Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

naylaaa napisał(a):
NIEMOWY 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ja jestem mowa ale wpadłam w kiepski nastrój,zmęczenie i to wszystko na głowie daje o sobie znać 😞

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej wasze adhd wróciło hehe 😉 no świniaczek już się mrozi hehe teraz można znowu obiadki wymyślać. Fajnie,że z Mają już lepiej 🙂 Kafinka a co u Ciebie nowego bo za wiele nie napisałaś 😉 ja dziś nie mam weny do pisania. Rano byłąm na pobraniu krwi zeszło długo bo glukoze miałąm i musiałam drugie pobranie po dwóch godzinach mieć 🤢 Domi dziś grzeczny byl i taki wyciszony i pokładający przez zęby, no ale już je widać więc mam nadzieje,że maksymalnie z tydzień to potrawa. A cwzoraj rozbił sobie głowę o otwarte drzwi od lodówki, bo był ze mną w kuchni i nie spojrzał,że otworzyłam lodówkę bo coś chowałąm tylko biegiem do Pawła ruszył, rozciął sobie i aż usiadł jak walnął krew leciała i ma taki ślad zakrwiony na głowie biedaczek mój 😞 no, ale na szczęście nic mu nie jest a głowa się zagoi. Ja też już czekam na lepszą pogodę bo mam już dosyć siedzenia w domu!!! 😠 Uciekam do jutra 😘

• Mamusie
Ja miałam konto w tym banku ale to złodziejski bank duże odsetki od prowadzenia konta i zero pomocy od konsultantów a więc przeszłam na konto Mariusza i mamy wspólne w innym banku.
Ja też nic nie pisze bo mam nijaki nastrój 🤨 Brzydka pogoda a jutro do pracy a do tego mam okropne bóle żołądka aż byłam znów u lekarza 🤨
😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Ninka, ten bank, to nic dobrego, przechowuja tylko pieniadze i nic wiecej.
jesli potrzebujecie tylko zeby pieniadze wplywaly, to ok, ale jesli chcecie karty kredytowe, limit over itp, to nie pchajcie sie w niego.
ja tez nie mam weny do pisania, zaraz ide spac 😘

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
U mnie humor spoko dzisiaj do pracy na 14:00 🙂
Pewnie napiszę dopiero za kilka dni bo teraz znów weekend i po 12h w pracy plus zakrętka z soboty na niedziele 🤔 Ale dzisiaj znów pójdę na ochotnika się zgłoszę na dodatkowe dni pracy 🙂 Teraz tylko pracuję a w domu robi wszystko Mamusia 😁

• Mamusie
Hej. Dziewczyny, pomocy, bo zaraz umrę z nerwów 😞 Mirek dostał wypłatę na to konto (firma mu założyła własnie w tym lloyds tsb) i zrobiłam przelew na swoje konto polskie i po transakcji napisali mi, że transakcja odrzucona i zablokowali dostęp przez internet! Próbowałam tam się dodzwonić i dupa, automat chce jakiś numer i nie wiem o co chodzi. Wiecie co można zrobić by się od nowa zalogować?

• Mamusie
Jestem wykończona psychicznie i fizycznie 🤢 🤢 te zęby Łukaszka mnie wykończą...Niczym go zająć nie mogę. Jakby mi dziecko podmienili, taki marudny 😞 może od poniedziałku go pogoda rozweseli 😁
Jak tam Majki się czuje? 🙂
Pigi, Tobie to dobrze, masz teraz pomoc w domu, a Ala pewnie szczęśliwa z babcią.

naylaaa napisał(a):
Jestem wykończona psychicznie i fizycznie 🤢 🤢 te zęby Łukaszka mnie wykończą...Niczym go zająć nie mogę. Jakby mi dziecko podmienili, taki marudny 😞 może od poniedziałku go pogoda rozweseli 😁
Jak tam Majki się czuje? 🙂
Pigi, Tobie to dobrze, masz teraz pomoc w domu, a Ala pewnie szczęśliwa z babcią.
Maja dziś cały dzień urzęduje 😁 ozdrowiała mi córka 😁 a jak widzi antybiotyk to ma szybkie chody 😁 😁
Nina ja też jestem przemęczona i mam dosyć,najchętniej bym sie gdzieś zabunkrowała i dała tabliczkę "zakaz wstępu" 😁

• Mamusie
Lukaszek, jaki bankowiec 😁 juz sobie calkiem niezle radzi 🙂

ciesze sie, ze Maja juz sie lepiej czuje 😘
dzis bylam w pracy od 4.30 do 15.00 😮 😮 😮 nie bylo zle, tylko jak wrocilam, to troche mnie mulilo, ale dalam rade i jeszcze nie spalam, zaraz jednak ide sie polozyc, bo jutro ide na 5 a powinnam miec wolne. zaczyna sie goracy czas przed olimpiada 😉
aaaa i wlasnie wplacilam zaliczke na swiateczne wakacje - lecimy do egiptu na 14 dni 🤪 🤪 🤪 - maja tam 9 podgrzewanych basenow, mnostwo zjezdzalni i.. oczywiscie piramidy 🤪 🤪 i czeka nas ponad 6 godzin lotu, a wylatujemy 20.12 🙂

• Mamusie
hej 🙂 Nina Łukaszek ślicznie zasuwa hehe 😉 Mini ja też mam czasem dość wszystkiego, ale poprawia się pogoda więc trochę dodaje energii 😉 Kasiu tak od rana mnie denerwować!!! 😠 😉 Jak ja bym chciała gdzieś uciec na wakacje takie porządne, a tu nic może się uda na jakiś weekend wyskoczyć 😞 ale dobre i to 😉 a Kaya będzie drugie urodzinki obchodzić w Egipcie w podgrzewnym basenie 🤪 Domi chyba zasnąl bo coś cichutko się zrobiło, męczą go też te trzy zęby które się przebijają 😞 lece bo mam pościel rozebraną i musze wynieść ją na dwór i zaraz pranie pierwsze rozwiesić 🙂

• Mamusie
tak czytam o tych 3 kach zebowych u naszych dzieci, zajrzalak Kayi w paszcze - a ona ma juz dawno te 3ki 😁 😁 pamietam, ze jako jedna z ostatnich miala pierwszego zeba, a teraz wyglada na to , ze ma juz wszystkie 😜 😉

zgadza sie - Kaya pierwsze urodzina miala na Ukrainie, drugie beda w Egipcie.... a trzecie? pewnie juz w domu 😁

• Mamusie
mini23 napisał(a):
A ja mam nadzieje że w końcu gdzieś na wakacje się wybiorę kiedyś ☺️
to Kasiu święta będziesz cieplutkie miała 😁

Aga, napewno sie wybierzez, cale zycie przed Toba, zobacz jaka ja stara jestem, a pierwszy raz gdzies wyjezdzam 🙃

• Mamusie
No widzisz Kasiu to szczesciara z Ciebie i z powodu wyjazdu i ząbków wszystkich które ma Kaya 🙂 U nas dziś marudzenie wieczorem się małemu włączyło, a od około 16 miał stan podgorączkowy 37.4 na noc dałam mu przeciwbólowy i jak zmierzyłąm zanim zaczęło spadać to miał już 38.4 temperaturę no, ale to na zęby biedaczek 😞 no, ale teraz na szcescie juz jest wporzadku i śpi sobie zobaczymy jak będzie w nocy 😉 miłej nocki jutro postaram się wpaść 😘

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Padam na twarz przez te zakrętki między zmianami 🤨
Ninka z tego co wiem jeśli chcesz zrobić z loydsa przelew na inne konto to z banku dostaje się automatyczny telefon na numer jaki podała firma i oni tam podają kod który trzeba wstukać przed przelaniem pieniędzy 🙂
Kasiu super gratuluje wakacji !!
My lecimy we wrześniu chyba, że dostaniemy dom to niestety będzie kasa potrzebna dość duża na remont i wtedy niestety wakacje dopiero za rok bo M od października nie dostanie urlopu 🤔
Jutro mam wolne 🙂
Całuje 😘

• Mamusie
Hej 🙂
Kasiu, wiem. Ja podałam numer do siebie i do mnie zadzwonił automat i podałam im ten numer, który mi się wyświetlił, tylko po zrobieniu transakcji wyskoczyło, że odrzucona jest i zablokowali dostęp do konta, ale na szczęście pod wieczór odblokowali i zrobiłam sobie przelew 😉
u nas od soboty jest na wakacjach małego kuzynka, także nie mam czasu w ogóle wpadać 😁