Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dzień dobry 🙂
U nas nocka super,jak Filip zasnał o 20 to pierwsza pobudka o 4,po wypiciu mleka zasnął o 5 i spał do 8.Teraz wrócilismy ze spacerku,bo u nas słonko dzis wyszło.
siehankowa trzymam za twoje maleństwo kciuki,niestety ja nie jestem w stanie ci pomóc,bo nie znam zadnej takiej poradni
aniolek trzymaj się kochana,czasami z tymi chłopami tak jest.ja dzis rano tez zdążyłam sie pokłócic z m,ale jak wrócił ze sklepu juz było wszystko ok
Zajrze do was potem,bo za chwile mam miec gości

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jeszcze miałam napisać odnośnie plamień.
Wczoraj w końcu dotarłam do gina a że takowe u mnie występują wypytałam
i podobno o ile nie są intensywne zarówno krwawienia jak i plamienia
mogą trwać nawet do końca okresu karmienia piersią.
A właściwego okresu ja też jeszcze nie dostałam i mam nadzieję na dłuższa przerwę 😉

Dziś mija nam 8 tygodni 🙂

Foga
śliczna Jagódka i na dużą wygląda 🙂

Aneczkare jak mi się marzą takie nocki 😁

Pati jeśli Nadia ma stwierdzoną skazę białkową to żeby jej nie wysypywało z nabiału niestety musisz zrezygnować całkiem a co do mm to musi być specjalne np Nutramigen, dla starszych dzieci kaszka Sinlac, specjalne kaszki na wodzie , po prostu specjalne produkty dla dzieci ze skazą.

Miałam iść z małą na spacer ale mam takiego lenia że szok.przysnęłam sobie to najpierw mnie tel obudził, później mąż.....ech

• Mamusie
a my wrocilysmy ze spacerku...2,5 godzinki i lilka nadal na dworku sie wietrzy 😁 ja nie wiem co to bedzie jak zima przyjdzie. wczoraj tylko godzine lazilysmy i Lilka marudna byla jak nigdy!

Foga sliczna corunia tatunia 🙂 🙂 🙂

a ja nie wiem czy mialam okres ☺️ 🤔 plamiłam od porodu do soboty, w sobote dostalam jakby taki skromniutki okres, ktory trwal do niedzieli 😮 (normalnie mialam 5-6 dni)teraz spokoj i nie wiem czy te dwa dni to okres byl czy koncowka tego oczyszczania po porodzie...postaram sie w poniedzialek do gina wyrwac...

siehankowa- kurcze trzymam kciuki żeby z Ksawciem było ok.
Aniołek- wszystkie burze kiedyś przechodzą i u was pewnie te się unormuje.
mapa- tak jak Pati pisze zwykła parafina (jest najlepsza) już paru maluchom pomogła.
Nie wiem co miałam jeszcze pisać bo Szym mnie "zawołał" i się wybiłam

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Paninka chyba taki dzień po prostu, po niedospanej nocy i płakaniu małej przez pół dnia straciłam siły, jeszcze się dowiedziałam że daleki mój kuzyn zmarł miał 26 lat poszedł spać wieczorem normalnie jak zwykle i się nie obudził 😞

to faktycznie niefajnie - ale nie smutaj żeby Ala nie odczuła bo zaś będzie niespokojna

• Mamusie
Ach bo wy wszystkie kochane jesteście 😘 😘 😘
No a Ala chyba podłapala mój nastrój bo przez cały ranek płakała bardzo i cyca ciągnąć nie chciała, już myślałam że jej nie smakuje jednak jak ściągnęłam i dałam z butli to wypiła. Teraz po spacerku śpi w wózku w wiatrołapie

• Mamusie
Cześć dziewczynki.
ann fajna fotka w avatarku i fajną kupiłaś przytulankę podobną do mojej z ta falbanką.
Karolciakam fajnie że się odezwałaś. Po takim czasie. 🙂
foga paninka śliczne dziewczynki.
Diviana ty masz depresje? jakoś czesto ją miewasz 😉 dobrze że masz nas, bo na tym odludziu nie masz nawet do kogo się odezwać eh ja też powinnam dostać teście się pokłócili i awantura od soboty się toczy. szkoda gadać.
A u mnie była dziś przyjaciółka jest w ciąży i będzie rodzić w grudniu, ale ma fajny brzuszek jak to fajnie było być w ciąży niby to niedawno było a to już zleciało tyle czasu.

A mozna jeść serki topione?

• Mamusie
Joluś ja depresje mam przynajmniej raz w miesiącu a czasem to i raz w tygodniu 🤪A faktycznie bez Was to bym tu zwariowała, fajnie cisza i spokój ale gadam przeważnie z Alicją i kotem 🙂 zrobiłam mu dziś telewizor- włączyłam pralkę a on się tak przyglądał i głowe tylko to w jedną to w drugą strone przekręcał 😁

• Mamusie
Hej Mamuśki
Ale produkujecie tych postów :-) Szkoda, że nie mam tyle czasu by z Wami popisać, jedynie podczytuję Was wieczorem jak mały już śpi.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i troszkę płaczu było... Pani doktor nie zauważyła na szczęście nic niepokojącego 🙂 A mój Maluszek waży już 4380 🙂