Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Beata no kładź się, ale czy uśniesz 🙃 moja sis też poza granicami i mama leci do niej za 2,5 tygodnia i ona też już strasznie podekscytowana 😉
Pammat to co Konsti też już gada 🤪 a przygotowania do ślubu może i męczące są, ale to takie pozytywne zmęczenie... po ślubie się wyśpisz... już nawet to widzę jak podczas miesiąca miodowego nie wychodzisz z wyra 😜 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

popraw mnie jeśli sie myle, czy on ma marszczenia po bokach? tak zeby fałdeczki ukryc na brzuchu? 😉

no przód taki właśnie marszczony, tył gładki, ale w razie W po basenie możesz tyłem do ściany śmigać 😎

hahah 😉 małpeczka 😜
araz Ci wysle adress, a ty mi napisz ile chcesz za to cudo 🙂

• Mamusie
Jeszcze jedno foto zarzucę i małżona mojego zakatrupię jak wróci rano z roboty 😠 bo to on tych śmieci nie zabrał 😠 Mamusia poszła kąpiel szykować i oto co zastała po powrocie 😮 😮 myślałam, że się zsikam haha

i z leksz była zdziwiona czego od niej chcę 😁

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

popraw mnie jeśli sie myle, czy on ma marszczenia po bokach? tak zeby fałdeczki ukryc na brzuchu? 😉

no przód taki właśnie marszczony, tył gładki, ale w razie W po basenie możesz tyłem do ściany śmigać 😎

hahah 😉 małpeczka 😜

wrzucisz później foto w tym kostiumie z Kalinką na basenie i będziemy kwita 😘

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

hahah 😉 małpeczka 😜

wrzucisz później foto w tym kostiumie z Kalinką na basenie i będziemy kwita 😘

🙂 slicznie dziekuje, ale za przesyłke to mi napiszesz ile, cobys stratna nie była

A Julia..ona chyba z innego swiata jest, co ta twoja dziewuszka wyczynia to jest nieprawdopodobne, ona jest naprawde jakas nad wiek rozwinieta 🙂 jak ona rozwinela ten worek??? ja jestem w totalnym szoku!!!!

• Mamusie
Aniqa no właśnie o to chodzi, że ten worek nie był zawiązany 😠 mój sobie przyszykował i poleciał... najchętniej to bym tych śmieci nie ruszała, żeby on w nie rano wlazł 😠 tylko kuźwa wysypały się prawie na środek pokoju 😠
A z tą wysyłką to się nie przejmuj... po prostu w niedzielę nie wrzucę na tacę 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa no właśnie o to chodzi, że ten worek nie był zawiązany 😠 mój sobie przyszykował i poleciał... najchętniej to bym tych śmieci nie ruszała, żeby on w nie rano wlazł 😠 tylko kuźwa wysypały się prawie na środek pokoju 😠
A z tą wysyłką to się nie przejmuj... po prostu w niedzielę nie wrzucę na tacę 😜

hehe, wariatka 😁

• Mamusie
a my dzis znowu pierwszi na posterunku... dzien dobry.... wstalismy dzis 6:30 pełne wow... z jedna przedrwa w nocy na karmienie tylko.... to chyba w nagrode za wczoraj... ogolnie wczoraj chcialam go przetrzymac by nie spal za duzo w dzien i co zrobil??? usnal na foteliku ehehhe pierwszy raz .. bo on zazwyczaj nie chce tam siedziec....

• Mamusie
a hmmm meliska? chyba tak 😜 to ty pisalas ze odciagnelas pokarm wiec mozna wypic karmi 🙂 powiedz mi bo to ma 0.5% to po tym tez karmic nie mozna??? bo ja sobie kupial malinowe karmi ale wlasnie sie zastanawialam czy wtedy tez trzeba pokarm odciagnac... w sensie malemu... czy po wypiciu i npo 2 godzinach jedno odciaganie w zlew idzie?

• Mamusie
dzień dobry 🙂
Meliska popłakałam się z tej Waszej córy-pewnie słyszała kłutnie rodziców o to kto wyniesie śmieci i stwierdziła że lepiej samemu się tym zająć buahahaha 😜
Pamm 🤪
Nova własnie własnie-fotki pączusia nam się należą za to wierne czekanie 🙂

• Mamusie
a ja wczoraj sikłam z mojego Adama 😁
dzień wcześniej kopałam odkurzacz przy sprzątaniu bo coraz bardziej warczy i szrpie-darłam sie że ostatni raz sprzatam tym gównem i że Adam bedzie to robił bo ja nie mam nerwóe na to i wczoraj z pracy wraca z bananem na twarzy i w drzwiach krzyczy: kochanie moje mam coś dla Ciebie!!
patrze a ten trzyma taki malutki odkurzacz na akumulator-wyglada jak kiedyś były te KAŚKI do czyszczenia dywanów-takie małe,płaskie z rączką-od razu włączył go pokazał że cichutko chodzi i stwierdził że nikt nie dba o swoją kobiete tak jak on i dodał: TO JAK? JUŻ NIE BEDE MUSIAŁ ODKURZAĆ???
buahahaha

• Mamusie
Hej ranne ptaszki 🙂
Ja właśnie umylam włosy i biorę się za sniadanko 🙂

Rita ale ten mąż dba o Ciebie 🙂

Meliska to co Jula wyrabia to ręce opadają 😉 pokazałam to zdjęcie m i mówię oczywiście tata śmieci nie wyniósł a on oburzony: tak jak zwykle tata........a gdzie mama była skoro się dzieckiem miała zajmować.....zawsze wszystko co mama nie dopilnowała towina taty........ .męska solidarność 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa uwaga siedzisz 😜
tadammmmmmmm

jaki ładny 🙂 u mnie problem troszku inny-rozstepów brak ale brak też piersi,tak ze bez gąbki u mnie by nie przeszło hihi

• Mamusie
agami napisał(a):
a hmmm meliska? chyba tak 😜 to ty pisalas ze odciagnelas pokarm wiec mozna wypic karmi 🙂 powiedz mi bo to ma 0.5% to po tym tez karmic nie mozna??? bo ja sobie kupial malinowe karmi ale wlasnie sie zastanawialam czy wtedy tez trzeba pokarm odciagnac... w sensie malemu... czy po wypiciu i npo 2 godzinach jedno odciaganie w zlew idzie?

nie zrozumiałyśmy się... ja wieczorem odciągam zawsze i od jakiegoś czasu rano też 🤢 bo mojej już cyc nie kręci 😞 ja na początku piłam karmi na poprawę laktacji i normalnie karmiłam, ale chyba Wanilia mnie wtedy mnie nastraszyła, że to zawsze jakiś alkohol i do mleka przenika i wtedy na bawarię 0% się przerzuciłam. Ja czytałam, że te karmi to zgrzewkami na oddziały położnicze przynoszą, ale wiesz, że ja z tych nadwrażliwych i stwierdziłam wtedy, że dziecka nie będę rozpijać od małego 😜 i jak mam teraz dłuższą przerwę w karmieniu ( a mam 🤢 ) to sobie pozwalam na taką ekstrawagancję 😉 i jeszcze się czuję po tym karmi pijana 😁

• Mamusie
W ogóle dzień dobry 🙂
Święto, a ja już 2 prania rozwiesiłam 😮 ale piękne słonko w końcu wyszło... trza korzystać 😜
Rita haha dobry ten Twój mąż ( przyszły ) i nawet się zastanawiam czy on to zrobił dla Ciebie czy dla siebie 🤔 😜 😜 A z cyckami to nie narzekajcie tak, bo chyba ostatnio Aga pisała, że duże... i tak mam najgorzej... zawsze miałam asymetryczne piersi ☺️ ale teraz po ciąży to już jakiś kosmos... jedna cycka rozmiar A a druga C 😮 😮
Marika no mama jak się zajmuje dzieckiem i jest sama w domu i w tym czasie w łazience nalewa wody do wanienki to nie wie co w tym czasie w salonie na podłodze się wyprawia 😁 ech faceci 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

TYŁEM DO ŚCIANY ŚMIGAĆ 🤪 🤪 😁 😁 ale tekst! uśmiałam się,że się popłaczę zaraz 🤪

• Mamusie
meliska napisał(a):
agami napisał(a):

nie zrozumiałyśmy się... ja wieczorem odciągam zawsze i od jakiegoś czasu rano też 🤢 bo mojej już cyc nie kręci 😞 ja na początku piłam karmi na poprawę laktacji i normalnie karmiłam, ale chyba Wanilia mnie wtedy mnie nastraszyła, że to zawsze jakiś alkohol i do mleka przenika i wtedy na bawarię 0% się przerzuciłam. Ja czytałam, że te karmi to zgrzewkami na oddziały położnicze przynoszą, ale wiesz, że ja z tych nadwrażliwych i stwierdziłam wtedy, że dziecka nie będę rozpijać od małego 😜 i jak mam teraz dłuższą przerwę w karmieniu ( a mam 🤢 ) to sobie pozwalam na taką ekstrawagancję 😉 i jeszcze się czuję po tym karmi pijana 😁

dziekuje za instrukcje obslugi to i ja dzis sie "napije" hehehe;D po karmieniu o 21 sobie walne a co;D

• Mamusie
meliska napisał(a):
Jeszcze jedno foto zarzucę i małżona mojego zakatrupię jak wróci rano z roboty 😠 bo to on tych śmieci nie zabrał 😠 Mamusia poszła kąpiel szykować i oto co zastała po powrocie 😮 😮 myślałam, że się zsikam haha

Julka GIGANT!!!! no uwielbiam ją 😁 😁

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

TYŁEM DO ŚCIANY ŚMIGAĆ 🤪 🤪 😁 😁 ale tekst! uśmiałam się,że się popłaczę zaraz 🤪

buehueheue a tego to nie zauwazylam no niezle niezle
Rita jeszcze raz napisze bo sie powtarzam gdzie takich mezow sprzedaja?:P bo moj jak marudzilam ze chce zmywarke to kupil zlew 2 komorowy by bylo latwiej namaczac przed myciem;p a i mowil ze myc bedzie.... no i myje zazwyczaj... ale tak ugodowy jak twoj to nie jest;D bo jak wraca z pracy to chcialby pozadku na tip top a u nas to nierealne z Kubalinskim;p
tez ide pranie teraz robic... slonce wyszło a my w poniedzialek nad morze jedziemy to trzeba łaszki poprac by do soboty wyschło bo w sobote i niedziele wielkie pakowanie;D

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
meliska napisał(a):

Julka GIGANT!!!! no uwielbiam ją 😁 😁

a ja sie zastanawiam o jakim wyrzucaniu smieci bo mi sie to foto nie wyswietlilo i dopiero jak teraz zacytowałas to zobaczyłam;D
o rannnnyyyyyy hehehehe moj kundelek uwielbial w koszu grzebac.... a mlody tez uwielbia jak cos szelesci wiec jak opanuje sztuke pełzania do przedpokoju to nie raz worek znajdzie bo moj maz tez na raty smieci wynosi;D