Skocz do zawartości

Mamy lutowe 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Joanna1984_m

1092

• sobolinek_m

2610

• julik_m

922

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Fajne ale tak jak piszesz za późno 😞

Hej, jeśli Wasi mężowie albo Wy gracie online w pokera texas Holdem, to zapraszam na stronkę http://pl.pokerstrategy.com/#referrer=ociosanek za quiz dostaje się 50$ na start, można pomnożyć i wypłacić 🙂 mi się udało 350 $ wypłacic, więc naprawdę warto! 🙂 gdyby ktoś potrzebował pomocy w zdaniu quizu to służe pomocą na gg:1942421

Joanna1984 napisał(a):

Hej, jeśli Wasi mężowie albo Wy gracie online w pokera texas Holdem, to zapraszam na stronkę http://pl.pokerstrategy.com/#referrer=ociosanek za quiz dostaje się 50$ na start, można pomnożyć i wypłacić 🙂 mi się udało 350 $ wypłacic, więc naprawdę warto! 🙂 gdyby ktoś potrzebował pomocy w zdaniu quizu to służe pomocą na gg:1942421

Joanna nie mam zielonego pojęcia o czym piszesz ,ale zaciekawiło mnie coś,czy te pieniądze są też wirtualne ? 😮

sobolinek napisał(a):
Z kupnem sanek się na razie wstrzymujemy, bo się zmienia front i idzie odwilż. Na spokojnie pojedziemy pooglądać i bez czasowego parcia zadecydujemy jakie kupić.

To zupełnie tak jak u nas,pozatym zastanawialiśmy się dziś czy nie poczekać do przyszłego roku,ale znając siebie nie wytrzymam,.Rozpakowywałam dzisiaj lodówkę i naraz złapałam sie na tym ze o Was mysle bo przypomniało mi sie ze Anusia ,ma dzisiaj małą rocznicę 🙂

Alwo ,ja jak mam okres to tez seks u mnie nie istnieje,ale widzisz to efekt tego ze nawet go nie czuje ,zapomniałam poprostu wczoraj o tym, ☺️

Dziewczyny byłam dzisiaj u fryzjera i fryzjerka jak nałożyła mi odzywkę to zrobiła mi 15 min masarz głowy ,i wiecie co...było mi tak przyjemnie ze zasnęłam 😁

• Mamusie
zuzka napisał(a):
sobolinek napisał(a):
Z kupnem sanek się na razie wstrzymujemy, bo się zmienia front i idzie odwilż. Na spokojnie pojedziemy pooglądać i bez czasowego parcia zadecydujemy jakie kupić.

To zupełnie tak jak u nas,pozatym zastanawialiśmy się dziś czy nie poczekać do przyszłego roku,ale znając siebie nie wytrzymam,.Rozpakowywałam dzisiaj lodówkę i naraz złapałam sie na tym ze o Was mysle bo przypomniało mi sie ze Anusia ,ma dzisiaj małą rocznicę 🙂

🙂 🙂 My o Was też myślimy 🙂 i zapraszamy znowu 🙂

• Mamusie
zuzka napisał(a):
Alwo ,ja jak mam okres to tez seks u mnie nie istnieje,ale widzisz to efekt tego ze nawet go nie czuje ,zapomniałam poprostu wczoraj o tym, ☺️

Dziewczyny byłam dzisiaj u fryzjera i fryzjerka jak nałożyła mi odzywkę to zrobiła mi 15 min masarz głowy ,i wiecie co...było mi tak przyjemnie ze zasnęłam 😁

Fajny musi być taki masaż, Ty jeszcze masz króciutkie włoski to odczucia są intensywniejsze. Co robiłaś z włosami? No i masz super fryzjerkę, że masowała Ci głowę przez 15 min 🙂

• Mamusie
witajcie
podczytuje Was i widzę że super ramki znalazłyście na dzień babci i dziadka i tak jak piszecie już za późno ale Sobolinku tobie znalazłam na miejscu
http://tablica.pl/oferta/odcisk-raczki-i-nozki-dziecka-niemowlaka-odcisk-bobasa-ramki-z-glina-IDrbAB.html

• Mamusie
julik napisał(a):
witajcie
podczytuje Was i widzę że super ramki znalazłyście na dzień babci i dziadka i tak jak piszecie już za późno ale Sobolinku tobie znalazłam na miejscu
http://tablica.pl/oferta/odcisk-raczki-i-nozki-dziecka-niemowlaka-odcisk-bobasa-ramki-z-glina-IDrbAB.html

Julik JESTEŚ WIELKA 🙂 Dziękuję Kochana 🙂 Jutro tam zadzwonię 🙂

• Mamusie
Hej dziewczynki. Przepraszam ze was zaniedbuje ale to z zupelnego braku czasu. Alusia jest taka wymagajaca!! Lazi za mna nie chce sie sama bawic. Wlazi do skrzyni z zabawkami, chce grzebac w gniazkach itp wczoraj pierwszy raz wogle nie spala w dzien. Puzniej przez to padla po kapieli nie zdazyla zjesc. Ciagle budzi sie kilka razy w nocy mimo wieczornej kaszki ehhh Z mezem tez nam sie ostatnio nie uklada- jestem ze tak powiem do niczego! Ale nic trzeba jakos przetrwac. Chcialabym wam poodpisywac bo przeczytalam wszystko, ale pisze z telefonu I mam dotykowa klawiature I niecierpie na tym pisac. Tak szybciutko najleprze zyczonka dla solenizantki I solenizantow Anusi I Michalow. Jutro sie odezwe z laptopa to napisze Wiecej. Buziaki

• Mamusie
Joanna1984 napisał(a):
Mam pytanie do Was, co będziecie robić na dzien babci i dziadka?? Bo ja zupełnie nie wiem co:/ Blanka nic nie potrafi jeszcze sama zrobić, żadnej laurki, ani pogadać przez tel i mam dylemat :/

Ja kupiłam antyramę na kartce odbiłam stopkę Piotrusia (rozrobiłam kakao z woda hehe 😜), nadrukowałam na kartce Dzień Babci i Dziadka przykleję na obok zdjęcie i to dostaną dziadkowie Piotrusia 🙂 🙂

• Mamusie
Hej dziewczynki
Ania baaaardzo dziękuje za piękne życzenia 🙂

Teraz właśnie próbuje zasnąć tzn co ją położę to wstaje. Na szczęście jeszcze nie wyje, ale powoli zacznie 🙂
Nanusia dobrze, że się odezwałaś, bo już się martwiłam. Nie wolno Ci nawet pomyśleć, że jesteś do niczego. Jesteś wspaniałą kobietą i matką !!!!!!!!!!!!!!!
To widzę, że Twoja Ala to taka aparatka jak Ania. Też nie chce spać w dzień, a później pada.

Dziewczynki nie kupiłam tych ramek potrójnych z gliną, bo nie chce mi się w taką pogodę nigdzie za tym jeździć a poza tym troszkę drogie były. Byłam dziś w Silesii i zrobiłam maraton w poszukiwaniu ramek. Zaliczyłyśmy Tesco, Empik, Saturn i Fotojoker i kupiłam zabawne 3 ramki w Fotojokerze. Przecenione z 44,99 na 20,99. Jak mi się uda to wrzucę zdjęcia i podam linki, bo tu nie potrafię dodawać zdjęć.

No i płacze ;(

Zasnęła 🙂 🙂

• Mamusie
zuzka napisał(a):
Joanna1984 napisał(a):

Joanna nie mam zielonego pojęcia o czym piszesz ,ale zaciekawiło mnie coś,czy te pieniądze są też wirtualne ? 😮

Pieniądze są jak najbardziej prawdziwe 🙂 nie wirtualne.