Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wiem Marinko że to niebezpieczne jak dzidzia nie jeździ w foteliku

ale są też sytuacje, że nie chce jej stresować. w poniedziałek na upartego jechała do szpitala w foteliku - w efekcie wniosłam ją tam upoconą, bordowa od płaczu i rozhisteryzwaną

a dziś spała przytulona do mnie to wniosłam ja na spiocha

ale zgadzam sie ze kolana to nie miejsce dla dziecka

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
ADMINIE prosze pomoz!! Cos wzielam i pokickalam 😞 prosze skasuj moje dwa posty z godz 18:20 i 18:13. Chcialam umiescic link do you tube i wyszla jakas masakra.. 🤪 z gory dzieki!

[color=red]PROSZĘ NIE WSTAWIAĆ CAŁEGO ADRESU DO YOUTUBE MIĘDZY [ youtube }, a [ / youtube }[/color]

• Mamusie
marinka napisał(a):
Hmm wiecie, dziś kupiłam mustele od koleżanki 500 ml za20 zł 🙂 🙂

O jeszcze pytanko jak w taka pogodę ubieracie dzieciaczki ?

Marinko ja ubieram body z długim, spodnie dresowe i bluze z kapturem plus czapeczka oczywiscie, albo nakładam spiochy 🤪 i mam taki kombinezon z cienkiego polaru,chodzimy jeszcze w gondoli wiec osłania go ta gondola od wiatru

• Mamusie
admin napisał(a):
Fijolek napisał(a):
ADMINIE prosze pomoz!! Cos wzielam i pokickalam 😞 prosze skasuj moje dwa posty z godz 18:20 i 18:13. Chcialam umiescic link do you tube i wyszla jakas masakra.. 🤪 z gory dzieki!

[color=red]PROSZĘ NIE WSTAWIAĆ CAŁEGO ADRESU DO YOUTUBE MIĘDZY [ youtube }, a [ / youtube }[/color]

DZIĘKUJĘ. 😉

Dziewczyny, zapraszam do obejrzenia mojej Hani 🙂

• Mamusie
Marinko dziękuję ☺️Co do ubierania to u Nas jak U Małgosi,body na długi rekaw,spodnie i bluza jak chłodniej niż dziś to rajstopki zakładam pod spodnie i cieplejsza bluzę no i czapeczka tylko my bez wózka wychodzimy więc muszę uważac jak tak wieje mocno...
Fijolku super...Hania jaka duża już i kolejny raz pisze jak dla mnie czysty Tatuś.
Martyna kanapa wybrana???

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Marinko dziękuję ☺️Co do ubierania to u Nas jak U Małgosi,body na długi rekaw,spodnie i bluza jak chłodniej niż dziś to rajstopki zakładam pod spodnie i cieplejsza bluzę no i czapeczka tylko my bez wózka wychodzimy więc muszę uważac jak tak wieje mocno...
Fijolku super...Hania jaka duża już i kolejny raz pisze jak dla mnie czysty Tatuś.
Martyna kanapa wybrana???

bo to jest kochana czysty tatus 😁

• Mamusie
Witajcie wieczornie...

My chorujemy 😞
Mnie już od 2 dni bolało gardło...a Mania dopadło dzisiaj 😞
Kaszel, gorączka, katar, charczenie, kichanie - byliśmy u pediatry - wirusowe zapalenie gardła...
Tak mi go szkoda 😞
Bo to taaaaaka gaaaaaduła i nawet teraz kiedy chory to gada, piszczy i śmieje, a to jeszcze bardziej podrażnia mu gardło...
Ja też chodzę rozbita...
Możecie polecić jakieś specyfiki na wzmocnienie dla kobiet karmiących...
Bo ja chyba osłabiona i zmęczona jestem muszę się jakoś wzmocnić...
Opryszczkę mam non stop...

Manki cudny Twój Oskarek! 😘

• Mamusie
Joma ja pilam herbate z sokiem malinowym. Nic wiecej nie bralam. Raz jak strasznie bolaly mnie zatoki wzielam apap. niestety nic wiecej.
Manki na noc zakladamy roznie, dzis spi w body z dl rekawem, spodenki i sparpeteczki. Ale zdecydowanie jestem zwolenniczka spichow i kaftanika. A przykrywamy kocykiem bawelnianym. Dzis wypralam welniany kocyk pod ktorym jeszcze ja spalam, uszyje powleczenie i na zime bedzie jak znalazl 🙂

• Mamusie
Kasia śliczne zdjęcie Oskarka wstawiłaś 🙂 faktycznie bystre oczka ma 🙂
A kanapy pooglądaliśmy ale wciąż nie wybrana... eh 🙂
Fijolek no filmik pierwsza klasa! 🙂 Hania daje radę! 🙂 A Kubuś pewnie spocony 😁 😁
Marinka ja podobnie jak Fijolek. Body z długim, rajtuzki,sukienka i jakaś bluza i czapeczka. Albo body z długim, spodenki, skarpetki, bluza i czapeczka 🙂
W domku ma body z długim lub krótkim, spodenki i skarpetki lub śpiochy. A do spania to samo lub pajacyk 🙂 I przykrywam ją kocykiem ale teraz weszłam i miała chłodne rączki więc kołderką ją nakrywam. I nie uważam, że kołderka to za dużo...
Joma zdrówka dla Was Kochana 😘 biedny Manio 😞 😞 Kurujcie się 😘
Gosia dla Was też zdrówka 😘

A my z mężusiem sobie zdjedliśmy pizzę domowej roboty (Grzesiek robił! Mmmm) pychota! 🙂
A ja upiekłam kolejne 4 bagietki! Z tego przepisu co wrzucalam wychodzą super!!! 🙂

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
kurna, musze ruszyc tylek i upiec te bagietki... 😮

Bardzo prosta sprawa!!! 2szkl mąki, woda, drożdże, sól i cukier?! 🙂
tyle, że w czasie rozciągnięte bo 2h ciasto rośnie. No ale przecież nie trzeba go pilnować! 😉
Ja od razu zrobiłam 2 porcje, żeby 4 bagietki wyszły 🙂

• Mamusie
Kasia-Manki napisał(a):
Fijolek masz po sobie kocyk???
U mnie się uchowały jakieś zabawki i duuuużo książek 🙂

noo, i powiem wiecej, on jest po moim o 5 lat straszym bracie 😁 🙃 odebralam wczoraj od krawcowej-kupilam tasiemke do obszycia. Dzis wyprane i jest git. Wyglada super. Jestem mega zadowolona bo teraz jest trudno dostac takie kocyki jak my mialysmy.

• Mamusie
martyna_czaro napisał(a):
Fijolek napisał(a):
kurna, musze ruszyc tylek i upiec te bagietki... 😮

Bardzo prosta sprawa!!! 2szkl mąki, woda, drożdże, sól i cukier?! 🙂
tyle, że w czasie rozciągnięte bo 2h ciasto rośnie. No ale przecież nie trzeba go pilnować! 😉
Ja od razu zrobiłam 2 porcje, żeby 4 bagietki wyszły 🙂

zeby bylo smieszniej ciagle mam otwarte okienko z przepisem od Ciebie.. ale nie moge sie zebrac w sobie. moze w weekend sie uda 😁 😁

• Mamusie
Fijolek napisał(a):
Kasia-Manki napisał(a):
Fijolek masz po sobie kocyk???
U mnie się uchowały jakieś zabawki i duuuużo książek 🙂

noo, i powiem wiecej, on jest po moim o 5 lat straszym bracie 😁 🙃 odebralam wczoraj od krawcowej-kupilam tasiemke do obszycia. Dzis wyprane i jest git. Wyglada super. Jestem mega zadowolona bo teraz jest trudno dostac takie kocyki jak my mialysmy.

No...ja mam jakiś 15 letni po mojej kuzynce i też jestem z niego zadowolona.