Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kafi, ale ty laska ojojojojjjjjj !! 🙃 🤪 Nie jeden tam w Polsce traci głowę dla Ciebie 😁
Legolad super sama bym tam pojechała z chęcią 🙂
Czyściutko rzeczywiście mam, ale już niedługo hahaha jak pójdę do pracy to będzie sprzątane od święta hahaha no chyba, że Mamie uda się przyjechać 🙂

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Kafi, ale ty laska ojojojojjjjjj !! 🙃 🤪 Nie jeden tam w Polsce traci głowę dla Ciebie 😁
Legolad super sama bym tam pojechała z chęcią 🙂
Czyściutko rzeczywiście mam, ale już niedługo hahaha jak pójdę do pracy to będzie sprzątane od święta hahaha no chyba, że Mamie uda się przyjechać 🙂

Dziękuje Kasiu 🙂 Jestem pewna, że Ala byłaby zachwycona tymi wszystkim atrakcjami i ty również, bo ja osobiście bawiłam się super tam jest dla małych i dużych dzieci sporo atrakcji 🙂 Gratuluje pracy 🙂 ja zaczynam się rozglądać za pracą, ale będzie ciężko, bo bez znajomości to nie mam wielkich szans 🥴

• Mamusie
bry 🙂
Alusia ile ma juz wloskow na glowie 🤪 i kitka jakiego 🤪 obcinalas je juz troche wloski czy tak same z siebie zaczely bardziej rosnac?
Kasiu, macie living i dining otwarte czy przedzielone? pytam, bo z reguly tam, gdzie postawilas stol przewaznie jest living 😉
Kafi, widac, ze dobrze sie bawilas w legolandzie i potwierdzam - jestes laseczka 🤪 Maja chyba do Ciebie jest podobna, prawda?
Sylwia, chyba jednak wolabym miec taka pogode jak u Was, nawet, gdyby bylo tak duszno ... 😉

• Mamusie
Cześć 🙂 nie mam siły pisać, jestem ..... głodna!! 🙂 hahah
Pigi, makarony super, kanapa też 😁 jeszcze brakuje mi czegoś, tylko nie wiem czego, może jakiegoś obrazu 😁 Alusia to sama słodycz i jakie ma długie wlosy! 😁
Kafiii ulaaaaalaaaaaa mowę mi odjęło 😁 niech Twój M Cię lepiej pilnuje. A jak jest między wami tak w ogóle?
Świetną mieliście wycieczkę 😁 a ten widok z góry przepiękny! Ale ja bym chyba zawału dostała. Mam lęk wysokości 🤨 🤨 ☺️ ☺️ i do tego klaustrofobię. Także jakiś wagonik nad ziemią to nie dal mnie 🙃 🙃
Hahha chciałabyś zobaczyć moją nową biżuterię na zębach 😉 robiłam sobie zdjęcia, ale brzydko wyszły 😜 może kiedyś wstawię 😁

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Od jutra do pracy 🙂 Na 8 godzin bo to dzień szkolenia 🙂 Dzisiaj byłam tam na rozpoznaniu i podoba mi się jak to hala wiadomo 🙂
Tak Ninka brakuje dywanu, obrazu czegoś na stoliku, ale tak jak mówiłam na razie już nic nie robimy do czasu wyjaśnienia czy ten dom będzie się nam należał od państwa 🙂
Kasiu M też mi ciągle mówi, że tam gdzie zrobiłam jadalnie powinien być salon, ale to jest właśnie przestrzeń otwarta i jakoś bardziej mi się podoba stół w tej części tym bardziej, że jest duży i zastawiał by przejście do kuchni 🙂
Ja mam w tym roku do wyboru albo wycieczka gdzieś albo kupić samochód i iść na prawko chyba wybiorę autko 😁 Chce w końcu być kierowcą i mieć swoje 4 kółka 🙂

• Mamusie
Kasia ale się uśmiałam z Kai hahahaha nie no dupa wyszła jej niesamowicie 😁 I ma śliczne kręcone włoski 🙂
Dziewczyny moja Mama przylatuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 lipca już będzie do początku września bo chce na spokojnie teraz popracować najwięcej jak się da 🙂 A Mama to i w domu zrobi wszystko i Alusią się zajmie 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej piękne 🙂bardzo dziękuje to bardzo miłe słyszeć takie komentarze na swój temat, ale jakbyście mnie zobaczyły na żywo to byście zmieniły szybko zdanie haha 😁 Kasia bawiłam się świetnie naprawdę polecam super zabawa dla całej rodziny 🙂 Ja również się uśmiałam z tej słynnej dupy haha 🙃 Mówią, że Majka to wykapany tata moje ma tylko oczy. Nina u mnie jak narzazie jest ok, ale są takie sytuacje, że bym dziada udusiła ze złości haha oczywiście, że chciałabym zobaczyć twoją biżuterię 🙃 moja szwagierka nosi już prawie trzy lata i chyba jeszcze trochę ponosi, a jej córka właśnie zdjęła po 1, 5 roku noszenia i muszę przyznać, że zębiska ma ładne prościutkie, ale ma jeszcze jeden problem ma 1 martwą i się zastanawiają, co z tym zrobić … Kasia, ale masz super 🙂 praca i mamę do pomocy teraz to tylko kasiore zarabiać ile się da i na prawko 🙂 ja czekam i czekam na swoje autko, ale się chyba nie doczekam w tym życiu 🤢

• Mamusie
hehe Kasiu dzień się dopiero rozkręca, a Ty już po pracy 😉 U nas dziś straszny skwar chyba z domu to tylko nad wode wyjde strasznie jest no, ale nareszcie lato. Wczoraj po 17 wybraliśmy się nad jeziorko ja z małym na płyciźnie posiedziałam, Paweł popływał dziś pewnie też go wyciągnę, tylko mi to wstyd się rozebrać bo ludzi wystrasze tym brzuchem (mam rozstepy po Dominiku 😞 )

• Mamusie
Hej 🙂
Ja po pracy jutro i pojutrze po 12 h a więc nie zajrzę.
Sylwia widziałam Twoje zdjęcie z tamtego roku w bikini i na brzuchu było zero rozstępów 😉 Ja to mam dopiero rozstępy i duuużo luźnej skóry !!! I na prawdę nie przesadzam bo mój brzuch jest straszny ehhhh
Musze odkurzyć bo bałagan straszny w domu 🙃
Buźka

• Mamusie
Cześć 🙂
Pigi, ciekawe gdzie ta luźna skóra? hmmm pamiętam zdjęcia z Majorki i szczupła jesteś i zgrabna.
A u Sylwii nie wiem czy ma rozstępy 🤪 🙃 nie widziałam.
Widzę, że humoru od rana dopisują 😁 hihi.
Kaffi, mnie też czeka 3-letnie leczenie. Ból aż mi oczami wychodzi i czasami nawet przejdzie mi przez myśl, po co mi to, ale myślę, że niedługo dojdę do siebie. Jak sobie wyobrażę moje przyszłe piękne zęby, to mi mija 😉
Wiecie jak mnie moje dziecko wczoraj zadziwiło? Aż zasnąć nie mogłam. Przeżywałam cały dzień i cały wieczór 😜 Była u mnie koleżanka, siedzimy sobie, nagle nastała cisza a Łukasz sobie siedział i nagle powiedział pięknie i wyraźnie DZIĘKUJĘ! Szczęki nam opadły do podłogi, patrzymy na siebie i niedowerzamy. Gdybym była sama, to bym pomyślałam, że zwariowałam 😉
Łukaszowi to daleko do Kai, wiadomo i nie mówi aż tak dużo, a tu takie słowo powiedział 😁 Także się pochwaliłam 😁
Mirek mi nie wierzył, a wieczorem jedli razem kolację i Łukasz powiedział znowu, tylko już mniej wyraźnie DZIEUJE. Także uwierzył 😁