Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a my w nocy dotarlismy na suwalszczyzne.. matko jedyna jak tu pieknie!!
Hania co prawda caaaaly dzien spi i budzi sie tylko na cyca, ale co sie dziwic. Tu jest zupelnie inne powietrze niz w miescie. Odurzona wrazeniami i powietrzem. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej i nie przespi calego dnia 🙂

• Mamusie
Witajcie! my dzis caly dzien u mojej mamy we wroclawiu,jestem w szoku zachowania malego bo myslalam ze odzwyczail sie od miejskiego powietrza a on na przemian je,spi,kupa,smieje sie,gaworzy takze babcia zadowolona, a ja jakas zmeczona,moze wciaz przytlacza mnie to ze moj niunio tak placze przy tej vojcie 😞 ide sie polozyc,korzystam ze Piotrun spi i to na brzuszku 🙂 buziaki

• Mamusie
hejka u nas dzisiaj spokoj i wczoraj bylo fajnie wiec nawet moge cos zrobic
przedwczoraj zaszalalam i zjadlam loda wodnego niestety o smaku pomaranczy i dzisiaj kupka malej mi sie nie podobala taka trooche jakby z konsystencja bialka kurzego no i slychac jak w jelitach jej bulgocze ale to akurat u niej czeste i chyba nie powinno tak byc ona wtedy albo zaczyna plakac albo zastyga bo nie wie co sie dzieje ehhh te nasze maluchy
no i moim przysmakiem stały sie wafle ryzowe sa radoscia w moim okrojonym bardzo menu 🙂

• Mamusie
Fijolku ale Wam dobrze 🙂 🙂 wypoczywajcie!!!
Jamargaretka ale słodki uśmieszek! 🙂 🙂 i jaki piękny kapelusik (gdzie go kupiłaś? bo nie mogę ładnego dla Hani znaleźć...)
Hussi współczuję Ci tej vojty... 😞 i podziwiam, że tak dzielnie to wszystko znosisz... ale wiadomo, że dla Piotrunia wszystko!!! 🙂 🙂

Hanusia mi przez godzinę płakała, lulanie, czopek, lulanie, w końcu usnęła i w łóżeczku już smacznie spała, ale wypadł jej smoczek z buzi i się jej w szyję wbijał... 🤢 no i oczy jak 5 zł już... Ciekawe, czy uśnie sama w łóżeczku 🤨
A dzisiaj pozwolę sobie na żywca niskoalkoholowego (1%) 🙂 tak mi się chce...
Idę jeść kolacyjkę (mężuś zrobił tosty z samą szynką 😉 dietetyczne) 🙂
DOBREJ NOCKI :* 😘

• Mamusie
no to ładna waga. Majka ma 10 tygodni i waży 5 kilo ale ona sie urodziła wczesniej i była malutka

z jedzeniem sobie pozwalam na coraz więcej. właśnie w piekarniku siedzi szarlotka z budyniem

kapelusiki kupilam w warszawie w sklepie z chustami. kupilam w kwiatki a drugi biały ale popatrz na allegro bo też czasem widziałam śliczne.

• Mamusie
Mam pytanie do dziewczyn po cc... kiedy dostałyście miesiączkę i ile ona trwała? bo ja się trochę martwię... nie karmię piersią... połóg trwał 2 tygodnie... 2 tygodnie temu dostałam miesiączkę... ale trwa do dziś i od wczoraj jest mega obfita a dziś wylatują ze mnie OGROMNE skrzepy krwi, aż chlusta ze mnie dosłownie 😮 🤢 nie wiem czy to normalne... na pewno w poniedziałek pójdę do mojego gina ale czy któraś z Was tak miała?? 🤢 🤢