Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jeszcze troszke i beda stale posilki, tak czy siak problem na pewno minie, no ale wiem ze to nie fajnie jest jak sie ulewa. U nas oczywiscie nadal problem z kupa, cos czuje ze to tez tak szybko nie przejdzie no i Adrian ma prawie po prawie kazdym posilku czkawke, na conajmniej 5 min. No ale to podobno wystepuje glownie jak zoladek jest pelny.

jejku jak ja bym chciala juz od 4go miesiaca podac mu chociaz kaszke, no ale nie wiem czy to takie odpowiedzialne jesli nadal bedzie problem z kupa.

• Mamusie
Beti pieluchuję, pieluchuję... 27 mamy kontrolę... więc już niebawem 🙂 jak się okaże, że nie musimy już tych 2 pieluch nakładać to kurczę ubranka wszystkie za duże mam bo resztę oddałam już siostrze hihi poza tym to nawet nie wiem czy umiem Marysie bez pieluch trzymać bo ona ma taką małą dupkę bez tego "wkładu" haha 🤪 a dzięki, dzięki za komplement 🙂 najchętniej to bym je jeszcze krócej ścięła na 3mm na przykład, nio ale kurde tak głupio w końcu mamą jestem więc trzeba się przyzwyczaić do włosów jakiś 🙂

• Mamusie
Kurde a samotna matka jak jej powiedzą ze jej dziecko jest na rezerwowej 140 masakra... Polska kraj ... Oj nie będę się wyrażała
U nas dziś w sumie aż DWIE kupki poszły :-)
A po południu się zbuntowala i za nic nie chciała cyca... Musiałam jej dać butle bo się darla a minęło wtedy już prawie 5h... Cyca nie chciała..

• Mamusie
Małgorzatta - dzieki za odp w sprawie etatu itp. A czy szef może nie zgodzić się na moją prośbę o zmniejszenie etatu do 7/8? Przyjeli na moje miejsce dwie osoby - delikatnie ujmując "dojrzalsze". Moi klienci których miałam od lat zostali im przekazani, a w tym co robię ciężko będzie znaleźć nowych. Stąd moje obawy.
Butterfly - kurcze moja mama mi powiedziała, że w razie ciemieniuszki nie smarować w żadnym wypadku oliwką bo ona blokuje pory. Musze poczytać o tym.
Małgorzatta i reszta - żłobki. No własnie mamy ten sam problem. Choć do skończenia roczku nie chciałabym jej ciągać do żłobka. Zima, rano zrywaj dzieciaka. ehhh
Nequita - super fotki małej
Beti - świetna fotka z tatusiem

Ta moja Oliwcia byłą taka niespokojna po II szczepieniu. Dostała temp 39,3. ale szybko poszedł czopek i znów dziecko jak aniołek. W niedziele mam najazd teściów z ich wnusią. A ja mam w planie myć okna, i zmieniać pościele. I bęęędęęęę to robić. 😁 😁 😁 😁