Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej 🙂 Nina moja koleżanka urodziła 5 lat temu córe i dała jej Konstancja na imię a mi się nie podoba 😜 Mi się podoba Basia moja siostra powiedziała, że jak kiedys bedzie miałą córcie to ją tak nazwie. Agata trzymam kciuki, żeby jutro udało się podejrzeć 🙂 Coś miałam jeszcze napisać ale nie mam weny ...

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
Hej 🙂 Nina moja koleżanka urodziła 5 lat temu córe i dała jej Konstancja na imię a mi się nie podoba 😜 Mi się podoba Basia moja siostra powiedziała, że jak kiedys bedzie miałą córcie to ją tak nazwie. Agata trzymam kciuki, żeby jutro udało się podejrzeć 🙂 Coś miałam jeszcze napisać ale nie mam weny ...

hehe mi się też Basia podoba ale u mnie w rodzinie pełno Baś a jedna jak na złość patologia więc mm absolutnie na nie 🤪
Konstancja dla mnie zbyt doniosłe, ja bym chciała żeby było jak Zosia takie miękkie i proste

• Mamusie
kafinka napisał(a):
Mi się podoba takie imię, które żadna z was w życiu by tak nie nazwała swojej córkihahaha 😁
Ewa, Maria, Róża, Emilia, Amelia 🙂

Marysia ładne, hehe ale i moja teściowa i moja mama tak mają na imie, a Ewa Zosia ma na drugie imie 🙂
naylaaa napisał(a):
Z tą Konstancją to pół żartem, pół serio 😉 dla dziecka za poważne i nie ma zdrobnienia, ale dla dorosłej kobiety mi się podoba.
Agata, weź Ty ją błagaj na kolanach o usg!! Powiedz, że nie wyjdziesz z gabinetu 😁

to on a nie ona 🤪 ma mi zrobić usg bo niby już po 30 tc będzie, ale małe znowu nie pokaze jak znam życie, nawet sobie nadziei nie robie 😞

• Mamusie
mi sie podoba Amelka, Jasmin, ...
zdalam egzamin i od jutra trening na lotnisku 🙂 w sumie, to chyba nie do konca sie ciesze, znowu harowka sie zacznie, trzeba sobie inaczej dzien zorganizowac ...mniej czasu z Kaya..
ona teraz ode mnie na krok nie odchodzi jak jestem w domu 😲

• Mamusie
Kafinka a mi się te imiona podobaja tylko u nas sporo Amelek jest np., a Emilka i Róża są śliczne 🙂 Agata a może Wam maleństwo zrobi niespodzianke i się pokaże 😉 Dominik zasypia wiec ja sobie korzystam. Kasiu gratuluje zdanego egzaminu, a Kaya z kurą jaka zabawna hehe zapomniałam napisać wcześniej ☺️

• Mamusie
kasiak napisał(a):
mi sie podoba Amelka, Jasmin, ...
zdalam egzamin i od jutra trening na lotnisku 🙂 w sumie, to chyba nie do konca sie ciesze, znowu harowka sie zacznie, trzeba sobie inaczej dzien zorganizowac ...mniej czasu z Kaya..
ona teraz ode mnie na krok nie odchodzi jak jestem w domu 😲

No widzisz, jaka zdolna jesteś 🙂 a tak się stresowałaś gratuluję 🙂

• Mamusie
kafinka napisał(a):
Amelek jest sporo, bo to śliczne imię i bardzo popularne 🙂 Róża bardzo mi się podoba (mam jedną w rodzinie kuzynkę o tym imieniu) Zaraz pewnie będziemy wiedzieć, kto zamieszkał w twoim brzuszku Sylwia!!!(dziewczynka) hahaha

hehe u nas Zosia robi furore, jak mąż był małą zapisywać to baba powiedziała że co druga dziewczynka to Zosia, no i teraz dużo osób słysze że Ola wybiera, też ładne imie, myślałam o nim na poczatku ale Pawła kuzynka mi sprzed nosa zabrała 😁

• Mamusie
gonia88811 napisał(a):
hej to ja Czita 🤪 🤪 Pamiętacie mnie ???

no baaa jakbyśmy mogły zapomnieć 🤪 no to teraz jak już się przypomniałaś musisz naskrobać co u Ciebie?

ja sie biore za kisiel ☺️ eh coś by mi pasowało zjeść przed nocą bo mnie zssie ale apetytu brak i pomyślałam że kisiel może być ok

co do Róży u nas Rozalka jest i mi osobiście chyba bardziej się podoba 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 Czita, a kim Ty jesteś??
Hahhahaah będziesz u nas codziennie?? 🙂 prosimy 😘
Mi się Amelia nie podoba 🙂 Emilia mi się podoba, bo znam same fajne Emilie 😁 Ewa tez jest ładne 😁 ja lubię raczej proste imiona. Agata, Ty chyba też wolisz proste, nie sądzę żebyś nazwała dziewczynkę Nicoletta czy Kevin 😜 także myślę, że musimy proponować proste imiona. Przejrzę mój skarbczyk imion, który jest starszy ode mnie i mama mi tam imię wybrała 😜 może coś znajdę. Piękne imię jak dla mnie to Ania, tylko za bardzo popularna, chociaż może teraz już nie, ale kiedyś tak 🙂
To może Anna?? 🙂

• Mamusie
Hania i Ania barzdo ładne imiona, Laura osobiście mi się nie podoba bo moj kuzyn tak core nazwal i wołają na nią Laurka!!! No ale to moje zdanie 😉 Czita Ty tu napisz co u ciebie a nie akieś dziwne pytania zadajesz czy my Cie pamietamy no daj spokój ciebei nei da się zapomnieć 😜

• Mamusie
no właśnie dziewczynka narazie nie mam pojecia jak mogłaby mieć na imię, kiedyś chciałam Alicje jak byłam w ciąży pierwszy raz, ale teraz nie mam pojęcia hehe poczekam aż będę po wizycie bo po co an darmo może wysilać umysł 😉 robie sobie herbatkę i idę na dwór ogarniać troszkę,, bo w sobotę już połowe trawnika zgrabiłam i kamienie ukłądałam wokół tui ale jeszcze mi Paweł musi nawieżć trochę bo zabrakło, a dziś tak tylko troszkę obmiotę wejście bo mały już chwile śpi więc więcej pewnie nie dam rady 🙂

• Mamusie
no i nie da sie za bardzo nic na dworze zrobic bo wieje paskudnie ;/ no nic bede musiala w necie pogrzebac chwile ale to tez pozyteczne 🙂 musze popisac do ludzi w sparwie ceny garazu bo musimy jakos teraz kupic jak przyjdzie zwrot podatku to chociaz cos kasy bedzie wiec zeby nie wydac trzeba inwestowac 🙂