zajrzyj sobie od stron 297-298 i poczytaj wiesz nie chcę narzucać zdania 🙂 chodzi o wyrażanie swojego zdania w iście złośliwy sposób zresztą cofnij posty to sama zobaczysz 🙂
Zuzka mąż miał urlop i często nie było nas w domku a potem sprzątanko i przygotowania do chrztu bo robiliśmy go w domku. Załatwiliśmy tez wszystkie sprawy ze żłobkiem i moje badania kontrolne bo 5 września wracam do pracy. I tak jakoś czas zleciał bez komputera.
Pobieżnie przeczytane !!!!! Klientów jak na razie nie było, więc miałam czas przeczytać.
Mam pytanie co do kaszek - wiem, że poruszałyście ten temat. Czytałam, że można dawać gotowe kaszki rano i wieczorem. Mam taką specjalną na noc - chyba nazywa się Dobry Sen czy coś takiego a wiem, że są jeszcze kaszki "dzień dobry" i zastanawiam się, czy można taką też dawać. Czy to nie za dużo?
Nanusia oklask za filmik 😘😘😘😘 kochane spiace malenstwa,jak by to bylo doslownie wczoraj ech.....
Co do tej Twojej sasiadki to nic nie wymyslilam jak jej dopiec,uwazajcie na nia, wiesz ze z takimi roznie bywa.A moze dojdziecie do porozumienia w sesie spokojnej rozmowy(wiem ze taki juz byly)ale moze jeszcze raz ty porozmawiasz z nia?? Bo mi sie wydaje ze z tym konca nie bedzie 😞
Co do pokarmu,juz dzisiaj wiecej sciagnelam 🙂 faktycznie zbieg okolicznosci i maly przestoj.
malamyszko co do kaszek -ja sie wsystrzegam tych "gotowych" nestle,kupuje blyskawiczna kaszke manne z Lubeli a i co juz bylo pisane,nie daje kaszki na noc ale do posilkow takich jak zupka badz moje mleczko ale na drugie sniadanko 🙂 Nie jestem za "kaszkowymi ulepszaczami snow" 🙂
Rzeczywiście nie ma co zwracać na nią uwagi. To zwyczajny tzw. troll forumowy, który stara sie wszystkich wkurzyć :-) Dobrze, że zgłosiłyście sprawę do admina.
Joanna, jak złapię jeszcze nienienie Borysa, to nagram i oczywiście wrzucę 😁😁
Jeśli chodzi o użytkowniczkę "Apokalipsa", to została zablokowana bezterminowo. Byłem na urlopie i dopiero dzisiaj widzę co tu się wyprawiało.
Adninie, dziękujemy za szybką reakcję i serdecznie pozdrawiamy.
A co do kaszek, to już jakiś czas daję Michałkowi na noc i jest ok, więc z niej raczej nie zrezygnuję ale nie wiem, czy dokładać to poranną.
tzn .ja kaszki te gotowe podaję na dobrą sprawę do każdego mlecznego posiłku i tej na noc też używa mały słodko śpi nie dzieje się nic złego kupki są więc nie ma powodów do obaw a dlaczego obawiasz się podawać częściej ????
Boję się, żeby żołądeczka nie rozszerzyć zbytnio. Sama nie wiem, czytałam w jednej z gazet dla dzieci, że można tk dawać, bo rano dobrze jest zjeść sycący posiłek, dzecko ma wtedy energię na zabawy i naukę, a wieczorkiem fajnie mi po nich śpi i nigdy nie było problemów z nimi. Ale wolałam się Was poradzić i spytać jak Wy robicie.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kasiaw_m
alwo_m
zajrzyj sobie od stron 297-298 i poczytaj wiesz nie chcę narzucać zdania 🙂 chodzi o wyrażanie swojego zdania w iście złośliwy sposób zresztą cofnij posty to sama zobaczysz 🙂
Gość
Gość
gabb_m
Nagrałam jak Borys robi nienienie, musze tylko usunac dzwiek w filmiku 😁
Dziekujemy Panie Adminie :-)
Póki co, nasz troll forumowy już się nie pojawił. :-P
kasiaw_m
malamyszka_m
Gość
czytaj ,czytaj,i tylko nie zapomnij o klientach 😁
malamyszka_m
Mam pytanie co do kaszek - wiem, że poruszałyście ten temat. Czytałam, że można dawać gotowe kaszki rano i wieczorem. Mam taką specjalną na noc - chyba nazywa się Dobry Sen czy coś takiego a wiem, że są jeszcze kaszki "dzień dobry" i zastanawiam się, czy można taką też dawać. Czy to nie za dużo?
Evek_m
Evek_m
Co do tej Twojej sasiadki to nic nie wymyslilam jak jej dopiec,uwazajcie na nia, wiesz ze z takimi roznie bywa.A moze dojdziecie do porozumienia w sesie spokojnej rozmowy(wiem ze taki juz byly)ale moze jeszcze raz ty porozmawiasz z nia?? Bo mi sie wydaje ze z tym konca nie bedzie 😞
Co do pokarmu,juz dzisiaj wiecej sciagnelam 🙂 faktycznie zbieg okolicznosci i maly przestoj.
malamyszko co do kaszek -ja sie wsystrzegam tych "gotowych" nestle,kupuje blyskawiczna kaszke manne z Lubeli a i co juz bylo pisane,nie daje kaszki na noc ale do posilkow takich jak zupka badz moje mleczko ale na drugie sniadanko 🙂 Nie jestem za "kaszkowymi ulepszaczami snow" 🙂
malamyszka_m
Admin
Jeśli chodzi o użytkowniczkę "Apokalipsa", to została zablokowana bezterminowo. Byłem na urlopie i dopiero dzisiaj widzę co tu się wyprawiało.
malamyszka_m
A co do kaszek, to już jakiś czas daję Michałkowi na noc i jest ok, więc z niej raczej nie zrezygnuję ale nie wiem, czy dokładać to poranną.
malamyszka_m
Proszę, poszukajcie mnie i wyślijcie aproszenie.
alwo_m
tzn .ja kaszki te gotowe podaję na dobrą sprawę do każdego mlecznego posiłku i tej na noc też używa mały słodko śpi nie dzieje się nic złego kupki są więc nie ma powodów do obaw a dlaczego obawiasz się podawać częściej ????
malamyszka_m