Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ojej jeździłam na rowerku i tyłek boli 😉
Rodzinka.pl pooglądana 🙂

Tak Beti, ja piszę z fona, teraz akurat z lapka, ale już uciekam 🙂
Ania odpisała że u nich wszystko ok, Lenka zdrowa rośnie a oni dopinają sprawy związane z kupnem domu 🙂 I jeszcze że czasami z sentymentów tu zagląda, ale nie pisze 😁
Prawda Aniu?? 😜

JA mam kubki z lovi i ten niekapek i 360 i nie używam wcale bo Filip pije ze słomki a jak gdzieś idziemy to kupuję w kartoniku z tymbarka lub leon (nie mają ulepszaczy, ale uwaga te biedronkowe tymbarki mają!!!!) i pije z kartonika 🙂

No nic ja mykam 🙂
A! Z tego pilota też się uśmiałam IZa ;D Aby tylko nocka ok Wam przeszła 🙂

Gosia udanej imprezy 😉

Do jutra! pa 😉

agata_j napisał(a):
beti82 napisał(a):
musze zmykac. T. sie pcha na net 🤢 hehe zreszta od czytania was robie sie bardziej głodna hehehhehe a dzis sie zwazyłam i 1,5 kg wiecej 😠 no opone zmieniam na zimówkę 😁

hahhaa dobre!! 🙂

bardzo dobre ;D

• Mamusie
Hej!
Poranne oklaski ;-)

Ja jeszcze w łóżku i pizamie...
O 24 wróciłam do sypialni, chłopcy rządzili do3...
Tzn moj bo kolega poszedł ok 2 a moj siadl na schodach i zapomniał ze trzeba po nich wejść..
A na dole nie wlaczamy ogrzewania bo jeszcze nie mieszkamy. Zeszlam po niego przed 3 a ten siedzi na schodach i coś o gaśnicy nawija;-)
Zrobiłam z nim
Porządek i tak ok 4 zasnelam... O 6:45 wstala Niki i bił głowy gotowy
A do tej 3 od 24 Boryś prawie non stop chciał cyca albo kupki robił..

Kolki nie ma narazie tylko dziś juz jadł 4razy od 7:30..
Pewnie mi sie pokarm zmienia i dlatego głodny

Wysyłam telepatyczna prośbę o kawę do m...
Ciekawe co z tego będzie...

Beti ja korzystam teraz na fonie
Ale coraz częściej na tablecie (muszę miec dwie ręce:-( a na kompie juz prawie wcale
Tylko ja mam na tel 2GB a w domu wifi (fifirifi wifi) więc z tego pakietu mało co korzystam..
100Mb na mamusie powinno wystarczyć. Zależy co ile jest taktowanie (ile z góry ci pobiera kb) bo niestety czasem jeszcze mozna sie naciac..

Teściowa mnie wczoraj tak wkur... Ze zapalilam w nocy fajkę.. Fuj Fuj Fuj
Od razu sie wymylam i ciuchy do prania
Smierdziuchy ale samolot był ;-)
Chyba sie skusilam bo impreza, wszyscy popijaja, popalaja a ja mega wkurw i automatycznie paczka do ręki i Zorientowałam sie jak juz palilam.

Miłego!

• Mamusie
BarbaraK napisał(a):
Ojej jeździłam na rowerku i tyłek boli 😉
Rodzinka.pl pooglądana 🙂

Tak Beti, ja piszę z fona, teraz akurat z lapka, ale już uciekam 🙂
Ania odpisała że u nich wszystko ok, Lenka zdrowa rośnie a oni dopinają sprawy związane z kupnem domu 🙂 I jeszcze że czasami z sentymentów tu zagląda, ale nie pisze 😁
Prawda Aniu?? 😜
prawda,prawda 🙂dzieki za pamiec dziewczyny 🙂Lenka jak zwykle zdrowa,ze zmian to sie potwornie rozgadala,z ciekawych slow mowi jeleń i krab 😮zasluga ksiazeczek 😁.
z tym domkiem to nie wiadomo jeszcze co bedzie,facet chce sprzedac,bo musi podzial majatku uskutecznic,a baba robi wszystko na nie,tzn kazdy jego pomysl neguje.takze ja sie z durna suczą nie dogadam,dziwie sie tylko jak z nia chlop 28 lat wytrzymal.zmanierowana paniusia z aspiracjami na damę-ale taka to sie trzeba urodzic.tego sie nie da nauczyc.wkurwila mnie dzis i tyle. 🤢

podczytuje was,niezmiennie trzymam kciuki z wszystkie chorowitki-i dzieciaczki i mamy.jakby co,to ZYJEMY 😉
JA mam kubki z lovi i ten niekapek i 360 i nie używam wcale bo Filip pije ze słomki a jak gdzieś idziemy to kupuję w kartoniku z tymbarka lub leon (nie mają ulepszaczy, ale uwaga te biedronkowe tymbarki mają!!!!) i pije z kartonika 🙂

No nic ja mykam 🙂
A! Z tego pilota też się uśmiałam IZa ;D Aby tylko nocka ok Wam przeszła 🙂

Gosia udanej imprezy 😉

Do jutra! pa 😉

• Mamusie
Kurcze jaka masakra ja tu tego ptaka mam w winie piec, najkrócej półtorej godziny, teściowa za chwilę na obiad przyjdzie a ja go dopiero wstawiłam 😮 z tym winem walczyłam chyba z pół godziny za nic w świecie korek nie chciał wyjść to go w końcu rozkroiłam jakoś...i siedzi w piecu...co z tego jak jeszcze surowy 😮 😮 😮