Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hej ja dopiero dotarlam do domu po wczorajszym meczu.....tzn cała nasza 3 bo spalismy u babci bo żeby gdzieś wyjść razem to tam musimy spać młody zostaje z babcia a my wracamy później do nich 🙂
Młodemu nic nie przeszkadza gdzie śpimy spał do 6 a później standardowo mleko i kima że mną w łóżku do 8 😉

Buzki dla półroczniaków :*

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Buziole dla Eligiuszka i Dorianka 😘 😘 😘
Agami nie kibic, a zawodnik... i zabrakło go wczoraj... już widzę te bramki w jego wykonaniu 🤪
Basieńka 3mam kciuki, żebyś nie musiała kuzynce stoperów kupować 😁 a z tym wyjazdem to się nie ma co zastanawiać, a jak jeszcze małżon będzie mógł z Florkiem do Ciebie dołączyć to już w ogóle wypas 🙂

Beata
miłość, radość i szczęście niech towarzyszą Wam przez całe Wasze WSPÓLNE ŻYCIE... 😘 😘 😘
DLA WAS

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂

...widać, że weekend bo na forum cisza 😎

Pączek był dzisiaj wieczorem nie do zniesienia i "wrzuciłam go do prania" wyjątkowo wcześnie...śpi już od 19-tej 😮 😮 😮
...ciekawe czy da mi się wyspać 🤢
Najwyżej jutro więcej kawy wyżłopię 😎
Właśnie dla relaxu "sex w wielkim mieście" oglądam 😉

Dziewczyny ja to się zastanawiam jak Wy to robicie, że na forum czas macie 😮 😮 😮
Mi doby na wszystko brakuje...jakoś się odnaleźć nie mogę...rozerwana jestem...
Pomimo swojego pięterka nadal nie mam swojej kuchni więc co chwilę na dół śmigam

Widzę Meliska, że Twoja gwiazda daje czadu 🤪 🤪 🤪
Basiu Wasz Florek też wyczynowiec 🤪 🤪 🤪
Wanilia cieszę się, że Wercia takie widoczne postępy robi 🙂 🙂 🙂

Kajtulek, moja słodka bestyjka też od jakiegoś czasu dołączył do Waszych spryciarzy i skręcony jest na maxa 😁 ...przekręca się na wszystkie strony i ślini paluchy w syrkach 🙃
Siedzi już ale na boczki jeszcze go ciągnie 😉
Schudło mu się w końcu 🤪 🤪 🤪 Po pampersach widzę, że brzuszek mu zmalał, a po ciuszkach, że się wyciągnął 😎
Uwielbia jak się go stawia i wtedy "hopa-hopa" robi z wielkim bananem na twarzy 😁

Co do jedzenia to nadal na cycku jest ale obiad obowiązkowo - słoiczek z mięchem 😎
Od czasu do czasu dostaje butle z mlekiem a na noc czasami kaszkę bananową 🙂

A jeśli o spanie chodzi to strasznie jest 😞 ...nawet kaszka na noc nie pomaga w tym żeby więcej niż od 21-ej do 2-ej pospał 🤢 ...a często nawet 3 razy w nocy mnie budzi...nie mam już siły do niego wstawać więc koło 4-ej młody już ląduje u mnie w łóżku 🥴

...aaa właśnie...Nova nadal sama ... i już mega samotna 🥴 🥴 🥴

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aniqa ja wierzę że się nie wykruszaja tylko przez lato frekwencja spadnie wiadomo więcej na żeś się spędza czasu a te co mają dom z ogrodem to już wogóle nie ma się co dziwić ......

Racja Marika 🙂
Jestem jedną z tych co jak bumerang wracają 😎

• Mamusie
Nova - witaj!no takie posty długaśne to ja rozumiem 🙂 A samotna bys nie była, jakbys czesciej zaglądała do nas 😉 fajnie, że Kajtunio tez już sie turla 🙂
u nas ze snem tez dużo gorzej, średnio 3-4 razy wstaje w nocy i o 5 zabieram ja do naszego łóżka, (chociaz nigdy tego nie robilam i przysieglam sobie ze nie zrobie), ale juz o 5 bylaby pobudka, a tak chociaz do 7 przy cycu w takim polsnie wytrzyma. a spac kladziemy sie poźniej, teraz przestawiam małą z 19 na przynajmniej 20-20.30, bo o tej porze bede wracala z pracy, bo jednak chcialabym jej cycka na noc dalej dawac.
a u nas dzisiaj podczas kapieli pierwszy raz paluch od nogi wylądował w buziaku 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
no to nadrobiłam 🙂

aaaa, zapomniałam się pochwalić 😁 Maciek nauczył się turlać i łóżko pokonuje w 10 sekund... wczoraj spadł... 😞 był płacz ale bardziej ze strachu bo nic się nie stało. był na drugim końcu na długość łóżka i ja się tylko odwróciłam na max 10 sekund a za chwilę usłyszałam buuum... zdążył przez całą długość łóżka się przeturlać...
poza tym daję "piątkę" i daje cześć wyciągając rękę 🙂 jestem z niego bardzo dumna 😁

Meliska Julka to jakaś szalonaaa jest 😁 no po prostu jest ponad nasze wszystkie dzieciaczki rozwinięta 😁

Basieńka to nie ja mam małą kuchnię 😁 to chyba agami 😉 a ja uważam że powinnaś jechać do tego Żywca 🙂

a dla Julki, Dorianka i Eligiuszka wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘

Agami strój Kubusia świetny 😁 mega przystojny kibic 😁 😁 😁

• Mamusie
ja dzis pol dnia pakowalam rzeczy malego... jutro nasze... jedziemy na tydzien a ja mam dla niego 2 torby duze i jedna mala;/ bo sliczki, mleko, butelki, pampersy, ciuchy, posciel, wanienka no na masakre tego, kosmetyki no pogrom....
jak my sie do auta zmiescimy to nie wiem... dobrze ze na 2 samochody jedziemy bo moi rodzice jada z nami wiec troche do nich sie wrzuci...
novaM welcome back jak ja za Wami tesknie ;D kiedy skype? 😉
aaagaaa no no ja mam ta mala kuchnie
Basienka pewno ze jedz na ten wyjazd firmowy..
Meliska no ja podziwiam nasza czaderke forumowa za zwinnosc;D i pocieszylas mnie ze nie tylko moj taki dlugasny jest 🙂
Marika fajnie ze wam sie udal wypad na ogladan ie meczyku... my w domu przed tv...
holi a ty weekend w domku????
fakt forum cos ucihlo ale tak mysle jak wy ze wina temperatury, tego ze weekend, wiekszosc ma domki z ogrodkiem chyba;D albo parki w poblizu i na powietrzu siedza...no i tak leci

co do spanka to moj mlody zawsze od 21 kapany tylko dzis o 20 zaliczyl wanne bo maurdny jakis... bo ogolnie jak wykapie za szybko to o 3 pobudka i do rana zabawa..... wiec wole pozniej i keszcze go pomeczyc by mi do 5 spal... chociaz to coraz zadziej sie zdarza...
Jula, Dorian i Eligiuszek spózniony kiccek od cioci.... ja jak zwykle ostatnia wyczajam nasze małe święta....

• Mamusie
NovaM napisał(a):
marika321 napisał(a):
Aniqa ja wierzę że się nie wykruszaja tylko przez lato frekwencja spadnie wiadomo więcej na żeś się spędza czasu a te co mają dom z ogrodem to już wogóle nie ma się co dziwić ......

Racja Marika 🙂
Jestem jedną z tych co jak bumerang wracają 😎
[/quote
Bardzo się cieszymy 😉 parę deszzczowych dni i na forum gęściej będzie 🙂
No widzisz aniqa 🙂

• Mamusie
Noooo i tyle mojego ... 🤢

Agami no ja bardzo chętnie częściej bym zaglądała ale trzeba by było dobę o jakieś 4 godziny wydłużyć...albo i więcej 😉 😎
Współczuję pakowania...pamiętam jak z Kajtusiem jechałam na Śląsk... 😉

Młody mój już się dwa razy budził no i zapowiada się na ciekawą nockę 😞

Dobranoc dziewczyny i dłuuugich snów życzę 😘

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Nova, dawaj fote Pączka!!!

Z miłą chęcią ale jakoś ostatnio aparat mi się do ręki nie klei 🤔
A fotek z komunii jeszcze od chrzestnego Oli nie mam 🤨

No i natknęłam się dzisiaj na aparat 😎

Właśnie pączkowi foty zrobiłam 🙂
Zaraz postaram się je wrzucić...o ile terrorysta mi pozwoli 😎

...tylko ciotki nie śmiejcie się, że młody w różowym "skoczku" urzęduje 😜

• Mamusie
agami napisał(a):
mamusia a co to za sprzecior rozowy? 😉

Łoooojjjj...a prosiłam żeby nie zwracać uwagi na kolor 😜

A to jest taki skoczek 🙂
Ta dolna półka co na niej nóżki trzyma jest mocowana na gumkach i on na tym skacze 🙃
...później się z tego chodzik robi 🙂

No a różowy....bo w rodzinie same dziewczyny mam 😜