Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

pisalam Wam ze Zuza nie chce kaszek ,no i dzisiaj znowu bylo nie ,wiec poszlam do sklepu i kupilam gotowa w sloiczku z Hippa smakowala zupelnie inaczej niz zwykla i mala zjadla ja cala na kolacje i popija wlasnie cycem,ale mnie na to nie stac bo sloik kosztuje prawie 6 zl 😞

• Mamusie
wow no to rzeczywiscie drogo jak na sloiczek- kupuj moze raz na jakis czas a kasze manne expresowa dodwaja np jak gotujesz swoja zupke z warzyw- Evek tak robi i kaszy wogle nie daje. Ja tez nie daje kaszy, a jakos tak nie czuje potrzeby :/ moze puzniej zaczne boje sie o jej brzuszek bo kupki wciaz sie jeszcze reguluja

• Mamusie
Nanusia jak czytam Twoje i Ewci nocne przeżycia z pociechami to doceniam te noce jeszcze bardziej. Mnie Ania od 20-21 daje pospać do 5-6. Wam bardzo współczuję i życzę duuuużo wytrwałości i dziewczynki już niedługo dzieciaczki powinny spać już coraz lepiej w nocy. Będzie już tylko LEPIEJ 🙂
Jeśli chodzi o wydzieranie się Ani to u nas jest podobnie, drze japkę czasami bardzo głośno, szczególnie w hipermarketach i nadaje DADADADADADA 🙂 A i zaczęła tak dziwnie wciągać głośno powietrze i przy tym się śmieje 🙂
A co do FB to ja jestem za stara na takie portale. Dla mnie to jest za bardzo rozbudowane i przereklamowane. Najlepiej się czuję na starej wersji GG 🙂 Bez zbędnych śmieci, które w normalnej rozmowie tylko przeszkadzają. Oczywiście komputer i internet nie stanowią dla mnie problemu, ale FB nie darzę jakoś miłością z podobnych pobudek co nanusia.

• Mamusie
No to Sobolinku ladnie cie Aneczka rozpiescila z tym spaniem 😉 😉 heheh fajnie masz- oj co ja bym dala, zeby w koncu normalnie sypiac. Mam nadzieje ze do Listopada sie to unormuje bo wlasnie wtedy wracam do pracy i bardzo zalerzy mi na tym zeby sie wysypiac. Takze zobaczymy moze jakis cud sie zdazy i wlasnie od tego czasu Luska zacznie sypiac jak nalerzy heheh 😉

nanusia69 napisał(a):
ja kupilam z gerbera tez kaszke z owocami juz gotowa, ale jeszcze nie dawalam. Moze poszukaj z innej firmy bedzie tansze ?

bede musiala,albo pokombinuje co zrobic zeby ta robiona przezemnie smakowała podobnie,dawalam jej zwykla kasze manne i do tego swiery owoc ale tez nie chciala

• Mamusie
Ali tez puki co smakuja lepiej sloiczkowe rzeczy- az dziwie sie bo przeciez swierze ma prawdziwy smak ale to chyba daltego, ze jako pierwsze zostalo podane sloiczkowe jedzenie i maluchy sie przyzwyczaily. Moze Zuza sprubuj dawac jej zeby sama pogrzebala sobie w miseczce i lapkami jadla moze jej sie spodoba bardziej i posmakuje zarazem ??

nanusia69 napisał(a):
Ali tez puki co smakuja lepiej sloiczkowe rzeczy- az dziwie sie bo przeciez swierze ma prawdziwy smak ale to chyba daltego, ze jako pierwsze zostalo podane sloiczkowe jedzenie i maluchy sie przyzwyczaily. Moze Zuza sprubuj dawac jej zeby sama pogrzebala sobie w miseczce i lapkami jadla moze jej sie spodoba bardziej i posmakuje zarazem ??

Nanusia tego tez juz prubowalam tylko na dworze jak siedziala w samym pampku,a brudna byla od stop po czubek glowy bo zrobila sobie z jedzenia zabawe,no ale doszlam juz do tego ze zupki je za pomoca mojego palca ktory sluzy za lyzeczke,ale kaszek w ten sposob nie chce jesc

moj tez raczej nic nie ma ,pyta nawet co slychac u mamusiek i opowiadam mu czasami niektore historie,albo czytam glosno,tak jak ta u Nanusi z sasiadka i policja,ale chyba ma troszke racji ze wieczory zamiast poswiecic jemu,poswiecam Wam,

• Mamusie
Co do fb nie bede owijac-lubie ten portal to moje male Chicago.Wiem ze i bez tego moglabym sie kontakotowac z ludzmi,przesylac zdjecia.Ale tu jest ta mozliowsc codziennego wgladu 🙂 Pozatym mam zablokowany prof i widza mnie tylko znajomi 🙂
Co do tych dan sloiczkowych to Szymcio ich nie lubi !! pewnie dlatego ze sprobowal samak tych domowych.Ja zageszczam je grysikiem albo ryzem-tak jak wspomniala Nanusia

Nanusiu super zabawka 🙂 sprawdze czy sa takie w PL 🙂 Biedactwo moje ,szkoda ze Alusi wciaz tak ciezko spac 😞 Wiem co przezywasz, odkad Szymcio jest"nie usypialny" w dzien

Wiecie co dzisiaj bylamz T kupic malemu jakas zabaweczke i ksiazeczki.Powiem wam szczerze ze w Polsce sa strasznie straaaaaaaasznie drogie zabawki!!! Za takie male cos ,grajace zaplacilismy 80 zl SZOK !! nie wiem dlaczego i co ma na to wplyw.W US zabawki sa o wiele tansze !!