Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Martynka no niestety ta cala vojta jest dla mnie przykra ale i skuteczna wiec przez lzy ja wykonuje....a co do spotkania to kto wie moze sie skusze 🙂
Kasia21 ja mialam polog 7 tygodni potem 2 tygodnie spokoju i juz za mna sa dwa okresy,miedzy czasie mam plamienia, gin ale nie moj powiedzial ze niby wszystko jest ok ale musze sie teraz wybrac do mojego.
Malutek spi a ja ide do wanny i tez lulu upal jednak meczy...buziaki i dobrej spokojnej nocy.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej kochane pozno bo pozno ale lepiej teraz niz wcale hehe

ja nie mam juz czasu jak kiedys siedziec przed kompem caly moj czas to Nikoś... 🙂
Moj aniołek tez sie slini piesci w buzi usmiecha gaworzy cud malina 🙂 a jest taki kochany... 🙂

Aneczko kochana dziekuje za zyczenia 😘 😘 ale sie staro czuje 🤢 masakra hehe...

Maly ma kolki nadal dajemy niemieckie kerople Sab Simplex no i czasem jest efekt czasem nie...oststanio srednio godzina placzu codziennie wykoncza mnie te kolki 🤢 ale sa dni ze ich nie ma....malemu czasem pomagaja czopki Viburcol...a krople Bobotic nie spisaly sie...

Co do plesniawek oststanio zauwazylam pare u Nikosia i tez stosuje Aftin pomaga narazie i osad z jezyczka tez powli schodzi...

No narazie tyle moze uda mi sie wkoncu czesciej do was kochane moje zagladac...

ps Słodkie wasze dzieciaczki 🙂 buyiai da was wszystkich i maluszkow 😘 😘

• Mamusie
Hej dziewuszki...
Mój Maluszek zasnął więc pozwoliłam sobie zajrzeć do Was...
Beatko u Nas kolki są od kilku dni od kiedy Oskar jest na mleku sztucznym(tzn.wydaje mi sie ze to kolki) wczoraj od godz 15 do mleczka dodawalam po kilka kropelek espunisanu i wieczor mielismy spokojny i bez placzu...
Martynko widze ze i twoj maz prcuje wekendy...eh...ale ty chociaz codziennie masz go w domu.Hanie cudnie wystroilas na slub,sliczna dziewczynka.
Moja sasiadka na poczatku wrZesnia rodzi i ma miec corke wiec mowimy ze panna dla oskarka bedzie heh...

• Mamusie
Witajcie 🙂

Ja jadę dzisiaj z Synkiem na grilla do moich rodziców 🙂 🙂 🙂
Pojem pyszności, poopalam się, odpocznę, bo pewnie babcia nie puści wnusia na krok 😉
Mężuś dzisiaj znowu w pracy 😞 ...oby do jutra!
A jutro świętujemy naszą rocznicę ślubu i wybieramy się na kolację 🙂
Mariuszek zostanie z babcią 😉

Miłej niedzieli! 😘

• Mamusie
witajcie 🙂
my mamy za soba srednia nocke. Hania nie mogla spac, za duzo wrazen i golnie taka marudna.
Dzis wydaje sie juz byc lepiej. Wiecej spi i jest ogolnie bardziej pogodna. Mam nadzieje ze dzisiejsza nocka bedzie juz lepsza bo inaczej serce mi peknie.. 🤔

• Mamusie
Fijolek, Kasiar śliczne zdjęcia 🙂

A moja Hania dzisiaj totalnie marudna 🤢 🤢 Do 14.00 spała po jednej godzinie i już a od 14.00.... po 5min i oczy na oścież... 😮 i tak do teraz... 😮 Jak na razie śpi od 10min, mam nadzieję, że się nie obudzi, bo jestem strasznie wymęczona dzisiejszym dniem... cały czas przy cycku, płacze... 😞
Kurde, już się wierci w łóżeczku 😞 Zmykam!
Miłego wieczorku 😘

• Mamusie
hej Mamuśki :*
u nas dzień jak co dzień :P Mała spała po godzince... półtora... a najdłużej to na spacerkach 🙂 mieliśmy ostry atak kolki po 16 ale mi było szkoda mojego maleństwa 😞

teraz już wykąpana, najedzona, usnęła pięknie sama w łóżeczku i śpiocha 🙂

• Mamusie
Martyna u nas też coraz mniej snu w dzień...
Czasami zamiast spać fajnie "gada" i śmieje się i daje wieeeele radości, choć nie można nic innego zrobić, a czasem marudzi, jęczy...i nie wiadomo o co mu chodzi...
Tak więc wymaga coraz więcej uwagi...minęły czasy spania, jedzenia, spania 😉
Ja też zmęczona...bo teraz było 2h jęczenia...ehhh brakuje mi Męża w takich sytuacjach 😞
Ale jak zobaczę w nocy uśmiech - to zmęczenie mija momentalnie 🙂

Teraz zasypia i mam nadzieję, że już na dobre...

• Mamusie
Jamargaretko podobno po budyniu moze brzuszek bolec u nas tak bylo
a my 3 dzien bez kolek i placzu
no zasypia juz godzine i zasnac nie moze najpierw na rekach a teraz sama w łozeczku ale wierci sie kreci jakby miala robaki 😁 ale oczy zamkniete jakies niespokojne to moje dziecko tylko czemu

• Mamusie
no my juz ponad tydzien stosujemy bobotic i tez jest roznica ale kolki to taka przypadlosc zarowno ze strony niedojrzalego ukladu pokarmowego ale i ukladu nerwowego wiec wszystkie te leki czesciowo niweluja objawy lub pomagaja w lagodniejszym ich przejsciu
nam pomaga samo wejscie do lazienki i kapiel i wyjscie na zewnatrz ale to tylko jesli jeszcze widno po nocy nie chodzilismy jeszcze 🙂