Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
Sylwia spokojnie, kura jajka wysiaduje żeby odrobić za wizyte 🤪
Mini a te 8 to u chirurga szczękowego wyrywałas czy u normalnego dentysty?

u normalnej dentystki 🙂 aż byłam sama zdziwiona oby się dobrze goiło 🙂

no to dobra dentystka, u nas nie bardzo chcą, mojej siostrze się podjęła, masakra była rozruszała wszystko (2 godz na fotelu) bez rezultatu tylko ból dopiero chirurg szczękowy poradził

głowa mnie masakrycznie boli 😞

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

no to dobra dentystka, u nas nie bardzo chcą, mojej siostrze się podjęła, masakra była rozruszała wszystko (2 godz na fotelu) bez rezultatu tylko ból dopiero chirurg szczękowy poradził

Agata może dla tego że mój ząb był już słaby chory i zniszczony,ale naprawdę poszło jej szybko mam nadzieje że nic nie zostało 🤨

• Mamusie
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
aga_ta napisał(a):

Agata może dla tego że mój ząb był już słaby chory i zniszczony,ale naprawdę poszło jej szybko mam nadzieje że nic nie zostało 🤨

na pewno jest ok, nie stresuj się 🙂

aga_ta napisał(a):
mini23 napisał(a):
Agata po, prostu po niej mogę się wiele spodziewać 🤨
zobaczymy jak z gojeniem,na dodatek dostałam czerwonkę ale dopiero plamienie 😞

a dostalaś jakiś lek w razie w? w koncu po 8 duża dziura, współczuje czerwonki

co ty zero leków 🤢

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
Dominik śpi już od 20 minut 🙂 ide się kąpać i wieczorek z Pawłem więc się odmeldowuje 😘

hehe fajnie Ci, moja nie spi i nawet sie nie szykuje, a mnie zgaga męczy niedobrze i głowa boli, marze żeby pójśc spać 🤔

Jestem 🙂
noc kompletnie do dupy tak mnie bolało 😞 nie mogłam spać,za to moje dzieci jak zasnęły pop 15,ok 16 to spały aż dziś do 7 rana 😲 😲 aż się martwiłam czy chore nie są ale dziś już mają nowe pokłady energii 😁

• Mamusie
Hej 🙂 Meldunek. Wczoraj byłam zombie, nawet nie miałam siły kompa odpalić. Byłam słaba, serce mi waliło, myślałam że zemdleję, sił nie miałam... aż do apteki poszłam ciśnienie zmierzyć, ale było ok. O 19 mały już spał, ja szybko kąpiel i zasypiałam o 19:30, ale nie mogłam usnąć... przynajmniej odpoczywałam leżąc.
Mały wczoraj bez drzemki, nie wiem skąd on siły bierze 😉
wczoraj byłam u tego alergologa, ale mądrzejsza nie wyszłam 😠 😠 tylko mogłam załatwić u niego całoroczny katar - efekt - założyli mi kartę stałego leczenia i testy 18 kwietnia będę mieć. a z astmą zero... nic się nie dowiedziałam, gdyż moja durna lekarz napisała skierowanie z astmą do alergologa, a powinno być do pulmonologa!! Także on sam mi wypisał skierowanie do pulmonologa i też 18 kwietnia dopiero. Tak mnie zakręcił, że 2 minuty i było po wizycie, nawet gęby nie zdążyłam otworzyć i kazał iść do pielęgniarki, kartę założyć, myślałam że do niego jeszcze wrócę, ale nie, dupa wyszła 🤢 🤢
także czekam do testów 🤢 🤢
a dzisiaj idę z tymi guzkami 🤢 🤢 już mi się odechciewa wszystkiego 😠 😠
Mini, współczuję 8 😠 😘 😘 mi się chyba wczoraj ząb ukruszył, ale nawet nie wiem który.
Mojemu wczoraj wyszedł 13 ząbek, także ma komplet 1,2,3 i jedną 5 nie do pary 🙂 dupa zajechana od kupek. . . sudocrem nie daje rady. ktoś ma jakiś pomysł?? 😘 😘
Agata, ja bym to usg brała na poprawkę, skoro mówisz że u weas takie pomyłki zachodzą, że płeć mylą 🤪 🤪 a imię już żadne mi do głowy nie przychodzi 😉 także szukaj sama 🙂 my wysiliłyśmy ostatnie szare komórki 😜 nie dajemy rady już 🙂

• Mamusie
oj Nina Ci lekarze.... Ja sudocremu nie używam tylko taką fajną maść robioną na recepte ona jest z antybiotykiem dosyć duże pudełeczko kosztuje ledwie 7,50 zł i jestem z niej bardzo zadowolona bo małemu często od kupek się dupka odparza jak zęby wychodzą a po posmarowaniu raz maścią już znika, wogóle ona jest dobra na wszytsko hehe u nas się wszyscy śmieją cudowna maść bo na katar do noska troszkę, na poparzenia i odparzenia na jakiś krostki no normalnie cud 😉 a ja skończyłam do was pisać rano wiadomość dzwonek do drzwi teściu przyszedł i przyniósł mi tapczanik dla Dominika!!! Nareszcie się doczekałam 🙂 mały włąśnie w nim śpi, tylko materacyk musze kupić większy bo akurat tu już nie mają, ale mały koniecznie chciał do nowego wyrka więc ma małymateracyk włożony a dookoła poduszkami obłożyłąm dziurki 😉 później Wam może foto wrzucę 😜 Mini to Twoje dziewczynki takie śpiochy!!! Ja drugą noc z Dominikiem walcze bo dziś np obudził się o 3 i do 4 się krecił wircił i nie mógł zasnąć, poprzedniej nocy miał tak między 1 a 2 🤢 nie wiem czy to przez te zęby bo dziąsło przy czwórce tak napuchnięte, że szok 😞 dziś mu chyba dam przeciwbólowy na noc zobacze jak będzie spał. My w sobote jedziemy do mojej siostry- chrzestnej Dominika- na urodziny i zostajemy u rodziców na noc żeby już małego nie ciągnąć po nocy do domu a tam się chociaż wyszaleje bo pogra na perkusji i obie ciotki bedzie miał i dziadków więc ja spokój będę miaął 😉

Hellllllllo 😘 😘
Byłam po tabletki przeciwbólowe FORTE bo całą noc nie spałam i płakałam z bólu 😞
rzucałam się jak pchła,z boku na bok ☺️ ☺️
Byłam też w plusie i t-mobile 🙂 i albo w tym miesiącu albo ostatniego kwietnia będę miała swojego laptopa z internetem -- jako prezent od mężusia na urodziny 🙂

u nas pizga aż strach z domu wyjść 🤢