Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
naylaaa napisał(a):
Hej 🙂
UUU to i Ala śmiga 😁 jakby Wasze dziewczynki się spotkały to by było ciągle: dzie idę 😁 hahah
Agata, niektóre kobiety mają depresję ciążową, nie mogą znieść tego stanu, inne mają poporodową. Nie wiem jak Ci pomóc. . . Ja muszę się wypłakać i mi to pomaga i zawsze jestem optymistką. Spójrz na Zosieńkę i od razu Ci humor wróci 😁

depresje poporodową przeszłam, widocznie teraz mam jednak ciążową chociaz do tej pory nie wiedziałam, że istnieje 🤪 wiesz w moim przypadku to brak wsparcia, rozmowy i zrozumienia, ciagłe zmeczenie i stres przed niepewnym jutro, a wiekszosc tych rzeczy to chyba wpływ kryzysu w moim malzenstwie, chociaż mm unika tematu i udaje że wszystko jest ok
co do prezentu dla dwulatka, to wszystko zależy od zainteresowan jego, ewentualnie twojej pomysłowości, ja jak nie wiem co kupić wchodze w allegro wybieram zabawki lub inna kategorie i zaznaczam wiek i szuka mi, świetne są kolejki np my kupiliśmy Oldze i Kajtkowi, taką drewnianą, układa sie tor i jeździ bardzo im sie podoba, rowerek, klocki drewniane, lego duplo (to jest naprawde świetne ale cena przytłacza http://allegro.pl/lego-duplo-fotosafari-lego-6156-nowosc-i2048871160.html ) ksiażke i takie tam

• Mamusie
Witam 🙂

Nikt nie ma czasu więc się tylko zaznacza hehe 😁
Mój poszedł na 7 nockę 🤪 A jutro na popołudniu więc maraton niezły 🙃 🙃 🙃 😮
Jutro do pracy lecę i w środę oraz w któryś dzień na 4 godziny bo muszę mieć tygodniowo 20 godzin 🙂

Miłego wieczorku i spokojnej nocy 🙂

• Mamusie
jak zwykle pierwsza 🤪 haa Zosia lubi wstawać razem z tatą do pracy chyba 🤪
katar mnie męczy, mąż ma mi zawieść dzisiaj mocz do badań i zoabczymy, całego antybiotyku nie wybrałam, bo tak mnie zwala z nóg że szok, jest za mocny, ale miejmy nadzieje że puściło
a dla kury , proszę zdjęcie mojego bębęnka, na pewno dużo jajek by się tam zmieściło 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/844/dscn2986t.jpg/][IMG]http://img844.imageshack.us/img844/6562/dscn2986t.jpg[/IMG][/URL]
22tc

• Mamusie
Meldunek 😁
Krowa wyjechała na łąkę 🤪 🤪 zostawiła nas 🤨 🤨
Agata brzusio słodki 🙂 tylko co to za zła mina?? 😁 ja miałam podobny w tym tygodniu.
Zaraz jadę do szpitala, do endokrynologa. Chciałam się zapisać telefonicznie, ale ponad tydzień dzwonię i nie mogę się dodzwonić. Kawałek mam, także czeka nas wyprawa 😜
Już prawie koniec stycznia , a zimy nie widać 😉 bynajmniej u nas rzadko kiedy jest śnieg.

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
hej 🙂 Marta ma racje kazda malo czasu w weekend miala 🙂 ja teraz tylko na chwile ale zajrze jak maly zasnie 😁 Agata brzusio moze i spory, ale piękny 😆 ja tam zazdroszcze 😜

to nie zazdrość tylko bierz się do roboty 🤪 mąż na pewno płakać nie będzie 🤪

• Mamusie
Witam 🙂

Dzisiaj mi jakoś dzień w pracy zleciał, nadal zapisy więc nie ma co robić. No ale nie narzekam 😜 Pustki tu rzeczywiście straszne... Najważniejsze, że każda choć chwilę znajdzie by się zameldować a tym, którym się nie udaje z różnych względów wybaczamy bo są i tak wierne hehe 😁 🙂
Kasiak, jaka jest różnica między Nikusiem a Twoją córcią?
Sylwia, powodzenia w "staraniu się" 🤪 Może w marcu się uda i kolejny potomek urodzi się w grudniu 😉- tak sentymentalnie 😜 😉 Także oszczędzajcie siły na "marcowanie się" 😁
Agata, brzusio piękny! I rzeczywiście duży 😉 Wcale nie musi oznaczać bliźniaków więc czekamy z niecierpliwością na kinder niespodziankę 🤪 🙂
Nina, jak wycieczka do szpitala, wszystko poszło zgodnie z planem?

Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam 🙂

Ja jutro wolne a mój ma imieniny więc moja babcia na kawkę przychodzi do południa a a rana muszę lecieć do sanepidu odebrać wyniki badań do książeczki sanepidowskiej 🙂

Rafi wrócił z pracy więc lecę do łazienki z piwkiem bo się kąpie więc mam zas by w końcu pogadać bo teraz robił te 7 nocek... No nic, uciekam bo nikogo nie ma.

Trzymajcie się kochane i spokojnej nocy 😉 😘

Melduje że u nas wsio ok mamy remont strychu i jakos czasu mi brak zaraz tez spadam do tesciów bo trzeba przygotowa pod wymiane okien jutro o 8 rano beda wuymieniac 🙂
dzisiaj pstrykne pare fociek mojej już gotowej kuchni i pokoiku 🙂
to WAm pokaże 🙂
🤪