Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Czuję się fatalnie, mdli mnie od 3 dni i dopadł mnie dół jak sobie poradzę.....I jeszcze w radiu trąbią o bezrobociu a ja świadomie rezygnuję z pracy którą mam. A jak potem nic nie znajdę???

Wanilka nie denerwuj się 😘 dołki w ciąży to codzienność że tak powiem- przypomnij sobie jak było zanim Weronisia się urodziła 🙂 wtedy sobie poradziłaś i teraz też sobie poradzisz 😘 a praca- bez powodu z niej nie rezygnujesz 😘

• Mamusie
melduję obecność 🙂
Milence wyczaiłam 5 zęba! witaj w klubie Meliska 😁 z jakieś dwie noce temu budziła mi się 4-5 razy i to musiało być wtedy.i raz miała temp 38.6.to na pewno ten ząb.dzisiaj rano się z nią wściekałam jak Julę odwiozłam a tu siwa wyrwa w dziąśle 🤪 zaczyna sobie poczynać to moje dziecko na podłodze! taka spryciocha sie robi z dnia na dzień 😮 jak nic to nic a teraz wszystko na raz próbuje zrobić.dzisiaj kolejny zajechany dzień miałam.odpadałam powoli ale zaaplikowałam sobie kawusie i zaraz stanę na nogi.zauważyłam że jak po południu nie trzasnę kawy to padam na ryj jak dluga a jak kawę wypije to całkiem nieźle się trzymam.
a i szarlotka jest wypasiona 😁

• Mamusie
dzień dobryyyyyy 😁

Coq gdzie jesteś???!!!

a ja dzisiaj znowu zabiegany dzień, ale już kuchnię mam wypłytkowaną 😁 😁 😁 oj, jak się cieszę 🙂 🙂 🙂

Maciek właśnie szaleje na podłodze, i wstaje przy rowerku treningowym 😜 i staje na palcach i próbuje dosięgnoć "kierownicy" 🙃 w ogóle wszędzie się wspina, na wózek się wspina, jedna noga na koło, druga na podnóżek a potem to już rękami się chwyta 😎 na schody próbuje włazić, no masakra 😜

i już prawdopodobnie wiem, kiedy mąż przyjedzie 🙂 10 października 🙂 i jedzie ostatni raz!!!!!! 🙂 i to cieszy mnie chyba nawet bardziej niż dom 😉 a jedzie na 2 miesiące i z początkiem grudnia wraca i wtedy się wprowadzamy do domu 🙂 także za jakieś 2,5 miesiąca będzie moja pierwsza noc w nowym domciu 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Wanilia ja juz mam dwoje dzieci 🙂 a raczej dwie córki.wiadomo że na wszystko trzeba troche więcej i pieniędzy i czasu ale człowiek jest bardziej ogarnięty przy dwójce niż przy jednym.nauczysz się mysleć troche inaczej.ja też miałam chwile załamania jak byłam w ciaży z Milenką.zawsze najgorsze są pieniądze ale zawsze można jeść troche mniej czekolady i robić słoiczki samemu 🙂 nie przejmuj się tym teraz.będzie dużo czasu na martwienie się.teraz myśl o tym gdzie łóżeczko drugie postawisz 😁 ściskam Cię mocno i mówię Ci ze dwoje dzieci to podwójna radośc a miłości ile!!!!

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Maciek śpi, a ja idę sobie kolację jakąś dobrą zrobić 😁

Ja zrobiłam sałatkę kurczak, ser, pomidor, sałata lodowa i sos czosnkowy - w efekcie M będzie miał kupę żarcia bo mi tak ten ser śmierdzi że nie dam rady przełknąć 😁
Dzęki dziewczyny za słowa otuchy, w sumie nie powinnam tak sie dołować bo przeanalizowaliśmy wszystko z M i to była świadoma decyzja ale teraz jak mi się chce spać i rzygać na zmiane to już nie jest tak kolorowo 😜

• Mamusie
hej kochane!!! pierwsze to powiem coś Wanilce!!!!
Kochana ty jesteś taka mocna naprawdę dasz radę mówię ci!!!oby ci szybko żygańsko przeszło!!
U nas dziś 3 dzień choroby no nasz Elusiek biedulek mnie też lekkie przeziębienie chwyciło i myślę że już bardziej się nie rozwinie!!!!
Agaaa świetnie że wszystko w waszym domku idzie ku końcowi i super że w tym roku jeszcze się wprowadzicie!!!!
Ulka fajnie że mleczko z cycka uleczyło Karolinkę a wy już niewiele i zdrowi będziecie!!!!
JA tymczasem zmykam spać papapa

• Mamusie
hej dziewczyny.. odpowiadam na pytanie ..
WANILIA Nie mam wyznaczonej godziny zero aktualnie mam wychowawczy do końca roku ale wrócę w listopadzie lub w grudniu jak pomyślę sobie że będę musiała wstawać codziennie o 4 rano to dostaje apla chyba że bede chodziła na 8-16 i odwoziła małą a jak nie to tatuś będzie ją zawoził..
Dasz sobie rade z drugim dzieckiem jeszcze niedawno pamietam jak pisalas ze nie mozecie sobie pozwolic na 2 dziecko bo lozeczko powiesilabys na suficie a tu prosze cicha woda 😜 zobaczysz bedzie dobrze wszystko nie martw sie na zapas tak jak ci jedna napisala z nas nosisz w sobie cud czyli ten do gory wie co robi 😉 nic tylko pozazdroscic! 😘

Ogolnie czytam was ale nie mam weny na pisanie czego kolwiek.. Pozdrawiam

• Mamusie
Uffff padam...ale nagotowalam małemu obiadkow 3 rodzaje i jeszcze na dodatek deserkow.....

U nas żadnych newsów żyjemy pomalutku..... 😉 jak się trochę ogarne po tym wszystkim weselu itp.....to może będę mieć większą wenę do pisania.... 🙂
Dobrej nocki laski i dzidzie 😉 😉 😉

• Mamusie
asia ja też Ci nie podpowiem bo my dziś u mamusi na obiadku ....i nie wiem co ona wymyśli 🙂 ☺️

a mój młody dziś wstał o 8.15 😮a mleko wypił o 19.40 czyste szaleństwo !!!! do 6 zawsze ciężko mu wytrzymać a tu dziś szał..... 🤪
mamusia poszła o 7 do pracy a ten mały bączek tylko na drugi boczek się przewrócił 🤔 🤔 🙃 🙃 🙃