Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Rita napisał(a):
Marika my to szczepienie zaliczylismy też dopiero tydzien temu
Basienka witamy i na fotki czekam również

wiecie jaka beka-mama moja dzwoni że dostałam list-pobieraczek.pl wzywa do ostatecznej zapłaty i mi sądem grozi buahahahahaha poczytałam sobie o tym w necie bo nawet nie wiedziałam co to ten pobieraczek i kazalam mamie wywalić list do kosza-jeleni szukają!!!

rita, ja jakies pol roku temu tez dostałam od pobieraczka - oczywiscie zdziwiona bylam, bo nic nie sciagalam od nich, ale kiedys probowalam zalozyc tam konto, ale nic nie sciagalam. wywslalam im pismo z rezugnacja, znalazlam w necie wzory odstapien od umowy, w koncu nic nie podpisywalam, a oni odpisali mi ze niestety na ostapienie umowy jest 10 dni i kulturalnie ze mam sie pocalowac w dupe, bo mi sprawe zaloza w sadzie 🤔 oczywiscie tez nie zaplacila i nie zaplace, niech mi sprawe do sądu kieruja jak chca złodzieje!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dziewczyny mój tatuś jest już PO OPERACJI!!!!!!! wybudził się i na razie nic go nie boli bo jest na znieczuleniu, lekarz do mamy dzwonił żeby poinformować że wszystko jest ok 🤪 🤪 🤪 🤪 ale jestem szczęśliwa-kurde znowu becze hehe

oczywiście wszyscy wiedzieli łącznie z adamem że operacja była dziś tylko mi nie mówili i na dzień dobry wszystkich opiepszyłam bo jak dziecko mnie traktują 😞 ale najważniejsze że z tatusiem dobrze 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Rita napisał(a):
dziewczyny mój tatuś jest już PO OPERACJI!!!!!!! wybudził się i na razie nic go nie boli bo jest na znieczuleniu, lekarz do mamy dzwonił żeby poinformować że wszystko jest ok 🤪 🤪 🤪 🤪 ale jestem szczęśliwa-kurde znowu becze hehe

oczywiście wszyscy wiedzieli łącznie z adamem że operacja była dziś tylko mi nie mówili i na dzień dobry wszystkich opiepszyłam bo jak dziecko mnie traktują 😞 ale najważniejsze że z tatusiem dobrze 🤪 🤪 🤪 🤪

no widzisz, wszystko bedzie dobrze!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Rita napisał(a):

no widzisz, wszystko bedzie dobrze!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

dokładnie! 🙂

• Mamusie
Rita no to super 🙂 nie ma się co złościć na rodzinę, że chciała dobrze dla Ciebie... tak byś z nerwów włosy rwała i pazury obgryzała... niech tato szybko wraca do formy 😘

Dzień 1 ćwiczeń zaliczony 😎 masakra... jestem jak stary kapeć 😜 lękam się już co to będzie tego 42 dnia 🥴 I ekstra, że nikt się do "sojuszu bezsłdyczowego" nie zapisał, bo nie wiem jakbym dała radę 😜

• Mamusie
tak gadacie o tej szóstce Weidera, że może i ja ponownie się zbiorę 😁

albo za Chodakowską się zbiorę, moja siostra z nią ćwiczy i już schudła 😉

ale to od jutra, dzisiaj już za późno, a jeszcze kuchnię muszę posprzątać, pranie rozwiesić... umyć się, pouczyć się trochę.... hmm? kiedy ja spać pójdę.... 🤢

• Mamusie
meliska napisał(a):
Rita no to super 🙂 nie ma się co złościć na rodzinę, że chciała dobrze dla Ciebie... tak byś z nerwów włosy rwała i pazury obgryzała... niech tato szybko wraca do formy 😘

Dzień 1 ćwiczeń zaliczony 😎 masakra... jestem jak stary kapeć 😜 lękam się już co to będzie tego 42 dnia 🥴 I ekstra, że nikt się do "sojuszu bezsłdyczowego" nie zapisał, bo nie wiem jakbym dała radę 😜

Meliska 42 dnia ja się boję jutra......bo czuje że jutro będą zakwasiory...... 😉 ale spoko spoko damy radę......!!!!! AGA zapraszamy do klubu 😉
Ciekawe jak tam Asia...... 🙂

• Mamusie
Poza tym dziś byłam na salsie w środę na timba z połączeniu z zumba a w sobotę maraton bachaty czyli dirty dancing i już mnie zakwqsy chwytają 😉))
Poza tym czwórki dolne w natarciu;/
Rita tak myślałam że rodzina oszczędzi ci nerwów
Meliska zdjęcia megaaaa ale drugiego bie widać 🙂))) jaka Jula już duża.... Kurde a ja się waham czy na rower nie za zimno;/ i sie cykam
U nas za to babcia właśnie trafiła na sor z migotaniem w serduchu... Ma 89 lat... I czekamy bo lekarz stwierdził że po 24 ja moga.. I tu uwaga: Puścić do domu?! To się nazywa służba zdrowia

• Mamusie
Fajowe foto 🙂 jaka ta Jula wielka 🤪 w sensie dorosła.....Coq rób foty porównamy jak się prezentują na rowerach laski...... 😉
Jaki rozmiar nosi już Jula???86???92????

A nie ćwiczą.patyczaki......między innymi....:Wanilia 😜 Rita.....i wychudzona Coq..... 😉 pewnie się ich więcej jeszcze znajdzie 😉

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):

ale to od jutra, dzisiaj już za późno, a jeszcze kuchnię muszę posprzątać, pranie rozwiesić... umyć się, pouczyć się trochę.... hmm? kiedy ja spać pójdę.... 🤢

Aga, ja sie wlasnie przerazilam...zaczelam Chodakowska, skalpel I, trening trwa 40 minut, a ja po 15 padlam jak kawka 🤔 teraz leze na kanapie i kwicze, tak mnie giry bola 🤢 🤢 Boze, ja sama siebie przerazam, a wlasciwie moja wydolnosc fizyczna..tragedia.
Dziewczyny ja was podziwiam, ze sie za 6 wadeara zabiueracie. mój brat ma 20 lat, 4 razy w tygodniu trening pilki nożnej plus mecze i bieganie i on nie dotrwal do końca 6 🤢 zrobil 30 kilka dni, a brzuch ma jak skała, kaloryfer widac. wiec respect jak dotrwacie 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
O proszę!!! Aga dołączasz 😉 to kto nie ćwiczy... Wanilia? na nią by to i tak nie podziałało 😁 a jeszcze foty proponują zrobić przed i po, żeby ocenić efekt... liczę na jakiś, bo w przeciwnym razie padnę po tych 6 tygodniach 😉

ja zzrobilam fote, obwody rowniez zmierzone 😜 nie pozostaje nic innego, jak w koncu zaczac 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):

Aga, ja sie wlasnie przerazilam...zaczelam Chodakowska, skalpel I, trening trwa 40 minut, a ja po 15 padlam jak kawka 🤔 teraz leze na kanapie i kwicze, tak mnie giry bola 🤢 🤢 Boze, ja sama siebie przerazam, a wlasciwie moja wydolnosc fizyczna..tragedia.
Dziewczyny ja was podziwiam, ze sie za 6 wadeara zabiueracie. mój brat ma 20 lat, 4 razy w tygodniu trening pilki nożnej plus mecze i bieganie i on nie dotrwal do końca 6 🤢 zrobil 30 kilka dni, a brzuch ma jak skała, kaloryfer widac. wiec respect jak dotrwacie 😉

tak czytam mojego posta, i stwierdzam, ze marna ze mnie pocieszycielka 😉 😜 😎 wybaczcie 🙂

• Mamusie
M wrócił i mnie z lapka przegonił, ale jestem 😜
Julka właśnie wskakuje w rozmiar 92, chociaż kurtka w której na rowerze mknie to 98 z tanioszki H&M. U nas dziś 10'C, a w słonku to nawet 16'C, więc szczerze żadnych obaw nie miałam... zresztą co za różnica na nogach czy na rowerze? no chyba, że masz na myśli wózeczek, tam dziecko można opatulić w kocyki 😉 my często piesze spacerki sobie urządzamy bez względu na aurę 😉

• Mamusie
A Agami za babcię Twoją również kciuki trzymam 😘
Ja dziś telefon od sis dostałam, że szwagier w szpitalu... kilka miesięcy temu spadł z drabiny, trochę się połamał, ale z głową było ok i tu się okazuje, że nie do końca 😞 zrobił mu się jakiś krwiak, który uciska nerw oczny, w związku z czym ma problemy ze wzrokiem i czym tam jeszcze nie wiem... badają... jaki ten świat jest popieprzony... wiecznie coś, wiecznie ktoś 😞
A na przyszłą środę mają bilety kupione i nie wiem czy przylecą 😞 😞 😞