Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
Właśnie od gina wróciłam... na szczęście "tam" wszystko ok... i już mnie moja pani doktor na następne namawiała... powiedziała, że w 2013 roku widzimy się ponownie 😜

Heh fajna pani doktor 🤪
Mój już znał moje podejście do trzeciego dziecka i od razu na dzień dobry zapytał mnie na ile opakowań tabsów anty ma receptę wypisać hahahahaha 😎 😎 😎

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja też czasami herbatkę koperkową daję... na początku potrafiła duszkiem wypić 60 ml, a ostatnio bunt i za nic przez gardło nie chciała jej przejść 😜
A mleko ostatnio kupiłam Gerber i tu kierowałam się ceną ☺️, bo poprzednio miałam Enfamil, ale może z 5 butli zrobiłam i puszka do wywalenia była 😠 U nas mleczko tylko w razie "W"

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
meliska napisał(a):
Właśnie od gina wróciłam... na szczęście "tam" wszystko ok... i już mnie moja pani doktor na następne namawiała... powiedziała, że w 2013 roku widzimy się ponownie 😜

no to super, ze wszystko dobrze! 🙂
Ja sie w czwartek na wizyte wybieram - w koncu...

Wow Coq to szacun dla Ciebie, że jeszcze Cię tam nie pognało 😉
Ja to się doczekać nie mogłam chociaż stresa miałam 😜

• Mamusie
NovaM napisał(a):
meliska napisał(a):

Heh fajna pani doktor 🤪
Mój już znał moje podejście do trzeciego dziecka i od razu na dzień dobry zapytał mnie na ile opakowań tabsów anty ma receptę wypisać hahahahaha 😎 😎 😎

No trochę ją poniosła fantazja 😁
Tym bardziej, że z Julką tak łatwo nie było... kupa lat ciężkiej harówy 😜 i ta zawziętość, że musi się udać... a w klinice leczenia niepłodności diagnoza jak wyrok... tylko invitro... i zdarzył się cud 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
meliska napisał(a):
NovaM napisał(a):
meliska napisał(a):

Heh fajna pani doktor 🤪

Tym bardziej, że z Julką tak łatwo nie było... kupa lat ciężkiej harówy 😜 i ta zawziętość, że musi się udać... a w klinice leczenia niepłodności diagnoza jak wyrok... tylko invitro... i zdarzył się cud 🤪 🤪 🤪

A to może kochana się odblokowałaś i teraz jedno po drugim będzie 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
NovaM napisał(a):
meliska napisał(a):
NovaM napisał(a):
meliska napisał(a):

Heh fajna pani doktor 🤪

A to może kochana się odblokowałaś i teraz jedno po drugim będzie 🤪 🤪 🤪

Marzenka wypluj to... oby nie 🥴

• Mamusie
pammat napisał(a):
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,11003296,Nie_ma_plodzika_.html
JAK BĘDZIECIE TO CZYTAŁY TO LEPIEJ NA SIEDZĄCO 😮 JA BYM ICH TAM POZABIJAŁA CHYBA! 😠

Echhh mega nerwa załapałam 😠 😠 😠
Pewnie dlatego, że ja też nieludzko kiedyś potraktowana na oddziale gin. zostałam 😞

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Kasiunia ja juz chyba zdecydowałam że jadę do rodziców przed weekendem 🙂 A Ty na jakim osiedlu mieszkasz?

na czyżkówku 🙂

To ja nie wiem z której to strony.... 😮 Ja mogę wjechać od Szubina albo od łabiszyna i jeżeli mieszkasz gdzies tam to moźemy się na spacer wybrać w Twoich rejonach a jak nie to najlepiej umówić się w centrum. Wysyłam mój nr tel na prv, bedziemy się dogadywac jak juz będę w Żninie

• Mamusie
wanilia odważna jestes 🙂
a my sie w końcu od 4 dni spacerujemy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
katar dalej jest, ale juz zdeczko mniejszy. A co do karmienia to ja tz chyba mam coraz mniej mleka i sie martwie czy mala jest najedzona. W ciagu dnia je co 2-2,5h max. za to w nocy spi i ja musze wstawac o 4 rano i sciagac,bo mam wrazenie ze mi cycki rozerwie. No i sciagam wtedy ok 90 ml z obu (tylko tyle zeby je rozluźnic) i mam to mleeko na wieczor, ale moja gwiazda od 2 dni nie chce pic z butli...kurde, wiec wlasciwie to co sciagne musze i tak wylac,bo ona nie chce tego wypic z butli.
a co do herbatek, dopoki mała pila z butli to od czasu do czasu robilam jej 100ml i wypijala wszysko.

• Mamusie
ohohoh, ile tu dzisiaj wypisałyście 😉

zaraz nadrobię zaległości ale najpierw zdam relacje: byliśmy dzisiaj jak co poniedziałek na zmianie gipsu no i po zdjęciu okazało się, że skórka się Maciusiowi odparzyła, musiało się dostać pod gips troszeczkę wody albo moczu... no i musimy to zagoić, a na założenie gipsu jechać w piątek. więc z jednej strony dobrze, bo nóżka Maciusia sobie odpocznie, będzie można ją umyć, skóra jest bardzo sucha, więc ją natłuścić. mam nadzieję, że to odparzenie zniknie do piątku jak będziemy natłuszczać i smarować kremami 🙂

• Mamusie
wlasnie ucze kaline zasypiac w lozeczku samej...ale mi to nie wychodzi, ona drze sie jak szalona i nawet jak do niej wchodze zeby ja uspokoic to ona sie nie daje,zadne mowienie, tulenie, nic nie daje, tylko cyc jest w stanie ja uspokoic. niby co 5 min mam wchodzic, a to juz trwa od 19.30 🤢 🤢 🤢