Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
dorianna napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
dorianna napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a bez gipsu do piątku tylko. ale ja tam myślę, że lepiej nawet 2 miesiące dłużej pocierpieć a żeby wszystko było dobrze. no i jeszcze ten zabieg 3 kwietnia a po nim 3 tygodnie gipsu

Super, ze mu zdjeli i ze jest lepiej, to teraz sobie pofika pare dni 😁 A jaki bedzie mial zabieg?

będzie miał nadcinane ścięgno Achillesa 😞

Pewnie przez ten gips, bo nozka caly czas byla nie ruchoma, ale jesli to konieczne to tak musi byc, zeby maluszek nie mial problemu z chodzeniem w przyszlosci.
Ucaluj go od nas 😘

to nie przez gips, po prostu tak ma od urodzenia, że ciągnie mu piętę... i dlatego to wszystko i gips etc...

aha to musialam nie doczytac kiedys jak pisalas...

A ja tak mysle, ze te nasze maluchy to czasami wykorzystuja ta swoja chorobe zeby ich ponosic, bo jak tak moj placze czasai w lozeczku i nie chce spac to sie zastanaiam czy go czasem nie boli... a ja go biore na rece to mija, wiec chyba troche to wykorzystuje hehe 😉 od malego juz spryciaz 😁

• Mamusie
chloe napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
chloe napisał(a):
dorianna napisał(a):
asiadudzika napisał(a):
słoneczko witamy 🙂
kasiunia musisz jakoś dać radę...trzymam kciuki zeby sie obeszło bez szpitala.
wanilia apropo psa - mój zaginął i się nie znalazł i jak tak przeczytałam co Twój wyrabia to mi sie mój przypomina jak mi sikał na podłogę 😮 do tej pory mam deski na korytarzu pociemniałe... ale był taki słodziaśny...szlak go trafił i psa nie ma...oj....
doriana a twój mały jak sobie daje radę?? w kwietniu o ile dobrze pamiętam operacja tak? bierzecie jakieś leki teraz??z takim maluchem podawanie leków musi być nie łatwe...

Operacja w marcu, 15-go mamy skierowanie do szpitala, a maly bierze leki trzy razy na dzien i sa troche gorzkie, ale chyba sie przyzwyczail, bo juz tak nimi nie pluje i podaje mu je ze strzykawki na wewn, strone policzka, wiec nie jest tak zle. Oby po operacji bylo lepiej, ale to dopiero pierwsza z dwoch, bo druga jak bedzie wiekszy, nie wiem dokladnie kiedy...

Biedny dorianek 😞(( ale dzielny z niego chlopak, wyrosnie na twardego faceta!! 🙂))

co do powrotu do pracy.... ja to bym najchetniej o tym nie myslala, ale niestety tez bede musiala wrocic, i choc bardzo lubie swoja prace i nasza przychodnie, a moi pacjenci o mnie pytaja non stop, to jak patrze na Juleczka to mi sie serce kroi, wiec postanowilismy ze bedziemy chodzic na zmiane, tzn maz bedzie zostawal z nim dopoludnia, a potem on bedzie szedl do przychodni a ja bede z maluszkiem. a jak beda powazniejsze zabiegi to malego damy na pare godzin do babci, a zabiegi bedziemy uwawiac w godzianch jak spi czyli 13-16. ale to dopiero od czerwca. no trudno, trzeba sobie jakos radzic. jak sie samemu biznesu nie dopilnuje to nic z tego nie ma 😞((

kochana jesteś lekarzem?? bo jak tak to miałabym do Cb kilka pytań 🙂

wal smialo!! 🙂 o ile chodzi o psa lub kota 😉

AHA HAHAHA NIESTETY NIE MAM ZWIERZĄTEK :p

• Mamusie
Łoooo matko a to się na forum porobiło 😮

Kasiu kciuki trzymam 😘

Agami i ja to wiem i ty to wiesz i w ogóle przecież to wszyscy wiedzą, że ty wiesz i że zdasz 😎

Wiecie, że dzisiaj z przyzwyczajenia, a może podświadomie z tęsknoty na "brzuszku" się znalazłam 🤪

• Mamusie
agami napisał(a):
no a ja po dentyscie.. kolejne 2 zebale zrobione i jeden zaczety wiec w sumie 3 zeby bez znieczulenia dzis rozwierciła mi dentystka;p nie było tak zle:PP taki relaks przed obrona hehehe
Kasia trzymam kciuki.. bedzie dobrze...

Agami ja tez dziś byłam u dentysty skończyc zeba ktorego zaczęła w czwartek mi robić.
NovaM faktycznie na zyczenie, mam jeszcze parę innych, może też się spełnią? 😜

• Mamusie
Coś się nie mogę z forum ostatnio ogarnąć 🤢

Jak tylko się za nadrabianie biorę to mi dziecko płacze hehe 😜

Poważne zakupy zrobiłam hehe umywalkę zamówiłam i kibelson kupiłam 🤪
I dzisiaj hydraulik już robotę zaczął, a jutro jeszcze elektryk przychodzi 🤪
Jejjj no teraz jak tam się coś robi to dopiero czuję, że to takie moje będzie, takie własne...może nie szczyt marzeń bo to jednak wieś no ale o czterech pokojach w mieście mogłabym sobie jedynie pomarzyć 🙂
...i co mnie najbardziej cieszy to fakt, że moja Bondusia będzie w końcu "z nami" mieszkać 🙃 ...bo moi rodzice nie wpuszczają psiurków do domu tylko w korytarzu legowiska mają 🤔

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):
no a ja po dentyscie.. kolejne 2 zebale zrobione i jeden zaczety wiec w sumie 3 zeby bez znieczulenia dzis rozwierciła mi dentystka;p nie było tak zle:PP taki relaks przed obrona hehehe
Kasia trzymam kciuki.. bedzie dobrze...

Agami ja tez dziś byłam u dentysty skończyc zeba ktorego zaczęła w czwartek mi robić.
NovaM faktycznie na zyczenie, mam jeszcze parę innych, może też się spełnią? 😜

Heh próbuj, próbuj tylko w razie co to nie do mnie reklamacje 😜
...a co do dentysty dziewczyny to ponatychajcie mnie trochę bo ja też muszę ale odkąd się tu przeprowadziłam to ciężko mi się na któregoś stomatologa zdecydować 🤢

• Mamusie
Aaaa co do dzisiejszego pytania to Kajtek ma czasem "swoje mamusine" dni i wtedy mi ręce odpadają na wieczór 😜
...tzn. czasem "pozwala" się nosić "osobom trzecim" 😜

No i Guga mam taką samą zagwozdkę jak Ty 😎 ...tyle, że ja nie wiem nawet kiedy Kajtek ojca znowu zobaczy 😮 😮 😮

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Maciek śpi od 19.10 😁 ja zjadłam kolację właśnie, 6 Weidera zrobiłam, a teraz rowerek 😁 no i popatrzę sobie w tv jeżdżąc 🙂

Mój też od dłuższego czasu śpiocha 🙂
A co do Weidera to może wezmę niebawem z Ciebie przykład 🙂
...chociaż jak sobie pomyślę o ostatnim razie.... 🤨
No ale zawsze warto spróbować 🙂
Przyjemnej jazdy życzę przed TV 😉

• Mamusie
witam wieczorkiem mały zasnął gdzieś z 40 minut temu ale skubaniec od paru dni to wymusza że po kąpieli pojedzony wkładam do łóżeczka i on płacze że na ręce ale jestem twarda z mężem i nie bierzemy go!!! Jakoś taki teraz się zrobił a zawsze zasypiał bez płaczu!!
KASIA trzymam kciuki i będzie wszystko oki!!!
Dobrej nocki wszystkim

• Mamusie
holi32 napisał(a):
witam wieczorkiem mały zasnął gdzieś z 40 minut temu ale skubaniec od paru dni to wymusza że po kąpieli pojedzony wkładam do łóżeczka i on płacze że na ręce ale jestem twarda z mężem i nie bierzemy go!!! Jakoś taki teraz się zrobił a zawsze zasypiał bez płaczu!!
KASIA trzymam kciuki i będzie wszystko oki!!!
Dobrej nocki wszystkim

To moj ma to samo, w ciagu dnia jest ok, a po kapieli albo noszony na recach albo przy mamusinym cycu;-) hehehe