Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Ja mam to samo... w nocy się budzę 2-3 razy a później taka śpiąca jestem... 😮

A teraz położyłam Hanię na brzuchu i się siłuje biedna. Głowę już tak wysoko podnosi! 🙃
Mam nadzieję, że się zmęczy i uśnie... 🙂

hehe moja na brzuszku pokreci w obie strony główka, poociera nosek , oczy staja sie metne i zasypia 😁

• Mamusie
Hej mamusie 😁
My jesteśmy już w klinice. Pierwsze wrażenie - tragedia. Kazali przyjechać nam na 8 rano, więc żeby się nie spóźnić i nie denerwować byliśmy już o 7:30. Pierwsi w kolejce, myślę super. TAK, Jasne...lekarz przyszedł dopiero po 11, na oddział przyjęli nas po 12. No i na szczęście to tylko tyle rozczarowań. wchodzę na oddział a tam "Leśna Góra", pięknie, czyściutko i kolorowo. Dostaliśmy pokój sami, tylko ja i Szymek, własna łazienka, wygodne łóżka i pachnąca pościel, jak w jakimś hotelu normalnie i to wszytko na NFZ, płace tylko za siebie 15zł/dobę. Szymek dziś miał badania ogólne,jutro czeka go USG nerki i jeżeli został zapisany przez lekarzy z Legnicy w kolejkę to w pt. będzie miał scyntygrafię a jak nie to może nawet pojutrze do domu pojedziemy a na to badanie przyjedziemy jeszcze raz za miesiąc. w sumie wolałabym, żeby miał to badanie i przesiedzieć tu do pt bo jak nie to okaże się, że jechaliśmy do Wrocławia tylko po to, żeby miał zrobione USG nerki, które w Legnicy miał robione dwa razy.

Przy przyjęciu zmierzyli i zważyli księciunia, przybiera na wadze, w ciągu tygodnia przybrał jakieś 120g i waży 4600 ale za to jaki ma wzrost!!! 63 CM!!! Wszyscy tutaj mówią, że jest bardzo długi a przede wszystkim bardzo silny. Sztukę przewracania się z brzuszka na plecy opanował już do perfekcji. Buziaki dla was.

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
no niestety... pół godziny męczarni, ogromna zielona kupa w międzyczasie i płacz podczas leżenia na brzucholu... więc już przytulona do cycunia 🙂

ostatnio dosyć często zdarzają się nam zielone kupy... ale są przeplatane normalnymi.... myslicie, ze powinnam isc z tym do lekarza?

u nas zielone kupki byly przez prawie 3tygodnie. nie wiedzialam od czego. generalnie podejrzewam ze zkodzil nabial. teraz juz jest ok. konsultowalam to z lekarzem i nie bylo zadnego leczenia.

• Mamusie
HALOOOO jest tu ktoś?

Wygląda na to, że ostatnia poszłam spać a pierwsza wstałam 😉 Wstawać kluchy leniwe 😉

Okazało się, że jednak nie będziemy mieć scyntygrafii teraz, dziś zrobią usg i zastanowią się czy w ogóle będzie potrzebna. No i z badania moczu wyszło, że dalej ma ta wstrętną bakterie ropy w moczu ale w niewielkiej ilość, ponoć bardzo trudno się jej pozbyć całkowicie przy wodonerczu 😞