Kurcze ja jestem już załamana :/ mały gorączkuje byliśmy wczoraj na pogotowiu bo gąrączki nie umiałam mu zbić wybadała go lekarka i stwierdziła że po chorobie jego nie ma śladu że gardełko czyste uszka zdrowe wszystko jest dobrze a on nadal gorączkuje 😞 Powiedziała że może to na ząbki i dlatego też ma taką rozrzedzoną kupke. Jest marudny wszystko go drażni ale ja jakoś sie martwie gdybym tylko mogła być pewna że to na pewno na ząbki ta gorączka to troszke bym sie uspokoiła a zbiegło sie to z tym przeziębieniem i teraz nie jestem pewna 😞 może panikuje ale nie umie inaczej 😞 martwie sie może nie potrzebnie ale martwie sie bardzo 😞 Dominik płacze w niebogłosy nie umie go nawet czasem uspokoić 😞 widać że jest całkiem inny niż zawsze i męczy sie tym też a ja biedna chiodze i płacze 😞 Boże oby to był obiaw ząbkowania na 100%. No nic wasze posty może uda mi sie nadrobić i poczytać co u was a mam nadzieje że wszystko w jak najlepszym pożądku. Narazie to nie odchodze od małego na krok. Buziaki i pozdraiwam trzymajcie kciuki żeby to wszystko mineło....
Kurcze ja jestem już załamana :/ mały gorączkuje byliśmy wczoraj na pogotowiu bo gąrączki nie umiałam mu zbić wybadała go lekarka i stwierdziła że po chorobie jego nie ma śladu że gardełko czyste uszka zdrowe wszystko jest dobrze a on nadal gorączkuje 😞 Powiedziała że może to na ząbki i dlatego też ma taką rozrzedzoną kupke. Jest marudny wszystko go drażni ale ja jakoś sie martwie gdybym tylko mogła być pewna że to na pewno na ząbki ta gorączka to troszke bym sie uspokoiła a zbiegło sie to z tym przeziębieniem i teraz nie jestem pewna 😞 może panikuje ale nie umie inaczej 😞 martwie sie może nie potrzebnie ale martwie sie bardzo 😞 Dominik płacze w niebogłosy nie umie go nawet czasem uspokoić 😞 widać że jest całkiem inny niż zawsze i męczy sie tym też a ja biedna chiodze i płacze 😞 Boże oby to był obiaw ząbkowania na 100%. No nic wasze posty może uda mi sie nadrobić i poczytać co u was a mam nadzieje że wszystko w jak najlepszym pożądku. Narazie to nie odchodze od małego na krok. Buziaki i pozdraiwam trzymajcie kciuki żeby to wszystko mineło....
Ewciu wiem co czujesz je przechodziłam to w zeszłym tygodniu gorączka, ból gardła, rzadsze kupki też strasznie się bałam i martwiłam o niego, ale u nas pani doktor stwierdziła zapalenie gardła co w rezultacie okazało się 3dniówka (w naszym przypadku czterodniówka 😜), mały był przy tym osłabiony, w większości leżał w bezruchu, mało płakał a dużo spał,więc może jak piszesz Dominik płacze wniebogłosy a nic innego nie stwierdzona to może to faktycznie ząbki i tak bardzo go to boli, w wyczuwasz bądź widzisz coś na dziąsełkach???
Ma białawe dziąsełka i jak dotykam bardzo gorące do tego jak tylko coś wkłada do buzi to gryzie i aż sie trzęsie po chwili płacze. smoczka nie ssie tylko go cały czas gryzie i sie denerwuje. wydaje mi sie że to ząbki ale przez to że był chory to teraz sie martwie że może mu nie przeszło idalej ma jakiegoś wirusa 😞 no nie wiem skoro lekarka go przebadała to może faktycznie panikuje 😞
ewcia współczuję 😞,może to faktycznie ząbki mu idą ,sprubuj mu je pomasować może odczuje jakąś ulgę ,biedny tak się męczy,pewnie to nic poważnego ,trzymamy za małego kciuki z Zuzką ,żeby wszystko szybko minęło,będzie dobrze 🙂
Ewcia kurcze przykro mi 😞 Mam nadzieje, ze ta wstretna goraczka minie i to szybko! Wiem jak sie denerwujesz, bo ja tez bym chodzila i plakala. Mi wydaje sie, ze to zabki, piszesz ze gryzie slini sie, a przy tym az drzy ti napewno to to. Moze mu trujki odrazu wychodza?? Ponoc one najbardziej bola itp, albo kilka na raz i temu z tad takie zachowanie. Mysle, ze jak bylas na pogotowiu i stwierdzili, ze juz po chorobie to nie martw sie napewno to zabki! Sprobuj moze robic mu chlodne oklady i na dziaselka kup mu specjany zel, ktory mu chociaz troszke znieczuli je. 3mamy z Luska kciuki ! buziaki 😘
O i zapomnialam wsponiec, ze wczoraj kupilismy specjalna paste i taka gumeczke do czyszczenia dziaselek, takze w czsie kapieli dojdzie jeszcze jedna czynnosc 😁 To nic musze chronic ALusi zabki, a to ze jeszcze ich nie ma to nie znaczy, ze nie trzeba o nie dbac. 😉 Ja mam slabe zeby wiec nigdy nie wiadomo czy akurat nie bedzie ich maiala po mamie 😜 Matko!!! znowu obzeram sie czekolada !! ratunku 🤪 nie moge przestac !
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ewcia24_m
Kurcze ja jestem już załamana :/ mały gorączkuje byliśmy wczoraj na pogotowiu bo gąrączki nie umiałam mu zbić wybadała go lekarka i stwierdziła że po chorobie jego nie ma śladu że gardełko czyste uszka zdrowe wszystko jest dobrze a on nadal gorączkuje 😞
Powiedziała że może to na ząbki i dlatego też ma taką rozrzedzoną kupke. Jest marudny wszystko go drażni ale ja jakoś sie martwie gdybym tylko mogła być pewna że to na pewno na ząbki ta gorączka to troszke bym sie uspokoiła a zbiegło sie to z tym przeziębieniem i teraz nie jestem pewna 😞 może panikuje ale nie umie inaczej 😞 martwie sie może nie potrzebnie ale martwie sie bardzo 😞 Dominik płacze w niebogłosy nie umie go nawet czasem uspokoić 😞 widać że jest całkiem inny niż zawsze i męczy sie tym też a ja biedna chiodze i płacze 😞 Boże oby to był obiaw ząbkowania na 100%. No nic wasze posty może uda mi sie nadrobić i poczytać co u was a mam nadzieje że wszystko w jak najlepszym pożądku. Narazie to nie odchodze od małego na krok. Buziaki i pozdraiwam trzymajcie kciuki żeby to wszystko mineło....
Edzia90_m
Ewciu wiem co czujesz je przechodziłam to w zeszłym tygodniu gorączka, ból gardła, rzadsze kupki też strasznie się bałam i martwiłam o niego, ale u nas pani doktor stwierdziła zapalenie gardła co w rezultacie okazało się 3dniówka (w naszym przypadku czterodniówka 😜), mały był przy tym osłabiony, w większości leżał w bezruchu, mało płakał a dużo spał,więc może jak piszesz Dominik płacze wniebogłosy a nic innego nie stwierdzona to może to faktycznie ząbki i tak bardzo go to boli, w wyczuwasz bądź widzisz coś na dziąsełkach???
ewcia24_m
Gość
Joanna1984_m
Asiula_m
U nas trochę łagodniej te zębole wychodzą. Ula nadal marudzi, ale już mniej, co mnie bardzo cieszy.
Nanusiu, jakoś nie mam zapału, żeby zakładać agu... 🤢 Ale może za czas jakiś się zmobilizuję.
nanusia69_m
nanusia69_m
Matko!!! znowu obzeram sie czekolada !! ratunku 🤪 nie moge przestac !
Asiula_m
nanusia69_m
No to supcio 🙂 teraz beda juz wychodzic jak grzybki po deszczu hehe 😉
monic87_m
Gość
Najlepsze życzonka dla Filipka z okazji dzisiejszego półroczku od Zuzi.