Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry 🙂

dziewczyny ja to głupia jestem, do 1 siedziałam na komputerze. a Maciek dzisiaj pobudkę o 6.20 urządził 🙂 no tyle mojego, że chwilę się pobawił, przytulił się do mnie i ok 7 usnął do 8.30. znaczy się razem usnęliśmy 😉

zaraz się ubieramy, jemy śniadanie i na jakiś spacer wyruszymy 🙂

• Mamusie
Dzień dobry ja z okazji urlopu piore na potęgę 😉
Michałek na placu zabaw z moimi kyzynkami 4,7 i 17 lat 🙂 no ta 17 wzięła koleżankę do pomocy 😉
No i wszyscy zadowoleni 😉 małe się wybiegają Michałka wynoszą.... 😉 więc ostatnie pranie się kończy i ruszam do nich 🙂

• Mamusie
hej kochane!!!
My dziś spacerek zaliczony!!! nie chwalę ale mały dziś grzeczny!! ładnie zjadł zupkę!!!
Pranie robię i zaraz mały spać!!!
Wylicytowałam mu zabawki fisher price na allegro i bardzo je lubi u zainteresowany nimi!!!
Agaaa jesteś kochaną mamusią dla Maciusia i on poprostu tęsknił za tobą to wszystko ok!!!
Marika fajnie masz korzystaj jak małego zabrali ci na spacer

• Mamusie
Hej,

Ja sie wciaz wdrazam w nowe rzeczy 🙂 i nie bardzo mam czas na nic.
Florek coraz bardziej lobuzuje, ale sie cieszez z tego 🙂 cos mu zaczelo furczec w nosku, ale zadnych kuz nie da mu sie wyciagnac. W srode mamy wizyte u laryngologa.
Co do jedzenia, wiem ze to bylo paredziesiat stron wczesniej, Florek nie ma z tym problemu je doslownie wszystko w kazdej postaci. Kromka chleba to juz norma dla niego. Starczy mu dac cala kromke za chwile nic nie ma. Jak ugryzie jakis wiekszy kawalek to go wypluwa.
W pracy duuuuuzo pracy a pomyslec ze nie mam jeszcze zespolu. Powoli sie odnajduje w nowej roli, wiec bardzo sie ciesze z tego.
Widze ze w Was wszystko dobrze co jest najwazniejsze

• Mamusie
A tak właściwie to dzien dobry 🙂
Wreszcie piątek i córcia śpi w swoim łóżeczku - mama szczęśliwa 🙃 Odebrałam też wózek, jutro jazda testowa 😉
Beata26 rozmawiałam dziś na spokojnie z małżonem, postanowiliśmy zweryfikować trochę nasze plany skoro już wyszło jak wyszło. Kupno mieszkania było pomysłem na szybką przeprowadzkę ale skoro się usrało to może tak miało być i zaczynamy budowę. Mamy działkę, projekt, pozowlenie na budowę więc można kopać dziurę pod fundament 😉 Mamy trochę oszczędności i na wylanie fundamentów powinno starczyc. Zgłosimy się do Twojej koleżanki po pomoc w uzyskaniu kredytu ale na budowę domu a nie na mieszkanie. Taki jest pomysł, mam nadzieję ze Twoja znajoma oceni czy realny 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
A tak właściwie to dzien dobry 🙂
Wreszcie piątek i córcia śpi w swoim łóżeczku - mama szczęśliwa 🙃 Odebrałam też wózek, jutro jazda testowa 😉
Beata26 rozmawiałam dziś na spokojnie z małżonem, postanowiliśmy zweryfikować trochę nasze plany skoro już wyszło jak wyszło. Kupno mieszkania było pomysłem na szybką przeprowadzkę ale skoro się usrało to może tak miało być i zaczynamy budowę. Mamy działkę, projekt, pozowlenie na budowę więc można kopać dziurę pod fundament 😉 Mamy trochę oszczędności i na wylanie fundamentów powinno starczyc. Zgłosimy się do Twojej koleżanki po pomoc w uzyskaniu kredytu ale na budowę domu a nie na mieszkanie. Taki jest pomysł, mam nadzieję ze Twoja znajoma oceni czy realny 😉

i bardzo dobry pomysł!!! trzymam kciuki!

• Mamusie
poza tym ja dzisiaj pierwszy raz ugotowałam Maćkowi zupkę z cielęcinką 😁 bo do tej pory to Maciek tylko słoiczkowe jadł 😉 także debiut kulinarny mam za sobą i synusiowi bardzo smakowało 🙂

rano spacer, a potem nie miałam jak napisać bo skanowałam komputer, bo coś mi się zawirusował no i przez jakieś 6 godzin się skanowało. a potem ok 16.30 znowu na spacer na 2 godzinki. Maciek śpi od 20. mam nadzieję, że trochę pośpi, a ja teraz idę jakąś kolacyjkę sobie zrobić 🙂

• Mamusie
hej kochane!!! moj mały Eluś też śpi o 20 teraz jak go kąpie po 19 je butle i bawić się chce a nie spać skubaniec mały!!!
PAMM Konsti śliczna w tej sesji bialusienka dziewczynka!!!
Agami tak wolne macie ciesze się z wami!!!
Wanilia cieszę się że ty też dziś w dobrym humorze!!!
Agaaa Maciuś to wszystko lubi

• Mamusie
Hej hmmmmmmm u mnie nic ciekawego...., 🙂 tyle tylko ze mam gest i dałam mężowi wychodne 🙂 a poprane mam....miś dziś grzeczny był i taki jakiś dzień dobroci mam.... Mąż zaskoczony i weszy spisek...... 🙂 🙂 🙂 bo nic nie miał w planie.....ale zadowolony 🙂 no nic lecę robić kolację....zajrzę później 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
pammat napisał(a):
Dzieki 🙂
holi32 mojej to samo czasem zabawy w glowie po butli na brzuszku lezy i rzuca smoczkiem na wszystkie strony 😁

A właśnie - u Was też króluje zabawa w wyrzucanie zabawek z wózka, leżaczka,kolan itd?

u nas furore robi rzucanie telefonem komorkowym... 😮