Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jestem wczoraj mnie nie było bo w toruniu byliśmy,bo kupiliśmy łóżko maluchą bo ich sofa to totalny nie wypał 😠
a mamy ustalone że ja zabieram meble dziecięce....
co do wchodzenia to często mam zły nastrój,czuje się zmęczona...

Sylwia pakuj pakuj się nie długo wyjazd 😁

Nina korzystaj z męża 😁 pod każdym znaczeniem tego słowa 😁 😁

Kasiu jak urodziny męża??

Kasia u mnie wogóle radia w domu nie ma ☺️ ale na całe szczęście meczy nikt nie ogląda 🙂

Kafi zabierz mnie też na ballllllllllllllllllllllllll PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSS 😁

jutro robie chruściki 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Kasiu oj tak burza pomysłów jest i to jaka !! hahaha tylko kasy skąd na to brać 🙃 Ale powoli i zrobimy tak jak chcemy. Do świąt będzie wszystko oprócz łazienki ponieważ ją zostawiamy na luty do zrobienia - trzeba wymienić wszystko oprócz zlewu i wanny z kranami - to zostanie ponieważ jest nowe.
Marta z jednej strony dobrze mieć zajęcie i nie mieć czasu się nudzić wtedy życie jest ciekawsze 😉
Mini ehhhh Ty moja Krówko jeszcze troszkę i nerwy miną 😘

• Mamusie
no to Kasiu czekamy na fotki hehe 🙂 no juz niedlugo zleci mi moment ten ostatni miesiac!!! Miałam coś napisac ale jakos nie mam weny 😮 Mini juz niedlugo sie uspokoisz jak sie cała sytuacja juz zmieni a wtedy i humor wroci wtedy 😉 Uciekam pogrzebie sobie w necie i chyba szybciej sie dzis poloze. :*

Jestem 🙂 chrusciki pycha 😁
Maja dziś spała na nowym łóżku takie wielkie po rozłożeniu że 3 osoby albo i 4 by się wyspały ale to nic bo się tak rozwaliła że ja spałam na krawędzi 😁 😁

• Mamusie
hej 🙂 miałam problemy z internetem, ale juz jest chyba wszystko ok, za to moje nerwy wczoraj myślałam,że nie wytrzymam już....no ale to długa historia hehe ogolnie nawet telefon mój ma pękniętą szybkę i nie ma winnego 😠 juz wczoraj jak go wieczorem zobaczyłam to nawet złościć się nie mogłam. My mamy internet na kilka komputerow bo u nas, tesciow i obaj szwargrowie do swoich domow maja pociagniete polaczenia, ale ruter jest u nas wiec telefony ciagle zebym zresetowała, a to cos sprawdziła a to jakies papiery sprawdzila i ciagle cos, a ja tylko latałam jak taka idiotka po schodach pozniej jeden szwagier przyszedl i drugi ikazdy jak u siebie zostawili tylko butelki po piwie mi na biurku i telefon z rozbita szybka ale winnego nie ma!!!! A jak go zsotawiałam to był sprwany 😠 no ale teraz z innej beczki 😉 narazie nie rodze hehe ale wczoraj zle sie juz przez to wszystko czulam i nawet torbe wyjelam i poprasowalam rzeczy do konca,żeby móc się dziś pakować bo nie ma żartów 🙂 a tu cichutko 🤔 fotki dam pozniej bo lece obiad przygotowac 😉

• Mamusie
Hej Kochane Mamusie 🙂
U nas malowanie Ali pokoju 😁
Był spacer i zakupy 🙂 Piękna pogoda 🙂
Mamusia niestety pojutrze już jedzie 😞
Wczoraj zrobiłam 28 pączków z dżemem truskawkowym i cukrem pudrem 😎 😜 😜 Nie chwaląc się robiłam już dużo razy pączki ale te wyszły PYSZNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a to dlatego, że ciasto wyrobiłam porządnie blenderem i było super napowietrzone a to najważniejsze w pączkach - dobre wyrobienie ciasta 😁 No to koniec porad kulinarnych hahaha 😜 😎 🙃 😁
Aaaa Kasia na pampersy i chusteczki Pampersa są promocje w Asdzie 😉
😘 😘

• Mamusie
hej pusto tu 😞 Kasia to fotki pokoju Alusi prosimy!!! a ja Wam daje moje fotki 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/209/sam1443.jpg/][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/232/sam1443.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/210/sam1444n.jpg/][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/9913/sam1444n.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Hej 🙂. Napisze cos zaraz, jak pójdę na górę do kompa, na tab. Nie pisze mi sie wygodnie. W każdym razie kto ma fb i dzis tam zaglądał, moze sie domyśleć co sie u mnie ostatnio działo 🥴 Kasia, ja codziennie jestem w asdzie 😉, ale dzięki za pamięć 😘 a co u Mini?
Sylwia, nooooo......brzusio takie, ze hoho.... bardzo ładnie wygladasz 😘

Miniatura ostatnio zalatana 🙂 z dziećmi 🙂

Sylwia sliczny masz ten brzuuszek i jeszcze wysoko dość się trzyma 🙂 wg mnie 🙂

Kaisu ja jeszcze pączków nie robiłam ale może zrobie nie długo 😁

Kasiu 2 😁 na co byłaś taka zła 🙂

• Mamusie
kafinka napisał(a):
hej 🙂Sylwia jak ty pięknie wyglądasz z brzuszkiem 🙂i jaka szczupła jesteś chyba dużo nie przytyłaś, co? Kasia małe zgrzyty z m ?

Nie 🤢
To chodziło o mojego Patryka. Nie wiem, moze przesadzam, nie wiem, moze...nie wiem....
A co konkretnie? Nie jestem pewna czy słowo pisane to wszystko odda, ale moze z drugiej strony....muszę pamiętać, ze właśnie większość z Was jest właśnie w jego wieku i w sumie ....ehhhh.....to moze od początku ?
Postaram sie w wielkim skrócie 😉 Patryk jest u nas od maja zeszłego roku. Radził sobie raz lepiej, raz gorzej, raz prace miał, raz nie.... W końcu pojechał do Londynu, bo tam dostał prace w ochronie w czasie olimpiady. Miał mieć ta prace na paraolimpiade, ale jej nie dostał ( wersja P i teraz jak wszystko analizuje, to moze do końca tak nie było)
W międzyczasie związał sie z dziewczyna, bardzo sympatyczna, jak była olimpiada, to całkiem przypadkowo ja poznałam ( przywiozlam P kilka rzeczy do Londynu , a on zapomniał mnie uprzedzić , dając mi klucze do pokoju, ze ona właśnie przyleciała do niego na kilka dni z pl)
Kurcze dziewczyny nie wiem, nie umiem pisać w wielkim skrócie , ale chyba zacznę , bo w takim tempie, to tu wam cała powieść napisze!!!
Dokończe za chwile 😉

• Mamusie
Wracając do tematu w naprawdę wielkim skrócie i to co pisze, chce podkreślić, to moje wnioski i zdaje sobie sprawę, ze są subiektywne i mogą być skrzywione 😲
Reasumujac - poznałam Weronike w niezbyt dla niej sprzyjających okolicznościach, bo wyszłam do pokoju a w łóżku pod koldra cos sie zaczęło ruszać 😮 . Wyszłam szybko, zapukalam i wyszłam za jakiś czas drugi raz. I tak oto poznałam Weronike, niby wcześniej rozmawiałam z nia trochę w przelocie na skype, ale przecież wiecie,, ze to nie to samo. W każdym razie wspolczulam jej, bo była niesamowicie speszona i zdenerwowana, az ręce sie jej trzesly. Ale taka reakcja, uważam, ze działa jak najbardziej na korzyść dziewczyny, tzn, ze ma szacunek do starszych ( nie wierze ze to napisałam 🙃 🙃:silly 🙂 , ale niestety taka jest prawda. Chwile z nia porozmawialam, starałam sie ja uspokoić, ze nic właściwie sie nie stało i nie ma sie czym przejmować , zostawiam, co miałam do zostawienia, łącznie z kluczem i pojechałam do domu. Weronika po 3 dniach wyjechała i dowiedziałam sie od Patryka, ze uk sie jej nie podoba, miała problem dogadać sie z ludźmi, była przerażona i nie wyobraża sobie życia gdziekolwiek w uk.
A potem sprawy potoczyły sie bardzo szybko i nie chce mi sie o tym wszystkim pisać, zakończenie jest takie - Patryk dzis już jest w Polsce , wszystkie jego rzeczy przewiezione do polski do W rodziców , a oni w październiku planują wyjechać do Danii lub Norwegii. Niezłe tempo, prawda?
Ale tak naprawdę nawet nie o to byłam zła, tylko o sposób, w jaki to wszystko rozegrał mój syn.... 🤨 napisze wam o tym za chwile, bo teraz na razie nie mogę

• Mamusie
O kochana to masz ciężki orzech do zgryzienia wygląda na to , że Patryk jest w takim momencie swego życia ,że liczy się tylko ''zabawa'' Powinniście chyba porozmawiać i to tak szczerze może zabierz go gdzieś gdzie będziecie mogli sobie spokojnie porozmawiać. Skoro ta dziewczyna przyleciała do niego tzn że coś jest na rzeczy. chłopak zakochał się po uszy tak mi się wydaje 😁tak czy siak trzeba mu wpoić,że samą miłością człowiek nie żyje i że praca w tych czasach jest najważniejsza. Wracając do dziewczyny to odważna jest i chyba zakochana skoro sama przyleciała (ciekawe czy jej rodzice wiedzą haha )

• Mamusie
Ehhhh Kasiu nie dziwię się, że się tak zdenerwowałaś.
To, że naszłaś ich w ,,tej,, sytuacji to po prostu głupi zbieg okoliczności wprawiający i Ciebie i ich w skrępowanie ale to akurat nie problem 😉 Szkoda tylko, że pierwsze wrażenie na żywo było takie a nie inne, ponieważ rozmowa na skype to prawie nic.
Ale zachowanie Twojego syna z wyjazdem do Polski takim nagłym bez konsultacji tej sprawy z Tobą to bardzo mało odpowiedzialne ! Poza tym znają się zapewne krótko a więc to jest ta pierwsza miłość poza którą nie widzi się realnych rzeczy takich jak praca i to przykre bo samym seksem się nie żyje. Po drugie nie wiadomo jak długo to potrwa a jeśli dość szybko się związek rozpadnie to syn na pewno będzie chciał wrócić do Ciebie chociaż teraz potraktował Cie bez szacunku.