Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
wesa napisał(a):
blue mój juz taki cwaniak ze jak stanie przy czymś to tylko jedna ręką sie trzyma a druga coś broi, łapie wyrywa.... najchętniej jak juz stanie chciałby sie całkiem puścić i dalej stać i wtedy jest zdziwiony bo leci 🙂 hihi

Hehehehe Jakbym o Tosi czytała 🤪 🤪 🤪

To teraz tylko możemy obstawiać, które z nich zacznie prędzej chodzić 🤪

chyba równo pójda 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nusia27 napisał(a):
dawalam jej pepti, ale to ochyda byle ble 🤢 a teraz daje jej tutejsze bez laktozy. jak skonczy rok to moze jej dam sojowe mleko. idziemy niedlugo do dietetyka to sie wiecej dowiem 🙂

No wszystkie te mleka na jakieś alergie są obrzydliwe, a ile mleka Ci pije?

wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
wesa napisał(a):
blue mój juz taki cwaniak ze jak stanie przy czymś to tylko jedna ręką sie trzyma a druga coś broi, łapie wyrywa.... najchętniej jak juz stanie chciałby sie całkiem puścić i dalej stać i wtedy jest zdziwiony bo leci 🙂 hihi

Hehehehe Jakbym o Tosi czytała 🤪 🤪 🤪

To teraz tylko możemy obstawiać, które z nich zacznie prędzej chodzić 🤪

chyba równo pójda 🙂

Mi się zdaje, że jedno na pewno szybciej tylko nie wiem kto 😜 albo ktoś inny nas zaskoczy hehe, bo to różnie z dzieciakami bywa.

• Mamusie
dziewczyny jak myślicie powinnam robić pożegnanie w starej pracy?
nie było mnie w pracy od stycznia 2010 bo leczyłam się później w maju poszłam na zwolnienie ciążowe jak urodziłam to wybrałam urlopy a teraz byłam 2 tygodnie na zwolnieniu bo mała chora a ja to wykorzystałam
i wyszło na to że jak chcę rozwiązać umowę z dniem 31sierpnia to muszę teraz po weekendzie na 3 dni do pracy wrócić bo nie mam już urlopu
jakoś to zniosę
kontakt z pracownikami i szefem wydawało mi się że miałam dobry
ale tak naprawdę to ani razu jak urodziłam nikt mnie nie odwiedził nie zadzwonił to ja gdy załatwiałam coś w pracy szłam do nich na chwilę
jakoś nie czuje się z nimi związana emocjonalnie i dlatego nie chciałabym robić pożegnania bo nie chcę żeby czuły się zobowiązane coś mi dać bo nie jest mi to do niczego potrzebne
jak myślicie powinnam coś robić czy olać sprawę i od razu w poniedziałek zapowiedzieć że nic nie robię

• Mamusie
dziewczyny czy któraś z was zmieniała mleko od urodzenia. bo teraz jak pracuje widze że są rózne mleka i to nawet na promocjach dużo tansze, np bebiko. dobre to mleko?? czy lepiej mu nie zmieniac. chociaz te kaszki na mleku je rózne i nie marudzi.
I hurrrrraaaaa!!!!! JE ZUPKI 🙂 w końcu, ale tylko te które sama ugotuje.

wesa napisał(a):
dziewczyny czy któraś z was zmieniała mleko od urodzenia. bo teraz jak pracuje widze że są rózne mleka i to nawet na promocjach dużo tansze, np bebiko. dobre to mleko?? czy lepiej mu nie zmieniac. chociaz te kaszki na mleku je rózne i nie marudzi.
I hurrrrraaaaa!!!!! JE ZUPKI 🙂 w końcu, ale tylko te które sama ugotuje.

Zawsze możesz zmienić 🙂 byle nie często, jedyne co patrz jak się zachowuje po zmianie czy go nie boli brzuszek i jakie kupki ma 🙂 jeśli będzie wszystko ok to śmiało przechodź.

wesa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
napiszcie mi co o tym myślicie a ja sobie jutro jak wrócę z biura to sobie poczytam wasze opinie 🙂
Ja myśle tak jak ty i bym nie robiła.

Hmm ja zrobiłam, bo byłam z niektórymi osobami zżyta i to bardzo, ale jak nie jesteś to nie rób 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
wesa napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
napiszcie mi co o tym myślicie a ja sobie jutro jak wrócę z biura to sobie poczytam wasze opinie 🙂
Ja myśle tak jak ty i bym nie robiła.

Hmm ja zrobiłam, bo byłam z niektórymi osobami zżyta i to bardzo, ale jak nie jesteś to nie rób 🙂

hmm skoro nie dzwonili, ani nie przyszli w odwiedziny to bym nie robiła...tym bardziej że nie jesteście zżyci. Moi to do mnie dzwonią, ja wpadam do nich, a jak szłam na zwolnienie to dali mi mały upominek. Co prawda w kwietniu ich zaprosiłam na "podziwianie" dzidziusia, to do tej pory nie przyszli 😆 ale jak dzwonią to żebym ja wpadała...

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
WPadnę tu jutro zdam relacje ze spotkania jeśli do niego dojdzie 🙂 buziony 😘
i co Blue doszło do spotkania?
zdaj relacje 🙂

Niedługo jadę 🙂 dzisiaj z Asią też się spotkamy jak dobrze pójdzie 🙂

Znalazłam coś dla nas na spotkanie za rok.
Znajomi właśnie z tego miejsca i sobie bardzo chwalą. Byli na spotkaniu z forum o dzieciaczkach i mówią że warunki super jak dla takiego spotkania. http://www.pelc.oit.pl/dworek.php
lub to http://www.marinajacht.pl/?s=atrakcje&lang=pl

• Mamusie
kurcze właśnie się dowiedziałam że mój brat do szpitala trafił i będzie przewożony do Szczecina karetką bo ma ciągłe bóle głowy i chcą mu zrobić rezonans bo u nas tylko tomograf 😞
jest już po badaniu tomografem ale nic nie chcą powiedzieć że niby nikt nie umie odczytać zapisów 😞 😞
oby tylko nie miał tego co ja (niby nie miało być dziedziczne) albo jeszcze czegoś gorszego