Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
anka111 napisał(a):
no i się zachmurzyło i burza chyba idzie bo już grzmi mam nadzieje, że przejdzie bokiem bo nie chce mi się siedzieć w domu tym bardziej że Robert właśnie do pracy wyszedł i wróci dopiero w nocy 😞
u mnie jest pochmurno ale lepiej niech nie pada bo pranie zrobiłam

u Nas z powrotem się rozpogodziło 😁 szalona jest ta pogoda dzisiaj raz tak raz tak 😁

u mnie upal tez wlasnie wywiesilam pranie moze wyschnie do 18 jeszcze.
mm posprzatane w domku i biore sie za pakowanie rzeczy,tylko na 4 dni jedziemy wiec duze tego nie bedzie ale zawsze cos 🙂
Blue ja to rczej samochodem z piotrkiem przyjade do gdyni i piotrek odwiedzi wujka swojego a ja moge sie w wami spotkac lub przyjedzie ze mna i pojdzie na spacer z kolo adamem 🙂 blue podaj mi na skszynke swoj numer telefonu to jakos sie dogadamy jeszcze.

Honoratka u mnie jest ciemno jak w du... od samego rana mam burzę 🙂 godzinę cisza i od nowa burza ja nie wiem jakaś niezdecydowana jest i ciągle pada 🙂 ale 1 raz odkąd pamiętam jest tak dziwna pogoda, że burza nie przechodzi tylko ciągle powraca 😮

• Mamusie
Cześć Mamusie 🙂

Wszystkiego co najlepsze dla Sonii i Anastazji 😘 😘 😘
Joanna2236 napisał(a):
dobra kochane musze konczyc bo o 18 wyjezdzamy i nie bede miala internetu do poniedzialku.takze zycze wam udanego weekendu odezwe sie po wczasach w poniedzialek buziaki papapa

Asiu życzę meega wypoczynku i cudownej pogody 😉
Asia napisał(a):
a u mnie jest 33 st w cieniu 🤪a Sonia z okazji ukończenia 7 m-cy postanowiła dać matce czadu i marudzi okropnie 😠

Ale Wam fajnie z takimi temperaturami 🙂 U nas w tym roku właściwie nie ma lata 😞 Wciąż chłodno i pada 😞 Ehhh... Ta irlandzka pogoda...

• Mamusie
😞). Płakała strasznie, ale tylko przez chwilę. Jak już było po wszystkim to na lekarkę patrzyła z mega wyrzutem i jeszcze coś do niej krzyczała 🙃 Mam nadzieję, że nie będziemy sie dziś męczyć z tego powodu. Ostatnio po szczepieniu nie przespała całej nocy -tak ją to męczyło 😞

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
😞). Płakała strasznie, ale tylko przez chwilę. Jak już było po wszystkim to na lekarkę patrzyła z mega wyrzutem i jeszcze coś do niej krzyczała 🙃 Mam nadzieję, że nie będziemy sie dziś męczyć z tego powodu. Ostatnio po szczepieniu nie przespała całej nocy -tak ją to męczyło 😞
łapcie oklaska na otarcie łez 🙂 buziaczki dla Tosiaczka 🙂 😘 😘

kurczę nic mi nie wyświetla 😞

• Mamusie
Ale mam stersa... Za tydzień pierwszy raz będę musiała zostawić dzieci mamie na 5 godzin 😞 Mamy poważną kontrolę w robocie i szef poprosił mnie żebym przyszła... Zgodziłam się, bo co miałam zrobić?? On mi cały czas idzie na rękę, ale już dzisiaj martwię się jak to będzie 😞

• Mamusie
Tosia dziś cały czas wędruje do schodów. Zaczyna już kombinować i zadziera nóżki 😮 W każdym razie jest schodami bardzo zafascynowana 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/717/dscf4152vv.jpg/][IMG]http://img717.imageshack.us/img717/2049/dscf4152vv.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Ale mam stersa... Za tydzień pierwszy raz będę musiała zostawić dzieci mamie na 5 godzin 😞 Mamy poważną kontrolę w robocie i szef poprosił mnie żebym przyszła... Zgodziłam się, bo co miałam zrobić?? On mi cały czas idzie na rękę, ale już dzisiaj martwię się jak to będzie 😞
wszystko będzie dobrze mamuśka 🙂