Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A no kkkkoraliku, ktos zobaczył torbe z zakupami to zabrał, moze słoiczki mu sie przydadzą...tylko po co leki....leżały na wierzchu torby.Napisałam kartkę, ale nikt sie nie zgłosił.
mała spi a ja zaczynam robic biszkopt na torta,az sie boje co to wyjdzie bo dzien mam paskudny

Kurcze faktycznie sprawdziło sie to co wróżka powiedziała odnośnie moich problemów kobiecych 😮

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW!!!! 😘 😘 😘 😘

Monia-rzeczywiście masz kiepski dzień. Obyś szybko się wyleczyła a Gabi żeby łatwo się odstawiła. A ludzka podłość naprawdę nie ma granic! 😠

Moja Hania też kopie piłkę,ale ona myślę,że nauczyła się od brata. Tak w ogóle to wcale nie lubi lalek tylko autkami chce się bawić, no i zjadać klocki lego też by chciała 😮
No i zrobiła się też niegrzeczna. Bije swojego brata i myśli,że to fajna zabawa (bo on się wtedy śmieje) i dzisiaj zaczęła mnie szczypać i patrzyła na moją reakcję. Jak mówiłam,że nie wolno to szczypała z jeszcze większą zaciętością 🤢

• Mamusie
Monia - to szczęście w nieszczęściu, że możesz to wyleczyć lekami i obejdzie się bez szpitala, i chociaż masz okazję, aby odstawić Gabi od cycka 🙂
Ale ktoś był pieprznięty, że ukradł ci torbę, ale pewnie liczył, że może być w środku coś cennego, np. portfel.

• Mamusie
A mój brzdąc upodobał sobie zabawę w kuchni i za cholerę nie mogę go tego oduczyć, a mianowicie kręci kurkami od gazu....najgorzej, jak gaz jest włączony, bo nieraz przekręcił kurek, płomień zgasł, a gaz leciał. Próbuję różnych sposobów, ale on rozwyje się jakbym go katowała, a i tak chociaż trochę ręką próbuje jeszcze dotknąć....gadzina jedna 🤔 🤔

• Mamusie
Monia ufff dobrze, że to nie torbiel, choć ropień to też nie przelewki. Mam nadzieję, że uda się go wyeliminować lekami 😘 A co do tej siatki z lekami i słoiczkami, to aż mnie coś ścisnęło z nerwów...od razu poczułam jakbym ja tą siatę zostawiła...masakra, strasznie współczuję, nerwów się pewnie najadłaś co niemiara, jakbyś miała ich dziś mało 😞 😞 😞 A ludzie są niemożliwi 😠 Jak można ukraść czyjeś leki i jedzenie dla dziecka 😠 😠 😠 Świnie wrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠

Eva u nas też długo było tak, że jak tylko Emi nie miała się czego złapać to siadała na pupę i jęczała przy tym 😉 A teraz po domu chodzi już cały czas, coraz rzadziej raczkuje 🤪

Lusiu Emi już od dawna kopie piłkę, tylko teraz jak chodzi sama to jeszcze nie próbowała 😉 Ale jak tylko trzymam ją za rękę to kopie albo chce ją nadepnąć heheh 😁

My mamy na szczęście kurki od gazu takie, że nawet jak gaz jest odkręcony a nie ma płomienia to gaz przestaje lecieć...
A Emi też robi się coraz bardziej niegrzeczna 🤢 Czyszczenie nosa gruszką to najstarszniejsza tortura na świecie, której towarzyszą krzyki i łzy jak grochy 🤢 Wogóle jak coś nie idzie po jej myśli to zaczyna się drzeć...Zaczęło się to niedawno i po cichu modlę się, aby to były tylko zęby, bo jak jej to zostanie to będziemy mieć niezłe przeboje 🥴

• Mamusie
Monia, współczuję takich przygód. Wracaj szybko do zdrowia!! Jak ktoś zobaczył że to leki są w reklamówce to mógł świnia oddać. Przecież i tak mu się nie przydadzą ani ich nie sprzeda.

U nas też ostatnio było kopanie piłki 🙂
My na szczęście mamy indukcje więc z gazem problemu nie mamy,ale Tymek już od dawna sięga do blatu w kuchni i do garnków na kuchence, więc muszę bardzo uważać żeby nic nie zostawiać blisko brzegu.

• Mamusie
Mikuś jak spuszcze go z oczu to leci w dwa miejsca jedno to rowerek starszej siostry a drugie to kuchnia. Nie pozwalam moim dzieciom wchodzić do kuchni bo ja mam tam ciasno łatwo coś ściągnąć na siebie wylać i nieszczęscie gotowe.Natomiast dzisiaj zamarłam z przerazenia mikuś wykorzystał że przez chwile coś robiłam z Madzią i wszedł do kuchni stanął przy kuchence a do góry była gorąca zupa o krok od tragedii cholewcia, jak to trzeba uważać i mieć oczy wkoło głowy. Jeszcze dowiedziałam sie od mojej wygadanej ostatnio córki że babcia "kazała" wchodzić do kuchni jej i mikusiowi a Madzia nawet wrzucała kostke do rosołu, ech szkoda mi słów.

• Mamusie
Witam
Moja Lenka też wchodzi do kuchni i nawet jest ze mną jak coś robię to staram się na nią uważać jak tylko mogę. Nie mam drzwi w kuchni i dlatego mała ma do niej dostęp swobodny.
Pogoda wredna dzisiaj jest cały czas wieje wiatr a my musiałybyśmy iść do sklepu i zaraz się ubieramy i idziemy może nie zmokniemy.

• Mamusie
Witam mamusie
no to zacznę od dobrych wiesci...siatka sie odnalazła. Sąsiadka z 4 pietra ja znalazła i zabrała, wieczorem chodziła po bloku i pytała kto ma małe dzieci bo były w niej słoiczki i sąsiad z 3 skierował ja do nas. Jednak zażartowała ze 0,5 litra się należy 😮 wiec trzeba będzie kupić, no nic i tak mi sie opłaca bo siatka dużo cenniejsza była.
Urodziny malutkiej...Super!!! wszyscy świetnie się bawili, mała zadowolona i szczęśliwa z prezentów 😁 😁 😁 i co najlepsze:TORT SIE UDAŁ!!! wszyscy byli zaskoczeni nim, az sobie zdjęcia robili, tak im się podobał 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
A zapomniałam...był pyszny!!!!...ale jestem skromna 😁 😁 😁 😁 😁

co do rozrabiania to Gabi te nam daje popali, pluje jedzeniem, tak jej sie to spodobało 😉 klepie mi piersi, ugniata, wykręca i Bóg raczy wiedzieć co jeszcze 😁 No i juz jakis czas temu nauczyła sie krzyczeć i piszczeć, to juz jest taki szał ze dziecko przeszczęsliwe na maxa hehe.ostatnio kolejne zęby wychodzą i tez jest jakaś niezadowolona często. Wczoraj to jej taka ślina glutowata pociekła jak u psa 😁

• Mamusie
Monia to koniecznie dodaj zdjęcie tortu!!!! I zdradź przepis 😜
Super, że urodzinki się udały 🙂 🙂 🙂
No i to jakiś cud, że siatka się odnalazła 🤪 Ja bym bez wahania kupiła babie pół litra 😉 Wkońcu tak jak piszesz siatka była zdecydowanie cenniejsza 🙂

• Mamusie
a OTO tort, MÓJ WYNALAZEK 😁 😁 😁 😁 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/20/hpim0036.jpg/][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/5517/hpim0036.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/hpim0033.jpg/][IMG]http:
//img4.imageshack.us/img4/9951/hpim0033.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]