Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

SylwiaC napisał(a):
hehe Mini Dominik ma czesto guzy a siniaki na nogach to norma nawet na pupie czasem ma siniaki bo usiadzie na cos wiec glowa do gory 😉
Majce czasami kask by sie przydał 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mamusie moje drogie melduję się, że żyję 🙂
Mama doleciała szczęśliwie 🙂
Ja tyram mam dosyć bo po 12h robię i zakrętki do tego, ale dzisiaj ostatni dzień i 3 dni wolne 🙂
U mnie leje mam dosyć ale we wrześniu lecimy na pewno gdzieś na wakacje do ciepłego kraju 🙂 Mariusz zabukował już urlop ja też wezmę i polecimy chociaż na tydzień 🙂
Upatrzyłam już sobie pralkę 😁 Dam Wam linka bo stara się psuję a więc czas na wymianę 🙂
http://www.currys.co.uk/gbuk/indesit-pwe91672w-washing-machine-white-10005871-pdt.html
Mini Ty wiesz co ja myślę 😘 😘 😘
Nadrobiłam Was, ale napiszę na spokojnie jutro 🙂
Buziaki 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
My tez czegoś szukamy na wyjazd, ale dopiero na święta i nowy rok. Tam gdzie chcemy (dominikana) jest wtedy zbyt drogo (4000£!!!!!) i generalnie nie bardzo mam pomysł gdzie, żeby ominąć porę deszczowa i troszkę słońca złapać w końcu. Wrzesień ,październik u nas odpada bo wtedy M aż do grudnia ma najwiecej pracy... U nas dzis strasznie leje, a ja muszę wyjść z domu do banku za czynsz zapłacić 😠

• Mamusie
u nas pogoda sie troszkę poprawia ponoc jeszcze troszke i wroci lato 🙂 Kasiu pralka podobna do tej co maja moi rodzice tylko oni maja slima ta wezsza ale pojemnosc ta sama i sa bardzo zadowoleni, czasem załuje,że też takiej nie kupiliśmy tylko beko, bo indesit ma bardzo duzo programow 🙂 a co do wyjazdow my narazie nie jedziemy ja mam dopiero 27 lipca lekarza i zobaczymy co mi teraz powie narazie nie ma co planowac 😉

• Mamusie
Pigi, ja mam Indesit i jestem zadowolona 🙂
Tylko jakiś inny model mam, ale nie mogłam znaleźć takiego jak mój.
Gdzie zamierzacie jechać? Może jakieś inne miejsce niż Majorka? 🙂 Ja bym pojechała do Portugalii ah 😁
Krowa, kup Majce kombinezon i kask hahaha 😁 i gumowe meble kup 😁
Sylwia, pewnie się cieszysz ze spotkania z siostrą 😁
Łukasz najczęściej rozbija brodę lub wargę.

SylwiaC napisał(a):
HEHE CIESZE sięża młoda wraca 🙂 będzie teraz w domu u moich rodzicow przez wakacje czyli blisko więc można liczyć na pomoc hehe 😉 już jutro chce jechać na zakupy bo musze wyprawkę skompletować i niech sobie leży i czeka na odpowiedni moment 😉
ale będziesz miała wtedy o czym nam pisać 😁 a my będziemy czekały kiedy skurcz się pojawi,kiedy urodzisz i kiedy zdjęcie dasz 😁

KILKA ZDJĘĆ MOJEJ ŁOBUZIARY MAŁEJ :d Z JĘZOREM NA WIERZCHU I KITKAMI 🙂

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6118/p110712191001.jpg[/IMG]
[IMG]http://img641.imageshack.us/img641/1465/p1307120946.jpg[/IMG]
[IMG]http://img856.imageshack.us/img856/6039/p130712094501.jpg[/IMG]

Z MAJKI TO CHŁOPCZYCA JEST BARDZIEJ LUBIE SPODNIE NIŻ SUKIENKI BO SUKIENKI SZARPIE ☺️ ☺️ 😁 NO I LUBI SIĘ BIĆ ☺️ ☺️

• Mamusie
hehe już wczoraj byliśmy z Pawłem w mieście to kupiłam paczke pampersów rozm 2 (ale dady) i pościel jedną do łóżeczka nową. Jutro kupie jedynki pampersy do szpitala- ale orginały, i kilka innych pierdół muszę kupić(proszek, chusteczki, łapki niedrapki) ciuszki to tylko coś nowego na wyjście ze szpitala bo tak to bez sensu takich małych kupować 😉 Mini a fotki Maji to są świetne widać jaka z niej łobuziara hehe tylko oczka się błyszczą 😁

• Mamusie
Pierwsza 🙃 ps. Zbieram się do pracy 😜 a pralkę my na to mieszkanie kupowaliśmy candy. W pl tez miałam tej firmy i byłam baaaardzo zadowolona i teraz tez jest ok. Kaya nie przewraca się zbyt często, raczej jak nie zauważy jakiejś swojej zabawki na podłodze to się o nią podtknie. Na szczęście nie płacze z tego powodu. 😉 Kaya ma ostatnio takie ciągi wyrazowe - o nie, nie mogę oddaj to 🤪 trzeba przy tym słyszeć jej ton ! Albo często powtarza - to moje Kaya 🙃 a rośnie z niej mała histeryczka i despotka 🤨 Aga widać ze Maja lubi rozrabiac, w oczach widać ze nie da sobie w kaszę dmuchać 🤪 i te kitki na glowie 🙃 kiedy jej włosy tak urosły? 🤪

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
My jeszcze nie wiemy gdzie polecimy. Może i znów Majorka bo tam po sezonie tanio ( około 700f za tydzień all inclusive ) a my chcemy wyleżeć się na plaży a więc nie potrzeba nam wielu atrakcji do zwiedzania 🙂 Muszę się wygrzać bo łapię coraz częściej doła pogodowego 🤨
Kasiu u Kai pewnie ten wiek, że za bardzo wyolbrzymia ponieważ Ala też aż za bardzo wyolbrzymia pewne sprawy 🤔 I wtedy zachowuje się jak despotka 🤔
Sylwia zazdroszczę Ci tego kupowania !! 😉 😁 😘
Ninka rzeczywiście praktycznie identyczne są te Indesity tylko cena inna 🙂
Idę teraz na kawkę 😁
😘

• Mamusie
Heeeeej 🙂
Maja się zmieniła na buźce 😁 wydoroślała. Ale urwis z niej niesamowity 🙂 A co Ty myślisz? Mając taką siostrę jak Oliwka to musiała się nauczyć walczyć o swoje hahah 😁
Kaya jest dobra 😁 macie z nią wesoło 😁
Pigi, nie dziwię się, u nas ostatnio deszcz, to mnie też łapie jakiś dół, a u was deszcz jest na okrągło 😮 🙃 🙃
Łukasz z kolegą http://www.youtube.com/watch?v=hvK7Q9bTFrI&feature=youtu.be

naylaaa napisał(a):
Heeeeej 🙂
Maja się zmieniła na buźce 😁 wydoroślała. Ale urwis z niej niesamowity 🙂 A co Ty myślisz? Mając taką siostrę jak Oliwka to musiała się nauczyć walczyć o swoje hahah 😁
Kaya jest dobra 😁 macie z nią wesoło 😁
Pigi, nie dziwię się, u nas ostatnio deszcz, to mnie też łapie jakiś dół, a u was deszcz jest na okrągło 😮 🙃 🙃
Łukasz z kolegą http://www.youtube.com/watch?v=hvK7Q9bTFrI&feature=youtu.be

Nina Maja potrafi Oliwce dać takie razy że Oliwia płacze 🤢 a Byk mówi wtedy na Oliwie że jest mazgaj i sobie nie umie poradzić zamiast Maje temperować 😠

Łukaszek widac lubi towarzystwo mały łobuziak a jak się cieszy ha ha 😁

Majka jest chora gorączkuje,nie chce nic jeść 😞 żadnej ze swoich ulubionych potraw dziś nie tknęła 😞 tylko pije,dużo śpi i gorączkuje i raz zwymiotowała 😞 😞

• Mamusie
hej hej 🙂 jestem i ja, tylko nie miałam czasu wcześniej się zameldować 😉 kupiłam dziś butelkę dla małego smoczek i pampersy 1 no i innych pare drobiazgów dla mnie do szpitala i małemu 😉 Nina Łukasz ma fajnie z takim kolegą w jego wieku widać,że mieli niezły ubaw heeh 😁

SylwiaC napisał(a):
hej hej 🙂 jestem i ja, tylko nie miałam czasu wcześniej się zameldować 😉 kupiłam dziś butelkę dla małego smoczek i pampersy 1 no i innych pare drobiazgów dla mnie do szpitala i małemu 😉 Nina Łukasz ma fajnie z takim kolegą w jego wieku widać,że mieli niezły ubaw heeh 😁
Sylwia pozytywnie zazdroszce 🙂

• Mamusie
Aga, faktycznie to przykre ze ojciec mniej się przejmuje 😞 i postawa K robi wrażenie 🙂 z drugiej strony proszę nie zrozum mnie zle, 39 temperatura dla dziecka nie jest bardzo niebezpieczna, a na gardło nie trzeba od razu podawać antybiotyki , w pl lekarze zbyt często przepisuja antybiotyk ... I jak Maja dziś? Mam nadzieje ze już lepiej. Kaya tez była przeziębiona ale już jej przeszło 🙂

• Mamusie
Cześć 🙂
Biedna Maja 😞 dobrze, że pojechaliście do lekarza... Na szczęście mogłaś liczyć na K... 🙂 to jeszcze bardziej utwierdza Cię w przekonaniu, że podjęłaś dobrą decyzję. Ja dopiero panikuję przy gorączce 40 st ☺️ ☺️ tylko, że u nas to zawsze na zęby, także wiem co jest grane. Mój lekarz przepisuje antybiotyk tylko w ostateczności. Tak przynajmniej mi mówił.
U nas jest horror, nie mogę zjeść śniadania ( a jem bardoz długo, bo muszę pokroić na małe kawałeczki kanapkę i przegryźć), bo mały tak jęczy i płacze... Cholerne zęby 😞 ale gorączki, ani innych objawów nie ma, także dopiero się rozkręca wyrzynanie 🤢
Sylwia, kolega jest o rok starszy od Łukasza, o pół głowy niższy i o 4 kg lżejszy ☺️ ☺️ mój wygląda przy nim jak bysior ☺️ ☺️

• Mamusie
hej 🙂 Nina w życiu bym nie powiedziałaże ten chłopiec jest młodszy od Łukasza 🤪 Mini dobrze,że masz na kogo liczyć i zgadzam się,że postawa K robi wrażenie. Ja rozmrażam lodówkę i muszę sprzątnąć porządnie w szafkach i trochę z rzeczami porządki porobić może jutro skończe 🤢 co do karmienia chcę karmić piersią tak jak Dominika mam nadzieję,że nie będzie problemów 🙂 a imię hmmm narazie mówimy,że chyba Sebastian