Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
oglądam na TLC program o babkach co korzystają z promocji sklepowych i płacą grosze za zakupy 😮
niezłe są
ale tekie rzeczy tylko w Ameryce bo u nas promocje nie łączą się ze sobą 😞

też to kiedyś oglądałam...nieźle potrafią zaoszczędzić kasy
czasem fajne programy są na tym TLC, lubiłam też "ciążę z zaskoczenia" 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
oglądam na TLC program o babkach co korzystają z promocji sklepowych i płacą grosze za zakupy 😮
niezłe są
ale tekie rzeczy tylko w Ameryce bo u nas promocje nie łączą się ze sobą 😞

też to kiedyś oglądałam...nieźle potrafią zaoszczędzić kasy
czasem fajne programy są na tym TLC, lubiłam też "ciążę z zaskoczenia" 😉

jak byłam w ciąży to też to oglądałam ale później mi się znudziło bo wydaje mi się że wszystkie odcinki na jeno kopyto 😠

Witam tak jak pisałam noc nieprzespana.
Ale dzisiaj poddałam się włączyłam kompa kołysankę i Potwór już przysyna. Tylko troszkę toczy ze mną wojnę w sprawie butli którą sam chcę trzymać.

Nusiak idź lepiej z Marylką do lekarza, bo a nóż ma jakieś bezobjawowe zapalenie? często choroby płuc czy oskrzeli są wręcz niezauważalne, a nawet jak się przeziębiła czy coś to też warto kupić leki, a jak lekarz powie, że to na ząbki to będziesz spokojniejsza 🙂

Joanna2236 napisał(a):
hej ja tez bym pposzla z marylka do lekarza niech to sprawdzi
buziaczki dla soni i anastazji 😘
aniu zdrowiej nam tu szybko

Oh Asiu 😘 ode mnie także 😘

Joanna2236 napisał(a):
blue ja tez gadałam z kolo przez telefon z pol godziny super ma glos i fajnie sie z nia gada

jutro mamy się spotkać w Gdyni, ale to wszystko zależy od jej pociągu itd. a mój dostał wolne jutro. Szkoda, że bez Laury jak już pojadę, ale lepszy rydz niż nic, a ona będzie z całą rodzinką, to chłopa trzeba będzie wyrzucić na jakiś spacer haha 🙂 bo jakoś nie widzę tych rozmów w 3. To by wyglądało jak rozmowa kontrolowana 😜

• Mamusie
hej,
u nas też zapowiada się ukrop...lato powróciło 🙂
Blue to potem napisz, jak tam po spotkaniu na żywca......muszę zadzwonić do kolo i powiedzieć jej żeby pstryknęła ci fotkę 😜...żartuje, może kiedyś sama się przekonam kim jestes 😎
dobra biorę się za sprzątanie 🙂

Kamila1 napisał(a):
hej,
u nas też zapowiada się ukrop...lato powróciło 🙂
Blue to potem napisz, jak tam po spotkaniu na żywca......muszę zadzwonić do kolo i powiedzieć jej żeby pstryknęła ci fotkę 😜...żartuje, może kiedyś sama się przekonam kim jestes 😎
dobra biorę się za sprzątanie 🙂

Ale jesteś 😁 mnie już 3 inne osoby z tego forum widziały 😁 także ja tam tajemnicy nie robię ze swojej osoby, tyle,. że na fotach wyglądam jak potwór z Loch Ness to co Ci poradzę 😜 Ja bym chciała, żeby te nasze małe zołzy się kiedyś spotkały w końcu z tego samego dnia i podobnej godziny 🙂

Asia no jakbyś chciała to nie ma sprawy 🙂 tylko czy byś dała radę? albo byśmy się spotkaly we 2 w Gdańsku i potem razem pojechały do Gdyni, jak tam wolisz 😜 bo ze Stegny bliżej masz do Gda a chyba i tak Cię przesiadka nie ominie, zresztą nie znam się na połączeniach na tej trasie. To przemyśl to 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
no i się zachmurzyło i burza chyba idzie bo już grzmi mam nadzieje, że przejdzie bokiem bo nie chce mi się siedzieć w domu tym bardziej że Robert właśnie do pracy wyszedł i wróci dopiero w nocy 😞
u mnie jest pochmurno ale lepiej niech nie pada bo pranie zrobiłam