Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
NovaM napisał(a):
wanilia napisał(a):
NovaM napisał(a):
wanilia napisał(a):
Wiecie co? Dołączyłam do grona mamusiek co odstawiły tabsy. Libido mi po nich spadło do zera więc stwierdzilam ze niby po co mam je brac jak i tak nie chce mi się z mężem przytulać 😜 Teraz czekam na efekt haha

Hehehe w takim razie ja muszę chyba całe opakowanie na raz wziąć żeby mi spadło bo tak jak aaagaaa pisze, że tęskni za M. tak mi brakuje zajebiście jakiegokolwiek M-ężczyzny 🤢

Młody mój znowu zasnął...ciekawe na jak długo tym razem 🥴

To mi zostało jedno opakowanie nanaruszone - dawaj adres 😉 😜

No, no 😎
Ja mam dwa w szufladzie i tylko mi nerwa naruszają jak na nie patrzę takie niepotrzebne, samotne i niewykorzystane 😠
Bosheeeeee obym tylko nie spiczniała jak te stare panny co facetów nie mają 😜

Tobie to nie grozi 😘 Juz niedlugo bedziesz pisac do Nas ze poznalas jakiegos przystojniaka 😉

Echhh...tak myślisz 🤨 ???
Ja to już powoli wątpić zaczynam w pozytywny przebieg mojego dalszego życia towarzyskiego 😞 ...to chyba ta wieś tak na mnie działa 😠

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
NovaM napisał(a):
wanilia napisał(a):
NovaM napisał(a):
wanilia napisał(a):
Wiecie co? Dołączyłam do grona mamusiek co odstawiły tabsy. Libido mi po nich spadło do zera więc stwierdzilam ze niby po co mam je brac jak i tak nie chce mi się z mężem przytulać 😜 Teraz czekam na efekt haha

Hehehe w takim razie ja muszę chyba całe opakowanie na raz wziąć żeby mi spadło bo tak jak aaagaaa pisze, że tęskni za M. tak mi brakuje zajebiście jakiegokolwiek M-ężczyzny 🤢

Młody mój znowu zasnął...ciekawe na jak długo tym razem 🥴

To mi zostało jedno opakowanie nanaruszone - dawaj adres 😉 😜

No, no 😎
Ja mam dwa w szufladzie i tylko mi nerwa naruszają jak na nie patrzę takie niepotrzebne, samotne i niewykorzystane 😠
Bosheeeeee obym tylko nie spiczniała jak te stare panny co facetów nie mają 😜

Tobie to nie grozi 😘 Juz niedlugo bedziesz pisac do Nas ze poznalas jakiegos przystojniaka 😉

Echhh...tak myślisz 🤨 ???
Ja to już powoli wątpić zaczynam w pozytywny przebieg mojego dalszego życia towarzyskiego 😞 ...to chyba ta wieś tak na mnie działa 😠

Nastepnym razem jak bedziesz na slasku bedzie trzeba Cie wziasc gdzies do klubu. Dorazu odzyjesz 😘
Ja tez juz dawno nie bylam a przydaloby sie takie wyjscie 😆

• Mamusie
maliska zamiast chusteczek przemywaj pupkę wodą z oliwką , rano i wieczorem smaruj tormentiolem w dzień mąką ziemniaczaną lub roztwór nadmanganian potasu kupujesz w aptece i to jest fioletowe ale na skórze nie robi się takie tylko trzeba wody przegotowanej i może 5 ziarenek żeby był kolor różowy jasny (nie może być ciemny bo może przypalić skórę) i to też wysusza ładnie na krostki tego używałam jak konsti miała na buzi 🙂
Dziewczyny bardzo bardzo polecam wam krem do pupki PENATEN w metalowym opakowaniu i puder do pupy jonson baby 🙂 ładnie pachnie
chloe ja też uważam jak pediatra że nie podciąga się za rączki na tym etapie kości są za słabe i można dziecku krzywdę zrobić 🤢
marika321 ja daję herbatkę koperkową małej jak ma czkawkę 🙂
beata26 mam nadzieję że Sarah dobrze przeżyję szczepienie 😘
coq kitka jakie ma oczętaaaa!!!!! 😆
agami gratuluję!

• Mamusie
Witam kochane mamusie. Nadrobilam i pisze.
Dzis bylismy u kolezanki i z nia na spacerku
I z jej coreczka. Potem popoludniu u tesciow bylam
I z malym tez na spacerku.
Moj maly ma takie same akcje ze teraz po
Kapieli nie chce od razu spac a widac jaki padniety
Kasiunia dobrze ze w domku jestes
Oby ci przeszlo wszystko.
Agami moj od malego robi duzo kup dzis zrobil 5 wlasnie takich
Jak opisujesz

• Mamusie
katja26 napisał(a):
Novam przecież ty jesteś HOT mamuśka więc nie wymyślaj tylko patrzeć aż cie porwie jakiś księciunio z tej wsi i nie będziesz miała czasu na forum 🙂 Ech Basieńka mi tez się marzy jakaś potańcówka

My do siebie mamy blisko wiec mozemy sie kiedys wybrac 😉 chcby na jakies 3 lub 4 godziny. Byle sie troche rozerwac 🙂

• Mamusie
Basienka Ty też uzalezniona od allegro? Ja do 10go postanowilam nie włazic tam bo mi wypłate przesunęli o 2 tyg i na koncie posucha - pospieszyłam się z przelaniem uciułanych grosikow na konto oszczędnościowe 🤔 Wiec na zakupy finansów brak i allegro musi beze mnie dać radę 2 tyg, może nie splajtują 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Basienka Ty też uzalezniona od allegro? Ja do 10go postanowilam nie włazic tam bo mi wypłate przesunęli o 2 tyg i na koncie posucha - pospieszyłam się z przelaniem uciułanych grosikow na konto oszczędnościowe 🤔 Wiec na zakupy finansów brak i allegro musi beze mnie dać radę 2 tyg, może nie splajtują 😉

Wyplate mam na koncie zawsze 28 kazdego miesiaca 🙂 wiec od wczoraj moge szalec, ale pod koniec miesiaca nie bylo za wesolo na moim koncie. Jak maly spi to mi sie nudzi i wtedy szukam czegos na Allegro 😉 To tak jak z forum uzaleznienie 😉

• Mamusie
dorianna napisał(a):
pammat napisał(a):
Konsti od wczoraj robi mi jazdy i nie chce isc spac po kapieli najlepiej jakbym na rekach ja nosila 😮

Moj ma to samo, no i dzisiaj poszedl spac dopiero o 22.30 😞 ale bedzie spal do rana, wiec nie jest zle. 😆
Tez sie zbieram, dobej nocki
poszła spac o 21 teraz usypia bo ja obudziłam o 23 na ostatnie karmienie i tez do rana bedzie spała 😎

• Mamusie
cześć mamusie 🙂

ja dzisiaj zastosowałam zasadę: żeby nie myśleć to rób...
no i wszędzie kurze starte, rzeczy pozbierane, poodkurzane, podłogi umyte, łazienkę wyczyściłam, w kuchni posprzątałam 🙂 zostało mi tylko pozmywać to co jest w zlewie, ale Maciek się teraz marudny zrobił i bujam go w leżaczku

zaraz jakieś śniadanko zjem i sobie siądziemy z Maciusiem w pachnącym pokoju i mam nadzieję, że będziemy odpoczywać 😁

• Mamusie
hej kochane!!! My nocka jak zwykle poszedł spać o 21 i wstał o 1,30 potem o 4 potem po 5 po 6 i czuwanie a teraz śpi znowu!!! potem jedziemy do koleżanki!!!
Basia my też mamy blisko do siebie więc możemy na jaką kawę się umówić!!!
AGAAA współczuje że sami z Maciejką siedzicie i podziwiam że tak dajesz radę!!!
Nova tak jak piszą dziewczyny to ty super laska jesteś i na pewno sama nie zostaniesz!!! Ani się nie obejrzysz a już się jakiś przystojniak koło ciebie pojawi
Pamm ty to masz dobrze z Konstancją zazdroszczę
Mój mały je za dnia rzadko co 2 godz a częściej co godz!!