Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no tak...tam jej najlepiej. Pewnie jakś superniania doradziłaby żeby odkładać do łóżeczka, przetrzymać płacz, a po paru dniach się przyzwyczai, ale dla każdej mamy to jest chyba cierpienie nie do zniesienia. Ja miałam podobny problem ze starszym synkiem w trakcie odzwyczajania od smoka...miał 2 latka ale zacząl mu sie robic problem ze zgryzem i trzeba mu było natychmiast zabrać, to był horror

kasiar12 napisał(a):
Nasza Zuzia max 90-100 i to z przerwami na odbicie 🙂 ale ona to wczesniak 🙂

hehe Wiktor miał termin na 13.05 a urodził się 20.04 😜 😜więc wcześniak całą gębą

• Mamusie
kasidelko88 napisał(a):
kasiar12 napisał(a):
Nasza Zuzia max 90-100 i to z przerwami na odbicie 🙂 ale ona to wczesniak 🙂

hehe Wiktor miał termin na 13.05 a urodził się 20.04 😜 😜więc wcześniak całą gębą

U nas termin byl na 21.06 a Zuzia ur.22.05 prawie 3 tyg. w szpitalu bo problem z oddychaniem i ssaniem ale juz jest ok, byla karmiona przez sonde do 4 tyg. ja miala

• Mamusie
Jamargaretka...cierpliwosci 🙂 Napewno niejedna ma ta sama sytuacje.Ja tez czasami jestem na krancu,na przyklad dzisiaj.....Kevinka od rana usypialam i dopiero okolo 16 ej przysnal ...na moim brzuchu 🙂 ...pozniej po 2 godzinach go polozylam to sie obudzil.Ale bylismy na spacerku i w wozku pare razy pomarudzil.....jak nigdy...zasnal!Dobrze,ze chociaz w nocy aniolek sypia,bo bym sie wykonczyla.Ale mam twarde nerwy i jestem opakowana w cierpliwosc...bo taka kruszynka niczemu winna i to,ze placze,to jest sposob na powiedzenie,co jemu brakuje.