj z mala na zakupach, o dziwo byla grzeczna i wytrzymala wycieczke po 3 sklepach 😉
Zakupilam jej majteczki, znalazlam na rozmiar 92/104 i sa akurat na jej malutki tylek, jeszcze byla promocja 3pak za 2 euro 😁