Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
A skoro jesteśmy przy muffinach to mam pytanie: co się lepiej sprawdza: pojedyńcze foremki czy takie duże? http://allegro.pl/forma-silikonowa-muffinki-muffiny-24-wysylkagratis-i3010412990.html
Bo ja się przyznaje że nie mam i pieke w podwójnych papilotkach ale część się zawsze rozłazi i nie nadaje się "na pokaz" 😜

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
A skoro jesteśmy przy muffinach to mam pytanie: co się lepiej sprawdza: pojedyńcze foremki czy takie duże? http://allegro.pl/forma-silikonowa-muffinki-muffiny-24-wysylkagratis-i3010412990.html
Bo ja się przyznaje że nie mam i pieke w podwójnych papilotkach ale część się zawsze rozłazi i nie nadaje się "na pokaz" 😜

no w papilotkach dzisiaj robiłam i tez mi się porozłaziło część. a część zrobiłam w silikonowej, mam taką na 6 dość sporych muffin, bo raczej nie muffinek 🙂 i ja jestem bardzo zadowolona 🙂 i moja jest w całości, nie pojedynczo. nie narzekam 🙂

oprócz tego mam w całości na takie małe cuda: jedna w formie koniczynek, a druga w formie ludzików 🙂 2 foremki i tez nie narzekam.

a taka jak wkleiłaś to by mi się przydała, bo tam chyba na 24 jest 😁

• Mamusie
Wanilia z Emel są śliczne, widziałam ten model, no ale u mnie cena wygrała - 50zł taniej. Z Elefant też spoko, choć mniej mi się podobają.

Tasiemiec? Szukałaś w senniku? 😁 Bo ja szukałam 😜 😁 ale się naczytałam -- podobne ugryzienie kota to wrogowie na horyzoncie 😎
Muffiny bym zrobiła ale nie mam foremek.
Uciekam już.
Dobrej nocy. 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):

Ja polecam całą formę metalową bo mam silikonowe i metalową i przewaga metalowej jest taka że wyciagasz wkladasz i przekladasz jedną ręką 🙂 a przy silikonowej się tak nie da banalna rzecz ale czasem bardzo istotna 😉 potem wkleje linka bo teraz jestem na tel 😉 a do tego oczywiście wkladam papilotki 😉

• Mamusie
Co do butkow to ja wybrałam te wyższe bo mam zamiar koło 8 stopni a może nawet wcześniej na nie przeskoczyć bo w kozakach mamy grube futro 😉 a potem pewnie wyskoczy jakieś 18 to pomyślimy nad trampeczkami 😉
Chloe te są sztywniejsze fakt ale mam jeszcze elefanty takie miękkie na urodziny dostał takie same jak mu kupiłam na jesień tylko że większe 🙂 chyba już wklejalam i one mają jakby wycietą lekko podeszwe i się boję by nie przemakały bo teraz będzie biegał 😉 nie to co w jesieni 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
wanilia napisał(a):

Ja polecam całą formę metalową bo mam silikonowe i metalową i przewaga metalowej jest taka że wyciagasz wkladasz i przekladasz jedną ręką 🙂 a przy silikonowej się tak nie da banalna rzecz ale czasem bardzo istotna 😉 potem wkleje linka bo teraz jestem na tel 😉 a do tego oczywiście wkladam papilotki 😉

ostatnio się właśnie zastanawiałam nad kupnem takiej metalowej formy

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Agaa właśnie oglądałam LEKARZY ale zarąbiaszczy ten odcinek....oczywiście na wątku dzidzia się poryczałam......

ja oglądałam rano. no odcinek fajny. i jak było z dzidziusiem też mi łezki poleciały.
ale końcówka świetna! 🙂

uwielbiam ten serial! 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
NovaM napisał(a):
...
😞

co tam?jak maly?

Ja już nie mam siły 🥴
Kryzys mam przez tą jego chorobę 😞
Masakra dziewczyny myślałam, że ten wyjazd mnie naładuje pozytywną energią, a ledwo co wróciłam to problemy się spiętrzyły 🤢
Qrwa mać 😠
Jeszcze żeby chociaż jedną nockę przespał...marzenia ściętej głowy 🤢
...echhh za dużo by gadać 😞

Śpijcie dobrze 😘

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
NovaM napisał(a):
...
😞

co tam?jak maly?

Ja już nie mam siły 🥴
Masakra dziewczyny myślałam, że ten wyjazd mnie naładuje pozytywną energią, a ledwo co wróciłam to problemy się spiętrzyły 🤢
Qrwa mać 😠

Śpijcie dobrze 😘

Glowa do gory!!
wiem jak dobijaja nieprzaspane noce, oj wiem!!!
ale po co nam sen, przeciez jestesmy mamami!! 😉)))
Zdrowka dla Kajtunia!!!

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
NovaM napisał(a):
...
😞

co tam?jak maly?

Ja już nie mam siły 🥴
Qrwa mać 😠

Śpijcie dobrze 😘

Oj Nova, Nova..heroska jestes, dasz rade! jakis pech sie Ciebie trzyma, kiedy to sie w końcu skończy...Czasami jak czytam twoje przeboje, to mam wrazenie, że ja mam cud, miod i orzeszki...ale zobaczysz, po latach chudych przyjda lata tłuste i sobie odbijesz. Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!
ps. kiedy masz ta wizyte u psychologa?

• Mamusie
mOJE DZIECIE Dopiero zasnela.
Aniqa to sa targi w Amsterdamie moda,kosmetyki, nowinki kulinarne itp nawet tarot itp tez sa 😉
Co do form,to jestem za metalowymi.Mam silikonowa forme na biszkopt i nie uzywam jej,wydaje mi,ze jak zle zlapie przy wyciaganiu, to sie wygnie i po ptakach 😉 😜
Kiedys, jak siostry dzieci byly male to kupilam w outlecie buty Ecco za 5euro za pare!! Nibylam dawno,a czas na buty wiosenne
Dobranoc i spokojnej nocy

• Mamusie
Hej...
Dziś wcale nie jest lepiej 😞
Ledwo co oczy otworzy to jż płacze i tak przez cały dzień potrafi...o byle co normalnie ...załamka 🤢
Chloe żeby to tylko nieprzespane noce były to bym jeszcze jakoś wytrzymała...
Aniqa mam wizytę w przyszłym tygodniu 🤨
Doszły do mnie jeszcze "wieści" z niedalekiej przeszłości i to mnie dobiło do reszty 🥴
Depresja to pikuś w porównaniu do tego co teraz czuję.....
Boshhhhh kiedy to się w końcu ode mnie odklei 😠 ?!?!?!