Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Mezus usnal,a z nim Kevinek na jego brzuszku 🙂 ..jak ja kocham moich dwoch mezczyzn 😘
Ja musze sie teraz za nauke wziasc,bo pewnie jutro nie bedzie na to czasu...Jutro ide do fryzjera!Wreszcie!Po pol roku! Odrosty mam okropne.Mezus ze mna idzie i juz powiedzialam u fryzjera,ze bedzie przerwa na karmienie 🙂
Zycze Wam slonecznych Weekendow i w miare spokojnych dni 😉
Dobranoc 😘

• Mamusie
Witajcie!!! (zamiast rano się przywitać, to witam się wieczorem. a co!) 🙂
Ja dzisiaj po raz pierwszy zostawiłam Hanię na 6 godz. i pojechałam do Łodzi na egzaminy. Niestety udało mi się ściągnąć tylko 60ml mleka, więc kupiłam NAN i jak pojechałam to byłam spokojniejsza, że nie muszę się śpieszyć... (ostatecznie Hania zjadła 60ml mojego i 60ml sztucznego 🙂 ).
Szybko minęły te godziny wolności ale bardzo się stęskniłam za nią 🙂 Jak się obudziła u mojej mamy o 19.00 to zasnęła mi dopiero teraz (22.30) 🙂

Nie pamiętam już o czym pisałyście, ale widziałam zdjęcie Martynki 🙂 Niezła włochatka 🙂 ŚLICZNIUSIA! 🙂

Aaa! Jeszcze artykuł Chylińskiej przeczytałam! 🙂 Super, a najbardziej mnie rozśmieszył kot na końcu... 🙂 taka puenta do całości, hehe 🙂

• Mamusie
mnie tez rozbawił ten artykuł i dlatego wkleiłam Wam linka. u nas dziś kiepski był dzien. Majka nie śpi od 19 - marudzi... może ją coś boli - nie wiem

może to dlatego ze jelitka zaczęły jej trochę pracować

ja wlasnie szorowałam kibelek, wanne, umywalkę... smierdzę całą tą chemią - i idę się szybciutko wykąpać, żeby Majka nie wąchała śmierdzącej matki...

od jutra mam gosci więc obawiam się, że będę tu rzadziej zaglądała 😞

• Mamusie
Aniu ja sobie kupiłam taki pas nosze go jak sobie przypomnę że go mam 🙂 Jest w miare wygodny i powiem Ci że jak go mam w ciagu dnia kilka godzin i jak go zdejmę to brzuszek jest super płaski, ale po kliku godzinach znowu wychodzi flaczek :-) ładnie koryguje pod ubraniem wiec mozna go zakładac na jakieś wyjścia. Ale z tego co widze i co mi się wydaje to działa on dorażnie i bede musiała po prostu poćwiczyć żeby ta skóra się wciągnęła....W necie czytałam opinie że rozleniwia mięśnie, ale moje są i tak leniwe hehehe wiec zanim je rozruszam to sobie go ponosze. Myslę ze tu tez jest ważna sysyematyczność, a mi się w upały nie chce go zakładać (chociaz może byłoby dobrze bo tłuszczych mógłby się "wytopić" 🙂 🙂 🙂 🙂 Także w sumie to polecam, ale na spektakularne efekty to chyba tylko można liczyć po ćwiczeniach.

• Mamusie
Witajcie
Ja ostatnio Malego do fotelika wkladam,tam jeszcze jakis czas posiedzi cicho...eh...ale dzis w nocy ladnie spal...zjadl o 23 i wstal o 4 potem dwie godz przerwy w spaniu i zasnal po 6 a wstal o 9 wiec ok.teraz najedzony,przebrany siedzi w foteliku ale chyba mu nie dobrze bo juz sie wierci...za dlugo juz...az sie boje jaki dzis bedzie dzien.
Mam straszna ochote na watrobke drobiowa i mam nadzieje ze pozwoli mi zrobic...
Aneczko Martynka cudna i te włoski...moj mial troche ale mu sie wytarly.
Kasia sliczne zdjecie

a co z Wismar,Kasiagwiazdka,Ola,Justiks,Barakuda i innymi???

• Mamusie
Dzień doberek 🙂
U nas nocka w miarę ok, tzn. bez wielkiego płaczu, ale marudzenie było i lulanie przez godzinę ok 4.00 😮
Teraz niuńka śpi a ja jeszcze w betach leżę... głodna jestem ale jak sobie pomyślę, że nie mam co zjeść to mi się nie chce iść do kuchni nawet... Wczoraj wymyśliłam sandwicha z samą szynką i był meeega pychaaa (jak na moją ścisłą dietę 😜 ). Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi i będę mogła sobie szamać taki pieczony chlebek.
A we wtorek idę z Hanią do ALERGOLOGA, bo chcę, żeby ktoś obejrzał tą moją niuńkę (ta baba w przychodni miała chyba z 70lat i tylko spojrzała, od razu skaza... a może to nie skaza tylko uczulenie na jakieś 3 produkty...? ). Zobaczymy co powie! Mam nadzieję, że powie coś, co sprawi, że będę mogła jeść!!! Bo już przymieram głodem i wyglądam jak szpilka z sosny 😜

MIŁEGO DNIA KOCHANE :* 😘

• Mamusie
Moja Zuzia nie placze, jak jest glodna to marudzi i je raczki 🙂 w nocy tez nie ma problemu zje mleczko, odpije sie jej, wkladam ja do lozeczka i zasypia 🙂 w dzien lubi sobie pospac u mnie na brzuszku ale tez nie ma problemu jak ja poloze na sofe albo do gondolki- tez zasnie 🙂

• Mamusie
hejka my pomimo pogody iscie jesiennej byłysmy na spacerku i mała pospała troche w nocy do 1 marudziła niby spała ale ciage stekała az przed 1 tak narobiła w pieluche ze az musiałam ja przebierac 🙂 no i nad ranem znowu stekanie i prutki ehhh juz nie wiem jem najzdrowiej jak sie da zero nabiału nic smazonego juz sama nie wiem czemu tak ma 🤢