Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
beti82 napisał(a):
akcja z okiem była dzis. wpadło mu cos do oka płakał nie chciał otworzyc. maskara. polalam woda ale nie otworzył . na siłe troche otworzyłam, sół fizjologiczną wpusciłam i lipa. bo nie miałąm jak go sama utrzymac by mu jeszcze oko szeroko otworzyc na siłe, wiec ledwie co. wiec kapiel mu zrobiłam. pluskanie pomogło, jak tylko troszke otworzył oko plum w zabawie wode w oczy i odwracanie uwagi.uff pomogło. bałam sie ze taki plastikowy okruszek bo sie włąsnie ukruszyła zabawka bo młody nią rzucał.ale raczej nie to bo podraznienia nie ma zbytniego.moze rzesa..

Beti u nas podobna akcja była wczoraj z okiem ale mu rzęsa wpadła jakoś na dworzu bo tarł oko.bo jest wrażliwcem na mocny wiatr ale dał sobie wyjąc na placu zabaw to było.szantażem go wziełam 🤪 mówiłam ze jak nie zobaczę oczka to idziemy do domu a ze chciał zjeżdżac na zjeżdżalni to dał zobaczyc i mu wyjełam 🙂
Ja Sylwie znam tylko z 1 grupy i z nami się przeniosła do tej tajnej grupy 🙂
Tamtej Moniki nie kojarze. 😞

• Mamusie
beti82 napisał(a):
druga noc sajgon i u mnie. wczoraj spałam 3 godziny dzis 1,5. filip zrobił histerie skonczyło sie na bajkach. koszmary nadal trwaja.
ps. dziewczyny skąd my znamy Sylwię Kamler-Skrabalak? mam ją w znajomych, chyba kliknełam przez przypadek jak zarejestrowałam sie na fb i nic nie rozumiałam bo w ogole ją nei kojarze a wy ją tez macie w znajomych. tak samo Monika Bliźniak wysłała do mnei zaproszenie. a ja jej nie kojarze, zasugerowana przez Sylwie..

ona jest z grupy na fb, ale ja też jej nie znam i nie mam jej w znajomych... a ta Monika to nie wiem...