Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Małgorzatta chyba za kazdy miesiac jest czesc kwoty, nie trzeba pełne 6 miesiecy zeby móc sie roliczyc i odpisac od podatku . tylko włąsnie nie wiem czy wtedy liczysz jako 6 miesiecy czy jako 5..oj nie znosze pitów..
Marlena jeszcze jest słynna masc majerankowa pod nosek, ale....u nas o d..pe rozbic nic nie pomaga. a na gardło mojemu zleciła normalne tamtum verde do psikania..
dziewczyny promocje kaszek, soczków, dań, bobovita, chusteczek nivea od 5ego stycznia w rossmanie..
Ivi jak nie miała wrazen dodatkowych to chyba zebiska,że tak krzyczy.

• Mamusie
Boze dziewczyny musze wybrac krzesełko do karmienia i zazdroszcze wam ze macie juz ten wybór za sobą...oj pogłowie sie.. te ze stoliczkiem są okropne ale podoba mi sie fakt ze jest stoliczek dodatkowo...hm...moze jurtro w hurtowni zobacze na żywo,miałam zobaczyc dzis ale niewypaliło.mały jest nieprzewidzalny.
jeszcze obczajam jadłospis hahaha co kiedy wtrynic, patrzyłam na wasze rozpiski, bo juz dwa posiłki a za tydzien trzy bedzie miał dodatkowe, i najtrudniej z obiadem. bo pasuje po spacerze a nie da rady bo on wtedy mega głodny i najszybciej cyc...i jeszcze nie chce zbyt długich przerw miedzy karmieniami piersia bo nie chce by sie ukróciło w cycach mleko, a widze ze mam tendencje...no i wymysliłam 4 wersje. dzis mi juz pierwsza odpadła.haha. najlepiej zeby zamiennie było cyc a potem jakies danie na nastepne karmienie, no ale ten posiłek po spacerze jest dylematem, nie ma opcji bym na biega odgrzewała, a juz na pewno mały nie zje łyzeczką jak sie tak drze..

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
właśnie a jak BOrys urodził się 1 lipca, czyli pół roku kończy 1 stycznia już nowego roku, to mogę odpisać od podatku? wcale sie na tym nie znam, nigdy sama sie nie rozliczałam!

tak!odliczasz pelne 6 miesiecy!!
dla dzidziusiow ur.w czerwcu 7 miesiecy,nawet tych z 30-go czerwca!

• Mamusie
beti82 napisał(a):
i avangarde mi sie podoba apollo sun. Buterfly Ty chyba masz takie, jaka jest ta cerata w miare jakosc? i na jaką wysokosc sie obniza mniej wiecej najmniej to siedzisko?

a my tez na etapie krzeselko.i nawet nie bylo dylematow-przewazyla praktycznosc mebla!takie 3 w 1 ze stolikiem,mimo ze te bez sa zgrabniejsze i ladniejsze!no i zmieniamy fotelik do auta.tylko na taki na tylne siedzenie!

• Mamusie
andzia0304 napisał(a):
Malgorzatta napisał(a):
właśnie a jak BOrys urodził się 1 lipca, czyli pół roku kończy 1 stycznia już nowego roku, to mogę odpisać od podatku? wcale sie na tym nie znam, nigdy sama sie nie rozliczałam!

tak!odliczasz pelne 6 miesiecy!!
dla dzidziusiow ur.w czerwcu 7 miesiecy,nawet tych z 30-go czerwca!

Dzięki Andzia! ja z Pitów to nic nie kumam kompletnie....